Apa Yang Perlu Dilakukan?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 12:15

cikmOt wrote:
st3vi3 wrote:
efa wrote:kalau sudi kata sudi
kalau benci kata benci
tidak dia ternanti-nanti

mcm sajak la kak....hahaha...

ni pantun la weiii

ehhh...pantun bape kerat nih???hehehe...tk reti la berpantun2 or bersajak2...ayat pun tak reti nk berbunga2...huhuhuhu

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by iza82 on 2011-01-21, 16:46

zulkbo wrote:
iza82 wrote:Senang je cakap kuota 4 ek?

sebelum mengikut sunnah nabi
(kahwin-4)tanya diri dulu..aku nih dah
cintakan nabi tak? lepas tu
periksa wallet dulu..ermmm..
yang nyata mampukah aku
ini ADIL pada semua isteri,
anak-anak..kalau tak mampu
baik rentikan..hanya menambah
beban,silap berdosa pula..
wallahualam. I love you

200% setuju..

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 18:59

iza82 wrote:
zulkbo wrote:
iza82 wrote:Senang je cakap kuota 4 ek?

sebelum mengikut sunnah nabi
(kahwin-4)tanya diri dulu..aku nih dah
cintakan nabi tak? lepas tu
periksa wallet dulu..ermmm..
yang nyata mampukah aku
ini ADIL pada semua isteri,
anak-anak..kalau tak mampu
baik rentikan..hanya menambah
beban,silap berdosa pula..
wallahualam. I love you

200% setuju..

stuju yg quote mane 1 ni???hehehe

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by iza82 on 2011-01-21, 19:22

Check wallet dulu la...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by atiEy on 2011-01-21, 19:27

st3vi3 wrote:nak share something la...hurmmm...ape yg korg leh wat kalau ada seseorang yang suke kan korang n then, dalam masa yang sama, korang tak tau nak wat ape, sebab masih menunggu kekasih lame? korang tau, yg die still belum berpunye....sebab tu korang menunggu kekasih lame... ape korang nak wt ngn seseorang yang still berharap kat korang tu? pening....ayat pun da macam tonggang langgang.... Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question

kalau betul yakin kekasih lama tu kembali, then cakap kat yang berharap tu "kalau ada jodoh, tak ke mana." huhu

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 19:29

atiEy wrote:
st3vi3 wrote:nak share something la...hurmmm...ape yg korg leh wat kalau ada seseorang yang suke kan korang n then, dalam masa yang sama, korang tak tau nak wat ape, sebab masih menunggu kekasih lame? korang tau, yg die still belum berpunye....sebab tu korang menunggu kekasih lame... ape korang nak wt ngn seseorang yang still berharap kat korang tu? pening....ayat pun da macam tonggang langgang.... Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question

kalau betul yakin kekasih lama tu kembali, then cakap kat yang berharap tu "kalau ada jodoh, tak ke mana." huhu

hehehehe...bagus2...sume idea kt sini bernas2 belako...nnti sy copy sume idea bg kt mmbr2 sy yg len...tk pn invite diorg kt forum nih...rmai pakar2 cinta kt sinih... Very Happy

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by Achie on 2011-01-21, 19:31

cikmOt wrote:tau pun...p terus terang skang....akak dah lama mengharap ni...lalala

megharap??hehe terus trang je la.jgn smpi buat gadis tu sakit hati...hehee

wooferstorm.com

Achie

Posts : 40
Points : 41
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : Puchong

http://www.wooferstorm.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 19:32

Achie wrote:
cikmOt wrote:tau pun...p terus terang skang....akak dah lama mengharap ni...lalala

megharap??hehe terus trang je la.jgn smpi buat gadis tu sakit hati...hehee

wooferstorm.com

mmg btol la...sume perkara yang ada masalah sekiranya tak diluahkan or tak berterus terang, mslh tk kn selesai kn...

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by RedBoys on 2011-01-21, 23:04

huhu. peningku membaca topic ni bro. haha.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-22, 00:41

RedBoys wrote:huhu. peningku membaca topic ni bro. haha.

hahaha...smpai pening2 lak...simple je...nk tnye pndapat korg sume...ade doktor2 cinta di sini...ngeh3...

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by atiEy on 2011-01-22, 02:30

st3vi3 wrote:
atiEy wrote:
st3vi3 wrote:nak share something la...hurmmm...ape yg korg leh wat kalau ada seseorang yang suke kan korang n then, dalam masa yang sama, korang tak tau nak wat ape, sebab masih menunggu kekasih lame? korang tau, yg die still belum berpunye....sebab tu korang menunggu kekasih lame... ape korang nak wt ngn seseorang yang still berharap kat korang tu? pening....ayat pun da macam tonggang langgang.... Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question

kalau betul yakin kekasih lama tu kembali, then cakap kat yang berharap tu "kalau ada jodoh, tak ke mana." huhu

hehehehe...bagus2...sume idea kt sini bernas2 belako...nnti sy copy sume idea bg kt mmbr2 sy yg len...tk pn invite diorg kt forum nih...rmai pakar2 cinta kt sinih... Very Happy

mereka pakar tapi aku berpengalaman. ekekek

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-22, 02:47

atiEy wrote:
st3vi3 wrote:hehehehe...bagus2...sume idea kt sini bernas2 belako...nnti sy copy sume idea bg kt mmbr2 sy yg len...tk pn invite diorg kt forum nih...rmai pakar2 cinta kt sinih... Very Happy

mereka pakar tapi aku berpengalaman. ekekek

hahaha...kene cari gak yang pakar n berpengalaman sume nih...kire ok pe...gabungn pakar n berpengalaman...conform meletop...hahahaha lol!

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by RedBoys on 2011-01-22, 07:53

oh. haha. aku bukan doktor cinta. sebab tu pening membacanya.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by SayaAnonymous on 2011-01-22, 09:29

anon rasa kalau yang lama tu datang kembali..tunggu la yang lama..sebenarnya anon pun ada menghadapi situasi lebih kurang sama..tapi anon pilih setia (ceywahh..huhu). Yang suka tu plak terpaksa dikecewakan..

_________________

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-22, 11:13

RedBoys wrote:oh. haha. aku bukan doktor cinta. sebab tu pening membacanya.

yg bukan doktor cinta yg ade idea yg bernas boleh di pertimbangkan...hahaha... lol!

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-22, 11:14

SayaAnonymous wrote:anon rasa kalau yang lama tu datang kembali..tunggu la yang lama..sebenarnya anon pun ada menghadapi situasi lebih kurang sama..tapi anon pilih setia (ceywahh..huhu). Yang suka tu plak terpaksa dikecewakan..

"kesetiaan" tu yg paling suke didengari...hehehehe lol!

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by wafiysuzly on 2011-01-22, 13:27

encik stevie ni slalu dalam masalah jek..hehe..xpe encik stebiii..cnyum jer..

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-23, 08:49

wafiysuzly wrote:encik stevie ni slalu dalam masalah jek..hehe..xpe encik stebiii..cnyum jer..

hakhakhakhak...setiap org tu ade je masalah nye...tapi yang ini masalah yang sy rasa hampir semua penah mengalami nya... ^__^ bounce

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by shafinar on 2011-01-23, 12:27

soal hati terlalu rumit...hermmmmm

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-23, 12:41

shafinar wrote:soal hati terlalu rumit...hermmmmm

mmg rumit sgt2...susah org nak apstikan soal hati kita nih...hanya Allah sahaja yang mengetahui segala-galanya...

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by Acul on 2011-01-23, 14:46

cikmOt wrote:
st3vi3 wrote:

hurmmm...bukan pe kak...kate kan la family bg pihak kekasih lame da kenal sgt2 ngn akak (korang2 sume la)n suke sgt ngn korg...korang tk rase ape2 ke??n adik beradik kekasih lame plak, da anggap korg mcm adik ipar or abg ipar plak...haaa...korg rase mcm ne???

dik, akak pun pernah mengalami situasi cam gini...akak kenal seme famili dia...adik badik dia...sepupu sepapat, datuk nenek seme,...dah hampir 4-5 tahun kami kawan...tapi kena ingat satu jek...

CINTA TAK SEMESTINYA BERSATU...

btul sokong. kenal semuanya bkn menjamin kita leh bersatu.

Acul

Posts : 50
Points : 66
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 30
Location : Shah Alam, Selangor

http://aculfolio.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by Eliza Elisa on 2011-01-23, 15:51

istiqharah...... mintak hati ni cenderung pada sapa...... "penah wat..... 2 2 x de......." bila dah lama ni... jmpe balik...... ade jawapan.... nape mereka ber2 bukan orgnyer...... try la wat...

Eliza Elisa

Posts : 61
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 30
Location : johor bahru, johor, malaysia

http://elizamuslim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by Sponsored content Today at 07:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum