Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

View previous topic View next topic Go down

Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by al-lavendari on 2011-01-18, 15:06

Kepada sesiapa yang suka berimaginasi dan berfantasi tentang kehidupan bacalah entri saya ini ...

http://al-lavendari.blogspot.com/2011/01/saya-suka-entri-ini-bukan-siput-babi.html

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by Ahkak Geli on 2011-01-18, 15:23

saya pun suka berimaginasi....
macam macam jenis imaginasi..nak jadi puteri raja, nak duit berkoyan koyan, nak itu ini....

erm..

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by cikmOt on 2011-01-18, 15:37

saya berimaginasi banyak ni...
kadang2 tak berada di bumi yang nyata...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 15:41

cikmOt wrote:saya berimaginasi banyak ni...
kadang2 tak berada di bumi yang nyata...

magika betoi Very Happy

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by cikmOt on 2011-01-18, 15:41

ieda alhabsyi wrote:
cikmOt wrote:saya berimaginasi banyak ni...
kadang2 tak berada di bumi yang nyata...

magika betoi Very Happy

eh biasa...babai...nak balik dulu...daaaa

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 16:06

cikmOt wrote:
ieda alhabsyi wrote:
cikmOt wrote:saya berimaginasi banyak ni...
kadang2 tak berada di bumi yang nyata...

magika betoi Very Happy

eh biasa...babai...nak balik dulu...daaaa

ala..balik dah..sambung kat umah ek kak Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by RedBoys on 2011-01-21, 21:59

saya suka juga berimaginasi dan berfantasi ni. hehe. tapi lebih suka dengan sedikit usaha agar tidak menjadi angan2 mat jenin saja.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by iza82 on 2011-01-21, 22:23

Suka berimaginasi tapi risau jgk, takut tak sedar-sedar diri....

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by hafizaiman95 on 2011-01-21, 22:24

sy suke berangan.. fantasi atau imaginasi tu??

hafizaiman95

Posts : 60
Points : 67
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Age : 21
Location : Pasir Gudang

http://www.hafizaiman95.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by RedBoys on 2011-01-21, 22:35

kalau boleh, janganlah terlalu sangat berimaginasi.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 00:49

imagine diri sendiri ade kuasa (magic) pas 2 petik jari jek ley wat memacam...pas2 suka nak tolon org pastu mesti ade penjahat nak serang n amik kuasa magic pastu berlawan....lawan punya lawan hmpir kalah pas2 datang hero...(konon selamatkan) pas2 ............."RING!!!!!!!" alarm bunyik ...la dah pagi la...nak g klas plak..kang balik smbung imagine(dalam mimpi)...

16 16 17

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by KakiBongkar on 2011-01-22, 01:13

time kecik2 aku suka main dengan pencil. aku gunakan pensil untuk jadi macam2. susah nak cter sbb ini imiginasi aku. ada sesapa sama ngn aku tak?

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 01:22

men 2 pencil...wat dialog sendiri...gitu ke cik kakibongkar?

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by wafiysuzly on 2011-01-22, 01:37

slalu nak jadi kaya..haha 16

sokmo imaginasi duit..mate duitan x?

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 01:46

wafiysuzly wrote:slalu nak jadi kaya..haha 16

sokmo imaginasi duit..mate duitan x?


memang mata duitan...tapi kalo real bagus 2...ley blanje darjeelingSketch lol!

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by wafiysuzly on 2011-01-22, 01:52

darjeelingSketch wrote:
wafiysuzly wrote:slalu nak jadi kaya..haha 16

sokmo imaginasi duit..mate duitan x?


memang mata duitan...tapi kalo real bagus 2...ley blanje darjeelingSketch lol!

haha..blum kaya lagi..tak mampu den nak blanje..

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 01:53

blanje dalam alam fantasi jek la...blanje mkn kat hotel 5-star...huih berangan lebey

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by wafiysuzly on 2011-01-22, 01:57

nme pon imaginasi n fantasi kan..huhu

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 03:21

hahah....mlm ni mse tido nak imagine dpt bmw 5 series white...wahahaha esk pg ilang.... 17

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by along on 2011-01-22, 03:24

along plak duk berangan bile la nk dapat DSLR...
jelez gler tgk member2 yang da ade..

along

Posts : 15
Points : 15
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 26
Location : Arau,Perlis

http://along901143.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 03:26

along kan byk duet & kaya.....anytime ley bli DLSR...
hikhik

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by along on 2011-01-22, 03:27

darjeelingSketch wrote:along kan byk duet & kaya.....anytime ley bli DLSR...
hikhik
'
itu ah long....
bkn along ni..
along yg ni akan datang...

along

Posts : 15
Points : 15
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 26
Location : Arau,Perlis

http://along901143.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by darjeelingSketch on 2011-01-22, 03:30

network engeenering mesti kayo....
lain la cikgu sekolah...gaji x tggi 08

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by KakiBongkar on 2011-01-22, 03:39

darjeelingSketch wrote:men 2 pencil...wat dialog sendiri...gitu ke cik kakibongkar?
laen skit kot Very Happy

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by RedBoys on 2011-01-22, 07:58

mata duitan sungguh. hahaha. kalau betul kaya, meh belanaja redboys sekali.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by Acul on 2011-01-23, 14:40

berimaginasi dan berfantasi adalah pendorong seseorg tu tuk berjaya. kalo x kerana 2 perkara ni xkan ade yer teknologi2 skang nie

Acul

Posts : 50
Points : 66
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 30
Location : Shah Alam, Selangor

http://aculfolio.com

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by RedBoys on 2011-01-23, 21:19

dari imaginasi dan fantasi menjadi realiti dengan usaha dan kerja keras.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Siapa suka berimaginasi dan berfantasi ?

Post by Sponsored content Today at 14:00


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum