Attention Blogger!! Sorry for the mistakes

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Attention Blogger!! Sorry for the mistakes

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-19, 08:04

Nescafe ais wrote:
[MidNight]|Starz wrote:Haa.. tula.. tp pelik gak ahli dah ramai 500++, friends pn xsmpai 5 lagi. Nak add sorg2 jenuh tuu.. Xde ke butang nak add sume skali member...??hehe Razz

Ramai yang tak tau lagi pasal friend & foe Very Happy

ce admin buat penerangan. aku add dah ahli tapi semua pending, uhuhu! ada beberapa org je yang tau Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Attention Blogger!! Sorry for the mistakes

Post by budakmaran on 2011-01-19, 12:26

Nescafe ais wrote:
[MidNight]|Starz wrote:Oo.. Kk.. sori la, ak pn xphm memula tgk post yg ni. Xpe abaikn.. ni geng2 bush punyer angkara.. Smile budakmaran ble nk approve friend ak kat friend & foe.. 4 org je friend ak kat SB nih..sdey tul.. Sad

Aku pun terlupa nak check friend & foe ni. Kena check jugak ni. Mana tau ada yang add Very Happy

jap..ader function 2 ker????aku x tau pun...wuawuaaaa Mad

_________________
My Blog

Post Link blog Anda Di Sini

budakmaran

Posts : 90
Points : 110
Reputation : 7
Join date : 2010-12-09
Location : Bumi

http://budakmaran.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Attention Blogger!! Sorry for the mistakes

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-19, 12:32

budakmaran wrote:
Nescafe ais wrote:
[MidNight]|Starz wrote:Oo.. Kk.. sori la, ak pn xphm memula tgk post yg ni. Xpe abaikn.. ni geng2 bush punyer angkara.. Smile budakmaran ble nk approve friend ak kat friend & foe.. 4 org je friend ak kat SB nih..sdey tul.. Sad

Aku pun terlupa nak check friend & foe ni. Kena check jugak ni. Mana tau ada yang add Very Happy

jap..ader function 2 ker????aku x tau pun...wuawuaaaa Mad

ader lor..uhuhu! g check cepat Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Attention Blogger!! Sorry for the mistakes

Post by Sponsored content Today at 04:11


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum