nak rehat jer kerja dia !

View previous topic View next topic Go down

nak rehat jer kerja dia !

Post by al-lavendari on 2011-01-20, 09:32


Soalan:
kerja apakah yang paling banyak berehat ?


Jawapan: pengacara atau pembaca berita di tv.


.
.
.


pasti anda pernah dengar mereka cakap macam ni setiap 15 minit ..



"kita berehat seketika, jumpa lagi selepas ini .."


yang paling sakit hati, mereka boleh cakap kat kita ..



"jangan ke mana-mana"


kita nak pergi bilik air macam mana ?




al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by zulkbo on 2011-01-20, 10:23

meman tak patut..
nak orang dengo
cerita dia je ye..
he he

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 15:12

haha. xdapek den nak nolong

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by efa on 2011-01-20, 15:21

jawabnyer kita tak payah pegi bilik air..
tak sampai ati pulak
sebab diorang dah pesan...kekekekke

efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 15:23

efa wrote:jawabnyer kita tak payah pegi bilik air..
tak sampai ati pulak
sebab diorang dah pesan...kekekekke
nasib xsampai ati...kalau jatuh ati sapa nak jawab

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-20, 15:25

buang air atas sopa jek snang..dpan tb.. 03

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 15:27

wafiysuzly wrote:buang air atas sopa jek snang..dpan tb.. 03
uiksss...pernah try ke?

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-20, 15:29

slalu dalam botol aje..hak3..takdelah poyo sgt smpai sggup tggu pgacara tu..obses gilee..

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 15:31

wafiysuzly wrote:slalu dalam botol aje..hak3..takdelah poyo sgt smpai sggup tggu pgacara tu..obses gilee..
nasib obses tak obesiti

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-20, 15:33

lau obesiti ni kes suke makan cekedi dpan tv..huhu

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by atiEy on 2011-01-20, 17:19

haha, sangat logik.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by shafinar on 2011-01-20, 18:13

baru-baru ni saya jadi mc event YAB PM, majlis live lagi rasa gelisah... bukan apa mc pun tak dapat nak gi mana-mana....berpeluh tunggu sampai selesai...pas umum keberangkatan YAB PM pulang, berdesup gi toilet...sama naik dengan crowd yang berpusun ak gi tandas...
moral of the story, jgn minum air ketika event berlangsung...huhuhu...

kalau kat umah, tak pa kot setakat selingan iklan tuh....heheheh

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 19:26

len kali sediakan botol sebelum ber"mc"

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by shafinar on 2011-01-20, 20:14

KakiBongkar wrote:len kali sediakan botol sebelum ber"mc"

botol tu ada..untuk di minum.....hehehheehehe....

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by al-lavendari on 2011-01-20, 22:22

shafinar wrote:baru-baru ni saya jadi mc event YAB PM, majlis live lagi rasa gelisah... bukan apa mc pun tak dapat nak gi mana-mana....berpeluh tunggu sampai selesai...pas umum keberangkatan YAB PM pulang, berdesup gi toilet...sama naik dengan crowd yang berpusun ak gi tandas...
moral of the story, jgn minum air ketika event berlangsung...huhuhu...

kalau kat umah, tak pa kot setakat selingan iklan tuh....heheheh

tambah lagi kalau gelabah .. lagilah terasa nak kencing jer. teringat watak s.shamsudin dalam filem seniman bujang lapok .. 'dah nak terkucil' katanya.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by iza82 on 2011-01-20, 22:53

zulkbo wrote:meman tak patut..
nak orang dengo
cerita dia je ye..
he he

Buka radio kuat2,
bg dengar 1 rumah,
pastu pi la mana nak pi...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-21, 00:18

pi mai pi mai..tang tu jugak kak iza!agaga 16

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by iza82 on 2011-01-21, 00:29

wafiysuzly wrote:pi mai pi mai..tang tu jugak kak iza!agaga 16

tak pa.
yg penting telinga dok dgr depa cakap..
sama maksudnya, "jangan ke mana2"

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-21, 00:37

tiada bntahan untuk kak iza!tabik!hehe

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by iza82 on 2011-01-21, 16:34

cheers

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-21, 16:36

suka la tu! cat

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by iza82 on 2011-01-21, 16:55

lol!

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by wafiysuzly on 2011-01-21, 16:56

kak iza smpai tak mampu berkate2..huhu

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by Borhan on 2011-01-21, 16:59

al-lavendari wrote:

Soalan:
kerja apakah yang paling banyak berehat ?


Jawapan: pengacara atau pembaca berita di tv.


.
.
.


pasti anda pernah dengar mereka cakap macam ni setiap 15 minit ..



bounce itu kerja jual iklan ...memang banyak rehat looo


"kita berehat seketika, jumpa lagi selepas ini .."


yang paling sakit hati, mereka boleh cakap kat kita ..



"jangan ke mana-mana"


kita nak pergi bilik air macam mana ?




Borhan

Posts : 15
Points : 17
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17

Back to top Go down

Re: nak rehat jer kerja dia !

Post by Sponsored content Today at 14:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum