aku paling pantang kalau.....

View previous topic View next topic Go down

aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-21, 19:41

tak kisah la pantang makan, pantang jumpa asalkan pantang..maka boleh bagi komen di sini.....



shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by atiEy on 2011-01-21, 19:51

orang pijak2 tilam/tempat tido atiey. pantang sangat. kan tu tempat tido. dah kalau dipijak2 dah tu entah dari mana datang pijak apa entah bawa pula naik atas tilam. eeee. nak kena? try lah.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by jabdul rashid on 2011-01-21, 20:01

atiEy wrote:orang pijak2 tilam/tempat tido atiey. pantang sangat. kan tu tempat tido. dah kalau dipijak2 dah tu entah dari mana datang pijak apa entah bawa pula naik atas tilam. eeee. nak kena? try lah.
pergghh garang weh rupanya... Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by iza82 on 2011-01-21, 20:59

Aku pantang orang menipu...
kisan zaman dulu..
aku tanya awek Kelantan sorang ni, dah buat ke assignment yg lecturer bagi?
Dia jawab, dah siap pun.
Wow, cepatnya...
Dua tiga hari lepas tu aku tgk dia dok menaip assignment tu kat cafe, panas hati aku.
Mulai dari hari tu, sory la, aku dah malas nak tanya apa2 lagi. Penipu rupanya..

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by hafizaiman95 on 2011-01-21, 22:04

aku paling pantang kalau......................

budak hina aku.. ade kepatut ckp aku ni yeye.. igt bdak yg menghina tu bagus sgt?? perangai mengalahkan *****.. haish...

p/s : terbahasa kasar lah pulak

hafizaiman95

Posts : 60
Points : 67
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Age : 21
Location : Pasir Gudang

http://www.hafizaiman95.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by cikmOt on 2011-01-21, 22:24

aku paling pantang menunggu dan ditunggu...arghh...bikin amarah disitu ok...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by espimas on 2011-01-22, 12:18

aku paling pantang tengok budak2 sekolah rndah pakai henset lg canggih dari aku. kalau x igt adab memang lama dah aku bg sedas.

espimas

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-22
Age : 27
Location : johor

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by efa on 2011-01-22, 12:23

aku paling pantang orang tikam belakang aku..nak tikam
mai la tikam depan
lagi satu kalau 14 muka pun sama
cukup la satu muka
tak larat nak tgk bnyak muka

efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by st3vi3 on 2011-01-22, 12:23

pantang kalau makan tak bace bismillah.... Very Happy

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-22, 13:19

aku paling pantang org bodoh sombong..tak tahu, tak nak tanya, pastu pandai2 buat kerja...salah semua..kena la sembur dengan aku....

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by wafiysuzly on 2011-01-22, 13:22

aku pantang kalu bilik aku nampak bersepah..sibuk macam mane pon mesti aku akan kemas..biar la xsiap bnde lain asal bilik aku kemashh..hawhawhaw..

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-22, 13:48

wafiysuzly wrote:aku pantang kalu bilik aku nampak bersepah..sibuk macam mane pon mesti aku akan kemas..biar la xsiap bnde lain asal bilik aku kemashh..hawhawhaw..

wahhh rajin mengemas bilik ni.....hehehhe

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by KakiBongkar on 2011-01-22, 14:06

pantang kalau orang banyak sangat pantang dia..haha

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-22, 15:31

KakiBongkar wrote:pantang kalau orang banyak sangat pantang dia..haha

hehehehee..kalau dah banyak pantang..rasa fussy plak....

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by al-lavendari on 2011-01-22, 17:31

pakngah paling pantang kalau nak keluar duit, mesin ATM rosak !

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by azrul on 2011-01-22, 20:24

pantang kalu selongkar document2 yang ada kat dalam laptop aku.. klau pakai ajer x per la nie nak solongkar buat ape??

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-22, 20:26

azrul wrote:pantang kalu selongkar document2 yang ada kat dalam laptop aku.. klau pakai ajer x per la nie nak solongkar buat ape??

ada yang minat nak key-po lebih le tuhhh..heheheh

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by azrul on 2011-01-22, 20:32

shafinar wrote:
azrul wrote:pantang kalu selongkar document2 yang ada kat dalam laptop aku.. klau pakai ajer x per la nie nak solongkar buat ape??

ada yang minat nak key-po lebih le tuhhh..heheheh

nak ckap bley bg.. bkan la kdekut sgat.. wat nye selongkar jumpe yg bukan2 a`ah sudah!!!!

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-22, 20:34

keh keh...tiap folder kena buat password.

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by azrul on 2011-01-22, 20:39

shafinar wrote:keh keh...tiap folder kena buat password.

jenuh tiap kali nak bkak folder kne taip pass... hahahahaaaa tp skunk nk pakai folder lock yg btul2 selamat pon kne beli.. wakakakaaaa

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by zulkbo on 2011-01-22, 20:40

makan ramai-ramai tetiba ada
orang kentut...bengangnya..!!! Twisted Evil

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by azrul on 2011-01-22, 20:42

zulkbo wrote:makan ramai-ramai tetiba ada
orang kentut...bengangnya..!!! Twisted Evil

tp bang kentut susah nak tahan.. tu yg men lepas jeerk

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by zulkbo on 2011-01-22, 20:53

azrul wrote:
zulkbo wrote:makan ramai-ramai tetiba ada
orang kentut...bengangnya..!!! Twisted Evil

tp bang kentut susah nak tahan.. tu yg men lepas jeerk

kalau tak berbau tak pe lagi
kena yang ada bau.... No
mati selera..ha ha..

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by azrul on 2011-01-22, 21:05

zulkbo wrote:
azrul wrote:
zulkbo wrote:makan ramai-ramai tetiba ada
orang kentut...bengangnya..!!! Twisted Evil

tp bang kentut susah nak tahan.. tu yg men lepas jeerk

kalau tak berbau tak pe lagi
kena yang ada bau.... No
mati selera..ha ha..

ramai yg ckap kalau kentut ada bnyi kurang la bau nyeer..
tp klau kntut x dngar tau2 jeer bau smpai..
time tu lah mncari oxsigen bersih.. hahahaaaaa

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by Eliza Elisa on 2011-01-23, 03:15

aku pantang org kentut sepah2.... pantang snagat.... leh bawak aku nagis kat tempat org kentut sepah2.... Sad

Eliza Elisa

Posts : 61
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 30
Location : johor bahru, johor, malaysia

http://elizamuslim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by Eliza Elisa on 2011-01-23, 03:16

owh baru pasan ade org yang pantang sama ngan sy...... rase mcm nak sepak terajang org ske kentut sepah2 Twisted Evil

Eliza Elisa

Posts : 61
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 30
Location : johor bahru, johor, malaysia

http://elizamuslim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by cikgudahlia on 2011-01-23, 03:39

paling pantang kalau kena tipu...memang dendam kesumat!

cikgudahlia

Posts : 46
Points : 47
Reputation : 1
Join date : 2011-01-09
Age : 35
Location : In Front of U!

http://www.cikgudahlia.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by shafinar on 2011-01-23, 12:23

cikgudahlia wrote:paling pantang kalau kena tipu...memang dendam kesumat!

betul, terus blacklist n tak percaya dah cakap org tuh,,,

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by nba-Nur on 2011-01-23, 12:33

Paling pantang kalau orang yang talam dua muka.. Depan kita bukan main baik, tapi yg sebenarnya dialah yg cuba jatuhkan kita.. Evil or Very Mad

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by Plaster Kuning on 2011-01-23, 12:33

nba-Nur wrote:Paling pantang kalau orang yang talam dua muka.. Depan kita bukan main baik, tapi yg sebenarnya dialah yg cuba jatuhkan kita.. Evil or Very Mad

btol2...TRUST NO ONE IN YOUR LIFE

Plaster Kuning

Posts : 19
Points : 21
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by nba-Nur on 2011-01-23, 12:35

Plaster Kuning wrote:
nba-Nur wrote:Paling pantang kalau orang yang talam dua muka.. Depan kita bukan main baik, tapi yg sebenarnya dialah yg cuba jatuhkan kita.. Evil or Very Mad

btol2...TRUST NO ONE IN YOUR LIFE

Jangan terlalu percaya yg orang yg kita belum kenal hati budinya..

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by Plaster Kuning on 2011-01-23, 12:39

yup...thats right...sbb tu r rahsia2 kita kalu bleh jgn gtaw org

Plaster Kuning

Posts : 19
Points : 21
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by Acul on 2011-01-23, 14:50

aku paling pantang kalo x ngadap pc sehari mmg leh jd giler dibuatyer

Acul

Posts : 50
Points : 66
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 30
Location : Shah Alam, Selangor

http://aculfolio.com

Back to top Go down

Re: aku paling pantang kalau.....

Post by Sponsored content Today at 04:12


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum