Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

View previous topic View next topic Go down

Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 16:24

Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by zulkbo on 2011-01-19, 16:28

dari mata turun ke hati..
opsss..cantik t-shit hijau tu
kelab punya ke..?

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by intankuterpilih on 2011-01-19, 16:31

aku terbaca kat blog ieda alhabsyi...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Fiza on 2011-01-19, 16:31

Ahkak Geli wrote:Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?

Dari sapa lagi klo bukan ieda alhabsyi...kapitan tersohor flower

Fiza

Posts : 70
Points : 68
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Bangi

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by intankuterpilih on 2011-01-19, 16:32

zulkbo wrote:dari mata turun ke hati..
opsss..cantik t-shit hijau tu
kelab punya ke..?

suka ea tgk t-shirt tu?? Wink

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by thalhah on 2011-01-19, 16:32

emm... tahu dari mana yer? Razz

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by wafiysuzly on 2011-01-19, 16:33

terbace dlm blog eQurlz..

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by zulkbo on 2011-01-19, 16:35

intankuterpilih wrote:
zulkbo wrote:dari mata turun ke hati..
opsss..cantik t-shit hijau tu
kelab punya ke..?

suka ea tgk t-shirt tu?? Wink

dak aih..muskil
muka tak nampak
100% mana datang
halalnya tu.. Very Happy


***saya tahu dari promosi
di blog AUC (Anak Ulu Cheka)

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 16:36

zulkbo wrote:dari mata turun ke hati..
opsss..cantik t-shit hijau tu
kelab punya ke..?

5 taun doh pakai jersey tu..
kena tuko ke?

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by zulkbo on 2011-01-19, 16:40

Ahkak Geli wrote:
zulkbo wrote:dari mata turun ke hati..
opsss..cantik t-shit hijau tu
kelab punya ke..?

5 taun doh pakai jersey tu..
kena tuko ke?

ermmm..saya okey je..
cuma mata nakal sket
la la la..tunggu yang
lain komplen anda
tukar la yek? Suspect

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by al-lavendari on 2011-01-19, 16:43

Ahkak Geli wrote:Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?

dari Zulkbo.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by zulkbo on 2011-01-19, 16:45

al-lavendari wrote:
Ahkak Geli wrote:Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?

dari Zulkbo.

Berangkai semuanya..
Very Happy

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by intankuterpilih on 2011-01-19, 16:56

zulkbo wrote:

ermmm..saya okey je..
cuma mata nakal sket
la la la..tunggu yang
lain komplen anda
tukar la yek? Suspect

aku dah agak dah... la la la...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by zulkbo on 2011-01-19, 17:01

intankuterpilih wrote:
zulkbo wrote:

ermmm..saya okey je..
cuma mata nakal sket
la la la..tunggu yang
lain komplen anda
tukar la yek? Suspect

aku dah agak dah... la la la...

Embarassed clown afro
mana nak nyorok nih...he he


**orang jantan normal

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Black Winter on 2011-01-19, 18:31

thalhah wrote:emm... tahu dari mana yer? Razz

haha. jawab thalhah. ko tau dari mane? Razz

btw, aku tau dari tuan founder sendiri Very Happy

_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by jabdul rashid on 2011-01-19, 18:51

tau masa sy sesat di hutan cyber dulu 2 hari x balik rumah...nasib jumpa SB nihh Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by akuanakpahang on 2011-01-19, 20:31

Sebenar saya dah tau awal juga sebab merayau2 dlm alam maya ni... cuma tak join awal aje Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-19, 20:42

Fiza wrote:
Ahkak Geli wrote:Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?

Dari sapa lagi klo bukan ieda alhabsyi...kapitan tersohor flower

hahaha...samalah kita...dia yang paksa aku join sb ni...tetiba jek...:p

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by sue47636 on 2011-01-19, 20:48

cikmOt wrote:
Fiza wrote:
Ahkak Geli wrote:Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?

Dari sapa lagi klo bukan ieda alhabsyi...kapitan tersohor flower

hahaha...samalah kita...dia yang paksa aku join sb ni...tetiba jek...:p

cik mot,saya tahu pun dari geng blogger..dok godek2 jumpalah........akhirnya..rupanya baru lagi syoknyer blogging..nie bestlah.. Very Happy

sue47636

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : RAWANG

http://sue47636.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-19, 20:52

sue47636 wrote:
cik mot,saya tahu pun dari geng blogger..dok godek2 jumpalah........akhirnya..rupanya baru lagi syoknyer blogging..nie bestlah.. Very Happy

apa kabar gengblogger sekarang???situ banyak otai...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by sue47636 on 2011-01-19, 20:56

cikmOt wrote:
sue47636 wrote:
cik mot,saya tahu pun dari geng blogger..dok godek2 jumpalah........akhirnya..rupanya baru lagi syoknyer blogging..nie bestlah.. Very Happy

apa kabar gengblogger sekarang???situ banyak otai...

yealah situ oatai2..yang riban2 punya follower..termasuklah..yang femes tue..sape yea... Very Happy

sue47636

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : RAWANG

http://sue47636.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-19, 20:58

ben ashaari...hahaha....

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Nescafe ais on 2011-01-19, 21:10

sue47636 wrote:
cikmOt wrote:
sue47636 wrote:
cik mot,saya tahu pun dari geng blogger..dok godek2 jumpalah........akhirnya..rupanya baru lagi syoknyer blogging..nie bestlah.. Very Happy

apa kabar gengblogger sekarang???situ banyak otai...

yealah situ oatai2..yang riban2 punya follower..termasuklah..yang femes tue..sape yea... Very Happy

Apa yang otainya? Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-19, 21:13

Nescafe ais wrote:
sue47636 wrote:
cikmOt wrote:
sue47636 wrote:
cik mot,saya tahu pun dari geng blogger..dok godek2 jumpalah........akhirnya..rupanya baru lagi syoknyer blogging..nie bestlah.. Very Happy

apa kabar gengblogger sekarang???situ banyak otai...

yealah situ oatai2..yang riban2 punya follower..termasuklah..yang femes tue..sape yea... Very Happy

Apa yang otainya? Very Happy

saper yang otai???

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by KakiBongkar on 2011-01-19, 21:17

xrasa cam panjang ke nama syoknyerblogging ni?

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Nescafe ais on 2011-01-19, 23:15

KakiBongkar wrote:xrasa cam panjang ke nama syoknyerblogging ni?



Very Happy Very Happy Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by wafiysuzly on 2011-01-19, 23:17

nak tukar nama pulak ke? confused

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Ercy Archie on 2011-01-19, 23:19

tau dari gerai nescafe ais ni.... Very Happy

Ercy Archie

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : Keningau, Sabah

http://15tennyson.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Nescafe ais on 2011-01-19, 23:38

wafiysuzly wrote:nak tukar nama pulak ke? confused

Tak kut. Guna nama yang ada sekarang. Tukar-tukar nanti leceh pulak Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by wolverine89 on 2011-01-20, 11:36

gune nama ni je..
susah plak nnt..

_________________
Jom lawat blog ni-->>http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

lol!


wolverine89

Posts : 142
Points : 192
Reputation : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 27
Location : Masjid tanah- melaka- bangi- ukm.

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by tice.su on 2011-01-20, 11:51

cikmOt wrote:ben ashaari...hahaha....

samalah...dr blog beliau juge! hehehe...

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by thalhah on 2011-01-20, 12:59

aik. bila masa plak aku ckp nk 2kar nama? syoknyerblogging tetap syoknyerblogging. xde 2kar2.. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Achie on 2011-01-20, 13:25

Ahkak Geli wrote:Dari mana korang tau pasal Syoknya Blogging ni?

Sapa yang promot kat korang?

Cer citer..cer citer...

apa harapan korang bila korang dah join SB ni?


dari mna??hehe lupa plak dari mna..kalo tak silap,dari kawan blogger gakk.so register sni skali...heeee
harap dapat kenal baru,dan jgn lupa follow my blog k..heeeee

Wooferstorm.com

Achie

Posts : 40
Points : 41
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : Puchong

http://www.wooferstorm.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Black Winter on 2011-01-20, 22:00

aku rase ok je kot name ni (:

_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:01

Black Winter wrote:aku rase ok je kot name ni (:

nama apa plak ni..tetiba jek...ishhh

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by mazin on 2011-01-20, 22:12

aku dapat mimpi, ada orang tua janggut putih datang dalam mimpi aku, bagitau suruh masuk ''syoknyerblogging'' ni...
seram tapi memang syok...

mazin

Posts : 45
Points : 52
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Age : 36
Location : petaling jaya

http://inimazin.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:14

mazin wrote:aku dapat mimpi, ada orang tua janggut putih datang dalam mimpi aku, bagitau suruh masuk ''syoknyerblogging'' ni...
seram tapi memang syok...

tak ajak saya time tu...kalu idak leh berjemaah...kiranya kamu awal 3 hari daftar dari saya ni...ishhh....


cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by mojakoko on 2011-01-20, 22:14

da luper la plakk mcna leh sesat kat cni eh?? scratch

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by mazin on 2011-01-20, 22:17

cikmOt wrote:
mazin wrote:aku dapat mimpi, ada orang tua janggut putih datang dalam mimpi aku, bagitau suruh masuk ''syoknyerblogging'' ni...
seram tapi memang syok...

tak ajak saya time tu...kalu idak leh berjemaah...kiranya kamu awal 3 hari daftar dari saya ni...ishhh....


masa tu tak kenal cikmot lagi.. heh heh

mazin

Posts : 45
Points : 52
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Age : 36
Location : petaling jaya

http://inimazin.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by azrul on 2011-01-20, 22:17

tgok blog mmber
ada banner Syoknyer Blogging nie..
first time tgok mcm ape tah
bila selami perh mcm2 ada...

azrul

Posts : 25
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20
Age : 25
Location : Petaling Jaya

http://azrul-angle.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:18

mazin wrote:

masa tu tak kenal cikmot lagi.. heh heh

camner nak kenal...saya bukan orang glamer...hahaha

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Black Winter on 2011-01-20, 22:18

cikmOt wrote:
Black Winter wrote:aku rase ok je kot name ni (:

nama apa plak ni..tetiba jek...ishhh

ala. ada y ckp nama "syoknyerblogging" ni panjang. cuba bce post sblm ni.

_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:20

azrul wrote:tgok blog mmber
ada banner Syoknyer Blogging nie..
first time tgok mcm ape tah
bila selami perh mcm2 ada...

selamat datang azrul...jangan malu2 lepak sini


Black Winter wrote:
cikmOt wrote:
Black Winter wrote:aku rase ok je kot name ni (:

nama apa plak ni..tetiba jek...ishhh

ala. ada y ckp nama "syoknyerblogging" ni panjang. cuba bce post sblm ni.

ok ok...baru perasan...lenkali quote, barulah paham..lalala...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by nba-Nur on 2011-01-20, 22:23

Tak silap saya, saya tahu Forum SB ni daripada entri dalam blog Cikgu Dahlia.. flower

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by cikmOt on 2011-01-20, 22:52

dari blog sana

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by iza82 on 2011-01-20, 23:14

Dapat tau dari blog Bro Nes...
SB mmg best sampaikan dah banyak hari tak up date blog, asyik lepak di sini..
Dulu sehari sekali atau 2 hari sekali up date blog..
Skrg ni berhari-hari tak up date blog...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Dari mana korang tau pasal Syoknyer Blogging ni?

Post by Sponsored content Today at 07:56


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum