Cinta Tiga Segi

View previous topic View next topic Go down

Cinta Tiga Segi

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 08:03

Apa yang korang lakukan pabila korang ada dua pilihan...Apakah ciri ciri yang korang amikkira bila korang nak buat keputusan...

Bagaimana pengalaman korang nak handle perkara ini?

Adakah korang bergaduh bagai pabila satu pihak tidak puas hati dengan satu pihak lain setelah keputusan dibuat...

Plis share!

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by cikmOt on 2011-01-19, 08:05

cinta aku masih tidak bersegi...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 08:06

cikmOt wrote:cinta aku masih tidak bersegi...

kak ezan kongsi pengalaman dulu ke..dulu tak penah ke? la la la lala

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-19, 08:21

cintaku 100% halal, hehehhe! Very Happy

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by cikmOt on 2011-01-19, 08:21

Ahkak Geli wrote:
cikmOt wrote:cinta aku masih tidak bersegi...

kak ezan kongsi pengalaman dulu ke..dulu tak penah ke? la la la lala

dulu 4 segi kak...bukan 3... Rolling Eyes

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 08:26

cikmOt wrote:
Ahkak Geli wrote:
cikmOt wrote:cinta aku masih tidak bersegi...

kak ezan kongsi pengalaman dulu ke..dulu tak penah ke? la la la lala

dulu 4 segi kak...bukan 3... Rolling Eyes
ah..lagi parok...

cer citer cer citer!

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by Ahkak Geli on 2011-01-19, 08:26

ieda alhabsyi wrote:cintaku 100% halal, hehehhe! Very Happy
cinta kami pun 100% halal..tetiba ada pulak kumbang menyempit..nok wak gane?

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by cikmOt on 2011-01-19, 08:27

Ahkak Geli wrote:
cikmOt wrote:
Ahkak Geli wrote:
cikmOt wrote:cinta aku masih tidak bersegi...

kak ezan kongsi pengalaman dulu ke..dulu tak penah ke? la la la lala

dulu 4 segi kak...bukan 3... Rolling Eyes
ah..lagi parok...

cer citer cer citer!

resia di pohon cemara ...tunggu orang lain reveal dulu ar... Twisted Evil

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by atiEy on 2011-01-20, 20:37

aku pernah bersegi dulu. dan banyak kali disegikan. segi pertama bila c aweknya dengan penuh keberanian mesej aku dan ngaku dia awex kepada ex bf aq (dulu2 ye). aku pun dengan penuh kebaikannya berkata "kau ambiklah dia kalau kau nak. kau jagalah dia baik2 sebab aku sayangkan dia."

segi kedua bila aku dengan bongapnya sanggup dimadukan. aku pun tak tau ada apa dalam kepala otak aku masa tu. haru jangan cakaplah. memang sangat haru. itu pun masih dengan lelaki yang sama.

but now aku dah lepas dari dia. kadang2 ingat juga kat dia tapi bila ingat lagi apa yang dia dah buat kat aku, ting! hilang semuanya. tapi sekarang dia masih gatai duk contact aku. hish! suh2.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by akuanakpahang on 2011-01-20, 20:40

Dulu2 kita kerap jumpa cinta SEsegi aje jarang tiga segi Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by shafinar on 2011-01-20, 20:46

belum kawen tak per..kalau udah kawen..cari penyakit namanya.....

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by cikmOt on 2011-01-20, 20:56

cinta tiga segi aku dah lama tak ujud...sejak aku kawin ni...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:22

atiEy wrote:aku pernah bersegi dulu. dan banyak kali disegikan. segi pertama bila c aweknya dengan penuh keberanian mesej aku dan ngaku dia awex kepada ex bf aq (dulu2 ye). aku pun dengan penuh kebaikannya berkata "kau ambiklah dia kalau kau nak. kau jagalah dia baik2 sebab aku sayangkan dia."

segi kedua bila aku dengan bongapnya sanggup dimadukan. aku pun tak tau ada apa dalam kepala otak aku masa tu. haru jangan cakaplah. memang sangat haru. itu pun masih dengan lelaki yang sama.

but now aku dah lepas dari dia. kadang2 ingat juga kat dia tapi bila ingat lagi apa yang dia dah buat kat aku, ting! hilang semuanya. tapi sekarang dia masih gatai duk contact aku. hish! suh2.

waaaahhh...rase nye mcm da pusing2 balik kn cik atiey???hehehe...anyway...cik atiey da berpunye blom???nk isi borang leh??? Embarassed

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by mojakoko on 2011-01-20, 21:28

Ahkak Geli wrote:Apa yang korang lakukan pabila korang ada dua pilihan...Apakah ciri ciri yang korang amikkira bila korang nak buat keputusan...

Bagaimana pengalaman korang nak handle perkara ini?

Adakah korang bergaduh bagai pabila satu pihak tidak puas hati dengan satu pihak lain setelah keputusan dibuat...

Plis share!

tinggalkan dunia bersegi then soh mak ayh carik yang bulat pulak...heheh Laughing

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by st3vi3 on 2011-01-20, 21:34

mojakoko wrote:tinggalkan dunia bersegi then soh mak ayh carik yang bulat pulak...heheh Laughing

idea yang bernas gak nih...boleh amek iktibar gak...hahahaha lol!

st3vi3

Posts : 93
Points : 95
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 29
Location : Bangi, Selangor

http://azriamin.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by mojakoko on 2011-01-20, 21:37

hahah....no komen.... Smile

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by efa on 2011-01-20, 22:18

kalau cinta bersegi tak pa..jangan orang yg bersegi
hehehheh..larik dulu

efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Cinta Tiga Segi

Post by Sponsored content Today at 08:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum