Saya senang tengok orang senang.

View previous topic View next topic Go down

Saya senang tengok orang senang.

Post by al-lavendari on 2011-01-16, 09:10




gambar di atas disiarkan tanpa ada tujuan yang terselindung.
saja suka tengok orang bahagia.
janganlah ada yang menyangka saya ada apa-apa.
sebabnya memang tak ada apa-apa.


kalau tak ada apa-apa, pergi siar buat apa ?
kenapa ? siar saja-saja tak boleh ke ?




Gambar di bawah ni pula saya tak berani nak cakap apa-apa !



.

Apakah pengajaran atau iktibar dari dua kisah di atas ?

.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by eddysyrol on 2011-01-16, 11:59

hello... semua..tak reti sgt lg pakai ni..huhu

follow my blog k

http://eddysyrol.blogspot.com

eddysyrol

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-16
Location : sabah

http://eddysyrol.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by mazin on 2011-01-16, 12:20

semua orang nak bahagia, tapi kalau jadi sebaliknya kenalahredha. apa2 pun usaha tu dari dari diri sendiri, nak bahagia ke taknak.....

mazin

Posts : 45
Points : 52
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Age : 36
Location : petaling jaya

http://inimazin.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by atiEy on 2011-01-16, 12:57

tak ada siapa nak derita dalam hidup dia. tapi tu lah, langit tak selalunya cerah. perkara biasa bila kadang bahagia kadang tak. semua tu dari diri masing-masing macamna nak handle.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by jabdul rashid on 2011-01-16, 13:30

tapi ramai yg tak senang tengok orang senang Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by nba-Nur on 2011-01-16, 13:36

Biasalah manusia, tak pernah bersyukur dengan apa yang ada. PhD menebal bial tengok orang lain senang/berjaya..

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by SayaAnonymous on 2011-01-16, 14:17

jabdul rashid wrote:tapi ramai yg tak senang tengok orang senang Very Happy

setuju!!

_________________

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by akuanakpahang on 2011-01-16, 14:28

Saya pun juga susah kalau tengok org susah Sad

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by zulkbo on 2011-01-16, 16:16

..menunggu gambarnya loading..wokehhh..
ermmm..dunia artis rupanya..?biasa dah..
Saleh Yaacob tu memang hebat..tak caya
tanya anak2 nya.. Very Happy

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by al-lavendari on 2011-01-16, 16:24

zulkbo wrote:..menunggu gambarnya loading..wokehhh..
ermmm..dunia artis rupanya..?biasa dah..
Saleh Yaacob tu memang hebat..tak caya
tanya anak2 nya.. Very Happy

tanya isteri dia tak boleh ke ?

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by nOj on 2011-01-16, 16:37

mane gambar ni.
lambat nye nak tunggu

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by iera nadira on 2011-01-16, 16:43

tak boleh nak cakap pape...

iera nadira

Posts : 11
Points : 16
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 19
Location : Penang

http://imanmutiara-iera.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by al-lavendari on 2011-01-16, 16:53

nOj wrote:mane gambar ni.
lambat nye nak tunggu

orang muda semuanya nak cepat .. ! hehe

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by zulkbo on 2011-01-16, 17:13

al-lavendari wrote:
zulkbo wrote:..menunggu gambarnya loading..wokehhh..
ermmm..dunia artis rupanya..?biasa dah..
Saleh Yaacob tu memang hebat..tak caya
tanya anak2 nya.. Very Happy

tanya isteri dia tak boleh ke ?

boleh je kalau berani..


(cemburu jugak dia nanti.. Razz )

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Saya senang tengok orang senang.

Post by Sponsored content Today at 08:01


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum