Bloglist atau follower?

View previous topic View next topic Go down

Bloglist atau follower?

Post by wolverine89 on 2011-01-21, 07:31

Salam Semua...

Ape pendapat anda...
ada ramai follower ataupun tersenai dalam bloglist blogger- blogger lain..??
aku lagi suke klo dapat masuk bloglist blogger- blogger..
sebab baru la ade pelawat tetap...


ade otai- otai blogger yang buat sticky post dlu..
kne buat sticky post.. kne buat entri khas dlu..
klo blogger- bloger baru ni elok la join..

so, aku rase klo ahli forum ni klo nak tukar- tukar tersenarai dalam bloglist pon bagus jugak..
nanti makin bertambahla pembaca tetap blog anda semua..

jadi klo sape- sape nk tukar- tukar masuk dalam bloglist blog masing- masing bleh la buat..
bagi tau sape nak join..
kte tukar- tukar la k..
http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

_________________
Jom lawat blog ni-->>http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

lol!


wolverine89

Posts : 142
Points : 192
Reputation : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 27
Location : Masjid tanah- melaka- bangi- ukm.

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 07:38

wolverine89 wrote:Salam Semua...

Ape pendapat anda...
ada ramai follower ataupun tersenai dalam bloglist blogger- blogger lain..??
aku lagi suke klo dapat masuk bloglist blogger- blogger..
sebab baru la ade pelawat tetap...


ade otai- otai blogger yang buat sticky post dlu..
kne buat sticky post.. kne buat entri khas dlu..
klo blogger- bloger baru ni elok la join..

so, aku rase klo ahli forum ni klo nak tukar- tukar tersenarai dalam bloglist pon bagus jugak..
nanti makin bertambahla pembaca tetap blog anda semua..

jadi klo sape- sape nk tukar- tukar masuk dalam bloglist blog masing- masing bleh la buat..
bagi tau sape nak join..
kte tukar- tukar la k..
http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

kalu tukar2 orang tak datang juga camner syafiq...ce jawab ce jawab...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by wolverine89 on 2011-01-21, 07:41

klo tuan blog tu tak datang lawat..
mungkin pelawat dia yang datang melawat...
betol tak cik mot??

_________________
Jom lawat blog ni-->>http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

lol!


wolverine89

Posts : 142
Points : 192
Reputation : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 27
Location : Masjid tanah- melaka- bangi- ukm.

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 07:59

wolverine89 wrote:klo tuan blog tu tak datang lawat..
mungkin pelawat dia yang datang melawat...
betol tak cik mot??

ha, bistu bila nak lawat blog akak...hahaha... What a Face

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by wolverine89 on 2011-01-21, 09:36

cikmOt wrote:
wolverine89 wrote:klo tuan blog tu tak datang lawat..
mungkin pelawat dia yang datang melawat...
betol tak cik mot??

ha, bistu bila nak lawat blog akak...hahaha... What a Face

dah lawat pon blog akak...
msokkan akak dlm bloglist saya gak..
tukar- tukar eh kak..

_________________
Jom lawat blog ni-->>http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

lol!


wolverine89

Posts : 142
Points : 192
Reputation : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 27
Location : Masjid tanah- melaka- bangi- ukm.

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by Achie on 2011-01-21, 09:41

cikmOt wrote:
wolverine89 wrote:klo tuan blog tu tak datang lawat..
mungkin pelawat dia yang datang melawat...
betol tak cik mot??

ha, bistu bila nak lawat blog akak...hahaha... What a Face

rasa bangga bila ada blog saya masuk bloglist...nyaman je rasa,hehee

wooferstorm.com lol!

Achie

Posts : 40
Points : 41
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : Puchong

http://www.wooferstorm.com

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 09:46

Achie wrote:
cikmOt wrote:
wolverine89 wrote:klo tuan blog tu tak datang lawat..
mungkin pelawat dia yang datang melawat...
betol tak cik mot??

ha, bistu bila nak lawat blog akak...hahaha... What a Face

rasa bangga bila ada blog saya masuk bloglist...nyaman je rasa,hehee

wooferstorm.com lol!

kat bloglist mana ni???

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by arcx13 on 2011-01-21, 14:43

entahlah. amne2 sajelah yg org nak letak kita...xpenah suruh pun hehe

arcx13

Posts : 100
Points : 127
Reputation : 6
Join date : 2011-01-08
Location : Wellington City, New Zealand

http://www.arcx13.com

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 14:45

arcx13 wrote:entahlah. amne2 sajelah yg org nak letak kita...xpenah suruh pun hehe

ceh...sedih la plak

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by zulkbo on 2011-01-21, 14:47

salam..
saya pula tak suka
nak pilih atau offer
orang datang..kalau
ikhlas datang nak tinggal
komen saya gembira..
bab datang balik pun
terserah pada mereka
setakat ini hanya 35%
blog saya adalah return
pembaca..selebihnya
dari carian enjin dan
direct link mungkin dari
blog orang lain yang saya
tinggalkan komen di
plug in komen box Very Happy

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 14:48

saya setuju bro zul...clap clap clap...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by Nescafe ais on 2011-01-21, 15:08

Pendapat aku, bloglist lebih penting dari follower

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 15:13

Nescafe ais wrote:Pendapat aku, bloglist lebih penting dari follower

setuju, terutama blog yang banyak tutorial...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by thalhah on 2011-01-21, 15:14

bloglist terbaik. follower xde pape pun. ekeke... sbb 2 aku jenis xkesah law org suh follow. bagi ak follow 2 xde mende pun. just nk galakkan blogger baru jer.

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 15:25

thalhah wrote:bloglist terbaik. follower xde pape pun. ekeke... sbb 2 aku jenis xkesah law org suh follow. bagi ak follow 2 xde mende pun. just nk galakkan blogger baru jer.

kalu gitu, ma sukkan saya dalam bloglist anda...hahaha...nak jugak tu...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by thalhah on 2011-01-21, 15:30

cikmOt wrote:
kalu gitu, ma sukkan saya dalam bloglist anda...hahaha...nak jugak tu...

sory la. sy xbuat bloglist. kalau ada pun untuk blog yang sy ske baca je. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 15:34

hehehe...saje jek pung...gurau2 petang ngan founder...

bosan la...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by thalhah on 2011-01-21, 15:36

cikmOt wrote:hehehe...saje jek pung...gurau2 petang ngan founder...

bosan la...

hehe.. kene tambah game kot kat forum ni. hehe

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 15:38

ha, bagus jugak tu...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Bloglist atau follower?

Post by Sponsored content Today at 07:57


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum