Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

View previous topic View next topic Go down

Wayang atau Astro First

17% 17% 
[ 1 ]
83% 83% 
[ 5 ]
 
Total Votes : 6

Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by KakiBongkar on 2011-01-17, 03:43

Sekarang ni astro dah buat satu lagi pakej iaitu astro first. Untuk tayangan awal ni ada 3 filem, ngangkung, aku masih dara dan damping malam. Lepas-lepas ni astro akan tambah lagi bila filem baru keluar. Kiranya astro first ni macam tengok wayang gak la. Cuma harga dia rm15 satu cte dan tayangan selama 48jam. Kalau wayang rm8 ke rm12 untuk 1 jam ke 3 jam.

Jadi aku nak tanya samada korang kalau diberi peluang nak tengok kat wayang ke atau nak tengok dekat umah jek di astro first. Sila isikan poll

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by cikmOt on 2011-01-17, 08:42

hurmm...hubby dah beli cd...so tak nengok kut...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by Nescafe ais on 2011-01-17, 09:47

Aku baru jer tengok cerita tu dekat Astro first. Kalau ada pilihan sama ada nak tengok kat wayang atau rumah, aku pilih tengok kat rumah.haha

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by cikmOt on 2011-01-17, 10:09

Nescafe ais wrote:Aku baru jer tengok cerita tu dekat Astro first. Kalau ada pilihan sama ada nak tengok kat wayang atau rumah, aku pilih tengok kat rumah.haha

tulah tu...lagi sonok tengok kat umah...tunggu citer hantu kak limah la...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by KakiBongkar on 2011-01-17, 11:44

Nescafe ais wrote:Aku baru jer tengok cerita tu dekat Astro first. Kalau ada pilihan sama ada nak tengok kat wayang atau rumah, aku pilih tengok kat rumah.haha

tgk kat umah lg syok. tak payah popcorn2, kte pakai nasi terus.haha

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by iza82 on 2011-01-17, 11:45

Tgk kat umah la best...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-17, 12:12

pokos kat umah, leh peluk2 laki dan anak, hhahahah Twisted Evil

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by nOj on 2011-01-17, 13:20

dua dua saya tak pilih.
kerana saya bukan kaki wayang dan jugak memang tak minat tgk movie.
huhuh

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by KakiBongkar on 2011-01-17, 13:59

nOj wrote:dua dua saya tak pilih.
kerana saya bukan kaki wayang dan jugak memang tak minat tgk movie.
huhuh
haha..ni mesti kaki blog ngn kaki tenet ni...

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by iza82 on 2011-01-17, 14:22

Bukan semua kaki wayang tak tgk movie,
dan bukan semua orang tgk movie adalah kaki wayang.
eh, betul ke ayat ni???

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-17, 14:32

iza82 wrote:Bukan semua kaki wayang tak tgk movie,
dan bukan semua orang tgk movie adalah kaki wayang.
eh, betul ke ayat ni???

heheheh! betoi2 Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by cikmOt on 2011-01-17, 14:46

penign baca ayat iza...hahaha...manipulasi jek tu...Razz

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by MohamdFaiz on 2011-01-17, 14:50

tengok kat wayang kot..huhu..pening baca ayat iza jugak...

MohamdFaiz

Posts : 32
Points : 32
Reputation : 0
Join date : 2011-01-16
Age : 25
Location : Johor

http://mohamadfaiz.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by MrKhai on 2011-01-17, 14:54

tengok kat rumah lgi syiokk...dapat baring2x sambil nengok movie..kat wayang mna bleh baring2x...

MrKhai

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2010-12-29
Location : Kat rumah..

http://putrakhairul.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by iza82 on 2011-01-17, 14:57

MohamdFaiz wrote:tengok kat wayang kot..huhu..pening baca ayat iza jugak...


Jgn fenin-fenin...
Baru kali pertama masuk wayang masa tayangan ironman2.
mungkin itu yang pertama dan terakhir kot...
kalau nak tgk, kenala tunggu DVD keluar...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by cikmOt on 2011-01-17, 14:57

MrKhai wrote:tengok kat rumah lgi syiokk...dapat baring2x sambil nengok movie..kat wayang mna bleh baring2x...

eh bleh...ka tak malu...Razz

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by tice.su on 2011-01-17, 15:52

mana2 ok...janji layan wayang tuh....tp best lg tgk kat pggung kot..kat umah tgk sowang2..xbesh! uhukss..

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-17, 15:56

tice.su wrote:mana2 ok...janji layan wayang tuh....tp best lg tgk kat pggung kot..kat umah tgk sowang2..xbesh! uhukss..

meh ieda teman kan, hehehe

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Tengok kat wayang ke tengok kat astro first

Post by Sponsored content Today at 12:39


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum