Apa menu makan malam korang ??

View previous topic View next topic Go down

Apa menu makan malam korang ??

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 16:58

Balik keja, bagi para para isteri, lepas bergegas amik anak kat rumah pengasuh/taska, mesti pening kepala nak pikir menu apa nak masak..

Tapi bagi ahkak geli, menu masak tetiap hari, Abam Geli yang tetapkan...
hari ini dia nak makan, Kari Ayam, Sambal Telur dan sayur campur..
enteng aja..

Korang?
Makan luar?

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by intankuterpilih on 2011-01-19, 17:16

macam biasa, makan luar...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by zulkbo on 2011-01-19, 17:17

intankuterpilih wrote:macam biasa, makan luar...

ERPPP... confused
PENGAKUAN ikhlas nih
bertuah suami.. drunken

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 17:23

intankuterpilih wrote:macam biasa, makan luar...
untung ah..laki aku asik suruh masak je...
kalu makan luar, katanya kena bawah RM10...ampeh!!hahhahahha

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by intankuterpilih on 2011-01-19, 17:29

zulkbo wrote:
intankuterpilih wrote:macam biasa, makan luar...

ERPPP... confused
PENGAKUAN ikhlas nih
bertuah suami.. drunken

senang dpt suami tak banyak kerenah ni...kite kaum isteri ni tak tension sgt...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by Fiza on 2011-01-19, 17:31

Ahkak Geli wrote:Balik keja, bagi para para isteri, lepas bergegas amik anak kat rumah pengasuh/taska, mesti pening kepala nak pikir menu apa nak masak..

memang pening nak fikir. Macam somi saya tak kisah nak masak apa...dia makan jer. Kalau tak der apa nak masak, Mee Maggi cepat di masak sedap di makan pon jadi lah Very Happy Very Happy . Kalau Maggi pon malas nak masak, makan kat kedai sajork, tapi up sket dari abg geli...klo nak mkn bawah bawah rm20 hinggit.




Fiza

Posts : 70
Points : 68
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Bangi

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by KakiBongkar on 2011-01-19, 21:09

burung puyuh goreng

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by wafiysuzly on 2011-01-19, 21:36

burger je la malam nih.. Laughing

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by cikmOt on 2011-01-19, 21:36

makan megi jek...tuk orang bujang cam aku

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by tice.su on 2011-01-19, 21:45

tice wpon da tawen tp dok sowang2 ni....mkn megi je la yg paling sodappp..kan cikmot kan! huhuhu....

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by cikmOt on 2011-01-19, 21:48

tice.su wrote:tice wpon da tawen tp dok sowang2 ni....mkn megi je la yg paling sodappp..kan cikmot kan! huhuhu....

betul betul betul..tapi tadi ada balut popia sikit...nak p goreng jap...tice nak???kongsi jom...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by Ahkak Geli on 2011-01-21, 11:18

arini ari jumaat...

menu pe plak malam ni?

kat opis ni ada function..bungkus lauk meeting dah..hahhahha

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by azrul on 2011-01-21, 11:21

nasi lemak kukus pon sdap gak..

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by mojakoko on 2011-01-21, 11:22

megy kari berapi jerk.... Crying or Very sad

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Apa menu makan malam korang ??

Post by Sponsored content Today at 04:10


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum