Adus tak dapat nak ikut awek....

View previous topic View next topic Go down

Adus tak dapat nak ikut awek....

Post by akuanakpahang on 2011-01-14, 15:52

Kadang ada jugak rasa tak best... bila org pollow blog kita, kita tak dapat nak pollow blog dia orang... nak pulak awek2 cun hehehe kadang dia terus jadi follower tapi langsung tidak meninggalkan jejak... kalau dia hello2 kat Shoutmix pun ok dah sambil tinggalkan url blog dia atau komen sepatah dua kata ...

Nota dikaki kadang-kadang kalau klik gambor kat follower tu pun tak tentu blog dia org boleh keluar atau pun ada link blog dia orang kat situ Crying or Very sad

boleh demam rindu abang Razz

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Adus tak dapat nak ikut awek....

Post by nOj on 2011-01-14, 15:53

eh eh.
hahahah camtu skali la pulak ye.
awek misteri tu saudara.
kena selidik2 jugak.
takut ade kat alam maya ni je.
alam nyata tak ujud.
huhuh sendiri ckp sendiri yg ngeri ni

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Adus tak dapat nak ikut awek....

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 15:55

akuanakpahang wrote:Kadang ada jugak rasa tak best... bila org pollow blog kita, kita tak dapat nak pollow blog dia orang... nak pulak awek2 cun hehehe kadang dia terus jadi follower tapi langsung tidak meninggalkan jejak... kalau dia hello2 kat Shoutmix pun ok dah sambil tinggalkan url blog dia atau komen sepatah dua kata ...

Nota dikaki kadang-kadang kalau klik gambor kat follower tu pun tak tentu blog dia org boleh keluar atau pun ada link blog dia orang kat situ Crying or Very sad

boleh demam rindu abang Razz

dasat sampai leh demam rindu! Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Adus tak dapat nak ikut awek....

Post by akuanakpahang on 2011-01-14, 15:55

nOj wrote:eh eh.
hahahah camtu skali la pulak ye.
awek misteri tu saudara.
kena selidik2 jugak.
takut ade kat alam maya ni je.
alam nyata tak ujud.
huhuh sendiri ckp sendiri yg ngeri ni

Adus susah laa kita kena cinta buta nie tak nampak apa Sad

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Adus tak dapat nak ikut awek....

Post by Sponsored content Today at 07:58


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum