Apa Yang Perlu Dilakukan?

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:00

nak share something la...hurmmm...ape yg korg leh wat kalau ada seseorang yang suke kan korang n then, dalam masa yang sama, korang tak tau nak wat ape, sebab masih menunggu kekasih lame? korang tau, yg die still belum berpunye....sebab tu korang menunggu kekasih lame... ape korang nak wt ngn seseorang yang still berharap kat korang tu? pening....ayat pun da macam tonggang langgang.... Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 21:01

st3vi3 wrote:nak share something la...hurmmm...ape yg korg leh wat kalau ada seseorang yang suke kan korang n then, dalam masa yang sama, korang tak tau nak wat ape, sebab masih menunggu kekasih lame? korang tau, yg die still belum berpunye....sebab tu korang menunggu kekasih lame... ape korang nak wt ngn seseorang yang still berharap kat korang tu? pening....ayat pun da macam tonggang langgang.... Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question

dah kawin cam akak ni leh jawab ke tak???
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:02

alaaa....akak ni...jawab je la...boleh share2...huhuhuhu... Rolling Eyes
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 21:07

st3vi3 wrote:alaaa....akak ni...jawab je la...boleh share2...huhuhuhu... Rolling Eyes

ok ok...akak nak tanya...yang minat kat ko tu kan, ko ada kasi harapan ke...
kalu ada, baik ko suh dia berhenti berharap...dan ko pun jangan tunjukkan sikap yang dia tu masih ada harapan...
tapi kes ko ni kan dik...wat per nak mengharapakan sesuatu yang belum pasti...cam ko berharap pada kekasih lama tu wat per...ko pasti ke yang hati dia masih seperti dulu kat ko...pikir la dik sedalamnya...tak semestinya yang baru tu tak sebaik yang lama...

dan kekadang kita kena berhijrah sikit...kasi can kat hati sendiri tuk menerima cinta yang baru...

arghh...akak dulu ramai gak yang minat...alih2 kawin ngan somi sekarang walau pada itu, ramai yang makan hati...opss....

eh ni dikira menjawab soklan ke idak...adehh...akak update blog dulu jap ek...
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:14

cikmOt wrote:ok ok...akak nak tanya...yang minat kat ko tu kan, ko ada kasi harapan ke...
kalu ada, baik ko suh dia berhenti berharap...dan ko pun jangan tunjukkan sikap yang dia tu masih ada harapan...
tapi kes ko ni kan dik...wat per nak mengharapakan sesuatu yang belum pasti...cam ko berharap pada kekasih lama tu wat per...ko pasti ke yang hati dia masih seperti dulu kat ko...pikir la dik sedalamnya...tak semestinya yang baru tu tak sebaik yang lama...

dan kekadang kita kena berhijrah sikit...kasi can kat hati sendiri tuk menerima cinta yang baru...

arghh...akak dulu ramai gak yang minat...alih2 kawin ngan somi sekarang walau pada itu, ramai yang makan hati...opss....

eh ni dikira menjawab soklan ke idak...adehh...akak update blog dulu jap ek...

hurmmm...bukan pe kak...kate kan la family bg pihak kekasih lame da kenal sgt2 ngn akak (korang2 sume la)n suke sgt ngn korg...korang tk rase ape2 ke??n adik beradik kekasih lame plak, da anggap korg mcm adik ipar or abg ipar plak...haaa...korg rase mcm ne???
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 21:25

st3vi3 wrote:

hurmmm...bukan pe kak...kate kan la family bg pihak kekasih lame da kenal sgt2 ngn akak (korang2 sume la)n suke sgt ngn korg...korang tk rase ape2 ke??n adik beradik kekasih lame plak, da anggap korg mcm adik ipar or abg ipar plak...haaa...korg rase mcm ne???

dik, akak pun pernah mengalami situasi cam gini...akak kenal seme famili dia...adik badik dia...sepupu sepapat, datuk nenek seme,...dah hampir 4-5 tahun kami kawan...tapi kena ingat satu jek...

CINTA TAK SEMESTINYA BERSATU...
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:33

susah gak kan kalo situasi mcm ni kak??tersekat-sekat pergerakan...huhuhu
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 21:35

st3vi3 wrote:susah gak kan kalo situasi mcm ni kak??tersekat-sekat pergerakan...huhuhu

tepuk dada tanya selera...anda yang menentukan...:p
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by mojakoko on 2011-01-20, 21:36

xde pengalaman xleh nak jawab la.... 17
avatar
mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 27
Location : penang

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:37

mojakoko wrote:xde pengalaman xleh nak jawab la.... 17

alaaa...tak semstinye...cube la kasik idea lagi...kite share2...mane tau kan, mcm ni punye kes org len yg dlm forum nih ade situasi mcm ni....
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by mojakoko on 2011-01-20, 21:39

st3vi3 wrote:
mojakoko wrote:xde pengalaman xleh nak jawab la.... 17

alaaa...tak semstinye...cube la kasik idea lagi...kite share2...mane tau kan, mcm ni punye kes org len yg dlm forum nih ade situasi mcm ni....

xde pengalaman sperti nie...
pglman sayer da xmo lgsung jmpe ex lgsung...law dye da mati lbey baek kut... What a Face
avatar
mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 27
Location : penang

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:46

mojakoko wrote:xde pengalaman sperti nie...
pglman sayer da xmo lgsung jmpe ex lgsung...law dye da mati lbey baek kut... What a Face

hahaha...smpai mcm tu skali...mmg bermusuh teros...tk bek tau...ngiiiieeee Rolling Eyes
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by efa on 2011-01-20, 21:47

kekasih lama tu pasti ke akan datang balik pada kita
atau dia akan mencari seseorang yang lebih serasi
dan pada yang berharap tu
adakah kita juga mempunyai perasaan seperti dia

kalau dia berharap separuh mati pun
kalau kita tak da perasaan kasih sekadar simpati
lupakan saja
takut menyesal dikemudian hari
avatar
efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 21:48

mojakoko wrote:
st3vi3 wrote:
mojakoko wrote:xde pengalaman xleh nak jawab la.... 17

alaaa...tak semstinye...cube la kasik idea lagi...kite share2...mane tau kan, mcm ni punye kes org len yg dlm forum nih ade situasi mcm ni....

xde pengalaman sperti nie...
pglman sayer da xmo lgsung jmpe ex lgsung...law dye da mati lbey baek kut... What a Face

adehhh, ni kira masa bercinta manis jek...masa dah clash...erkk....
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by mojakoko on 2011-01-20, 21:55

cikmOt wrote:
adehhh, ni kira masa bercinta manis jek...masa dah clash...erkk....

haha...mestila i benci ngan orang da tipu i.... Cool

but btima kasih gak kat dye coz bg pglman dikecewakan, jadi lbih strong and jgan mudah cayer kat owg

think positif way n u get the way..... Cool
avatar
mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 27
Location : penang

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 21:58

mojakoko wrote:
cikmOt wrote:
adehhh, ni kira masa bercinta manis jek...masa dah clash...erkk....

haha...mestila i benci ngan orang da tipu i.... Cool

but btima kasih gak kat dye coz bg pglman dikecewakan, jadi lbih strong and jgan mudah cayer kat owg

think positif way n u get the way..... Cool

wahh...ni dah patut kawin dah ni...hehehe
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:01

tu la...mmg da patut kawen dah...hohoho...
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by mojakoko on 2011-01-20, 22:02

st3vi3 wrote:tu la...mmg da patut kawen dah...hohoho...

npe lak da ptut kawen??
cer bgi 19 sebab?? scratch
avatar
mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 27
Location : penang

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:03

st3vi3 wrote:tu la...mmg da patut kawen dah...hohoho...

eh kamu pun sama gak...akak dulu kawin umur 23 la...hahaha
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:04

ish...akak ni...1 sem je lg nk abeskn blaja...sabar2 la...hehehe...mcm nk ajak akak kawen jerk...kah3...
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:07

st3vi3 wrote:ish...akak ni...1 sem je lg nk abeskn blaja...sabar2 la...hehehe...mcm nk ajak akak kawen jerk...kah3...

hahahaha....akak dah tua dah ni...Razz...tak layak dah nak kawin2 ni...
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:08

kalo 92 tu mmg da tue...tp baru nk masok 30 kot...hahahaha...
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:10

st3vi3 wrote:kalo 92 tu mmg da tue...tp baru nk masok 30 kot...hahahaha...

Twisted Evil tak sajak dah....lalalala....
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:13

cikmOt wrote:
st3vi3 wrote:kalo 92 tu mmg da tue...tp baru nk masok 30 kot...hahahaha...

Twisted Evil tak sajak dah....lalalala....

tak sajak tu ape kak??ade kaitan ke??hohohoho
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:14

tak sajak tu = tak sesuai...hahaha
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by efa on 2011-01-20, 22:16

cikmOt wrote:tak sajak tu = tak sesuai...hahaha

bahasa apa ni kak..hehehe
avatar
efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:28

efa wrote:
cikmOt wrote:tak sajak tu = tak sesuai...hahaha

bahasa apa ni kak..hehehe

ntah akak cikmot nih...bahasa pe la yg dimaksudkn dgn tak sesuai tu ek??nk tau gak...hahahaha...da lari tajuk ni...haiyooo....
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:31

st3vi3 wrote:
efa wrote:
cikmOt wrote:tak sajak tu = tak sesuai...hahaha

bahasa apa ni kak..hehehe

ntah akak cikmot nih...bahasa pe la yg dimaksudkn dgn tak sesuai tu ek??nk tau gak...hahahaha...da lari tajuk ni...haiyooo....

adehh..susah cakap ngan orang jiwa kacau ni...

efa-bahasa ibunda tak sajak = tak sesuai...hahaha
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by zulkbo on 2011-01-20, 22:32

SENANG SANGAT..
lelaki kan ada kuota 4
jadi layan je dua-dua..
he he..selamat berpacaran..
boleh pandang-pandang
jangan pegang-pegang
duduk renggang-renggang
bertambah sayanggggg...
cheers

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
avatar
zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by zulkbo on 2011-01-20, 22:34

cikmOt wrote:tak sajak tu = tak sesuai...hahaha

salah masuk thread kut
patut di segmen LONGAT UTARA..

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
avatar
zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:39

zulkbo wrote:SENANG SANGAT..
lelaki kan ada kuota 4
jadi layan je dua-dua..
he he..selamat berpacaran..
boleh pandang-pandang
jangan pegang-pegang
duduk renggang-renggang
bertambah sayanggggg...
cheers

waaaaahhh...kalo la berkemampuan dari sume segi, tk de mslh rasenye...hohohho lol!
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by efa on 2011-01-20, 22:41

st3vi3 wrote:
zulkbo wrote:SENANG SANGAT..
lelaki kan ada kuota 4
jadi layan je dua-dua..
he he..selamat berpacaran..
boleh pandang-pandang
jangan pegang-pegang
duduk renggang-renggang
bertambah sayanggggg...
cheers

waaaaahhh...kalo la berkemampuan dari sume segi, tk de mslh rasenye...hohohho lol!

tak pa..berangan dulu
nanti dah cukup syarat
kotakan ...hahahaha
avatar
efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:46

efa wrote:
st3vi3 wrote:
zulkbo wrote:SENANG SANGAT..
lelaki kan ada kuota 4
jadi layan je dua-dua..
he he..selamat berpacaran..
boleh pandang-pandang
jangan pegang-pegang
duduk renggang-renggang
bertambah sayanggggg...
cheers

waaaaahhh...kalo la berkemampuan dari sume segi, tk de mslh rasenye...hohohho lol!

tak pa..berangan dulu
nanti dah cukup syarat
kotakan ...hahahaha

kuat betol angan2 mcm ni kan...
hahahaha bounce
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:48

kalu cam gitu, akak undur diri dulu...
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by efa on 2011-01-20, 22:50

cikmOt wrote:kalu cam gitu, akak undur diri dulu...

sabar kak.nak g mana
avatar
efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 22:52

efa wrote:
cikmOt wrote:kalu cam gitu, akak undur diri dulu...

sabar kak.nak g mana

akak ni...majok plak...huhuhu
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:52

nak tido dah...
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by efa on 2011-01-20, 22:55

cikmOt wrote:nak tido dah...
lupa lak esok keja..jom kak tido.
avatar
efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:57

jom jom...blog dah update ni, so mari tdo jom
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by iza82 on 2011-01-20, 23:16

Senang je cakap kuota 4 ek?
avatar
iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by zulkbo on 2011-01-21, 02:07

iza82 wrote:Senang je cakap kuota 4 ek?

sebelum mengikut sunnah nabi
(kahwin-4)tanya diri dulu..aku nih dah
cintakan nabi tak? lepas tu
periksa wallet dulu..ermmm..
yang nyata mampukah aku
ini ADIL pada semua isteri,
anak-anak..kalau tak mampu
baik rentikan..hanya menambah
beban,silap berdosa pula..
wallahualam. I love you

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..
avatar
zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by wafiysuzly on 2011-01-21, 07:53

insap.. Crying or Very sad
avatar
wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 24
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by Achie on 2011-01-21, 09:47

wafiysuzly wrote:insap.. Crying or Very sad

insaf ea?heheee rasanya kalau stil sayang yang lama..baik bgitau yang baru suh undur..cian dia menunggu..sekiaan
avatar
Achie

Posts : 40
Points : 41
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 29
Location : Puchong

http://www.wooferstorm.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by wafiysuzly on 2011-01-21, 09:49

Achie wrote:
wafiysuzly wrote:insap.. Crying or Very sad

insaf ea?heheee rasanya kalau stil sayang yang lama..baik bgitau yang baru suh undur..cian dia menunggu..sekiaan

tgok2 due2 mlepas..haha
avatar
wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 24
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 12:04

wafiysuzly wrote:
Achie wrote:
wafiysuzly wrote:insap.. Crying or Very sad

insaf ea?heheee rasanya kalau stil sayang yang lama..baik bgitau yang baru suh undur..cian dia menunggu..sekiaan

tgok2 due2 mlepas..haha

sekurang2 nye kite kene berterus terang dr senyap or mmbuatkn seseorg tu mengharap lg kn???
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by efa on 2011-01-21, 12:12

kalau sudi kata sudi
kalau benci kata benci
tidak dia ternanti-nanti
avatar
efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 12:12

tau pun...p terus terang skang....akak dah lama mengharap ni...lalala
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 12:13

efa wrote:kalau sudi kata sudi
kalau benci kata benci
tidak dia ternanti-nanti

mcm sajak la kak....hahaha...
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by st3vi3 on 2011-01-21, 12:13

cikmOt wrote:tau pun...p terus terang skang....akak dah lama mengharap ni...lalala

ape la yg akak mengharap nih???hohohoho... Embarassed
avatar
st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 30
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by cikmOt on 2011-01-21, 12:13

st3vi3 wrote:
efa wrote:kalau sudi kata sudi
kalau benci kata benci
tidak dia ternanti-nanti

mcm sajak la kak....hahaha...

ni pantun la weiii
avatar
cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa Yang Perlu Dilakukan?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum