cinta lama

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 12:35

mcna kowang hadapi cinta lama kowng eh??

scratch

bagi mereka yg still single la...

law yg da bnpnyer msti concentrate kat psangan dye skrg kan...

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by nOj on 2011-01-14, 12:36

kalau dah berpunye takleh jawab ek?
heheh

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 12:37

leh jer...jawab la...kongsi pendapat Surprised

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-14, 12:40

Mula-mula agak susah. Asyik teringat aje. Tapi bila teringat yang dia selalu menyakitkan hati, kejap aje dah boleh rileks. Pedih kalau ingat cinta lama ni.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 12:44

aQ_tiEyhA wrote:Mula-mula agak susah. Asyik teringat aje. Tapi bila teringat yang dia selalu menyakitkan hati, kejap aje dah boleh rileks. Pedih kalau ingat cinta lama ni.

mmg la....pastu tetibe dye dtg lek mcna??
nyampah toi la prasaan nie.... scratch

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by thalhah on 2011-01-14, 12:46

me buat dono je walaupun dlam hati tuhan saja yang tahu. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by nOj on 2011-01-14, 12:47

kalau tanak ingat cinta lama, kena cecepat carik cinta baru.
carik yg lebih better dari yang lama.
dgn cara tu je cpt sket leh lupa org lama itu

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by cikmOt on 2011-01-14, 12:48

lupakan cinta lama...
amik cinta baru...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by thalhah on 2011-01-14, 12:49

nOj wrote:kalau tanak ingat cinta lama, kena cecepat carik cinta baru.
carik yg lebih better dari yang lama.
dgn cara tu je cpt sket leh lupa org lama itu

da lama mencari tp xjumpa jumpa gak. adeh.. ssh bg sy yang xensem ni mencari jodoh. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by nOj on 2011-01-14, 12:49

cikmOt wrote:lupakan cinta lama...
amik cinta baru...

amik?

nak amik mane ek cinta?

ceh

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 12:50

nOj wrote:kalau tanak ingat cinta lama, kena cecepat carik cinta baru.
carik yg lebih better dari yang lama.
dgn cara tu je cpt sket leh lupa org lama itu

susah la nk crik....sbb bkn cri kwn2 byase...
owg nk cri yg leh wat somi....
da ilang kpercayaan kat laki

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-14, 12:51

mojakoko wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Mula-mula agak susah. Asyik teringat aje. Tapi bila teringat yang dia selalu menyakitkan hati, kejap aje dah boleh rileks. Pedih kalau ingat cinta lama ni.

mmg la....pastu tetibe dye dtg lek mcna??
nyampah toi la prasaan nie.... scratch

dah macam lagu kembali pulang pulak dah. kalau dia datang balik, buat tatau je. yela takut nanti dia duk pikey "dia masih syok kat aku rupanya". tu yang tak mau tu. alamak lebih dah pulak ni.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 12:54

aQ_tiEyhA wrote:
mojakoko wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Mula-mula agak susah. Asyik teringat aje. Tapi bila teringat yang dia selalu menyakitkan hati, kejap aje dah boleh rileks. Pedih kalau ingat cinta lama ni.

mmg la....pastu tetibe dye dtg lek mcna??
nyampah toi la prasaan nie.... scratch

dah macam lagu kembali pulang pulak dah. kalau dia datang balik, buat tatau je. yela takut nanti dia duk pikey "dia masih syok kat aku rupanya". tu yang tak mau tu. alamak lebih dah pulak ni.

heheh....mmg la wat tataw...tpi dlam aty nie xtaw la mcnaa nak describe

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-14, 12:56

mojakoko wrote:
aQ_tiEyhA wrote:
mojakoko wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Mula-mula agak susah. Asyik teringat aje. Tapi bila teringat yang dia selalu menyakitkan hati, kejap aje dah boleh rileks. Pedih kalau ingat cinta lama ni.

mmg la....pastu tetibe dye dtg lek mcna??
nyampah toi la prasaan nie.... scratch

dah macam lagu kembali pulang pulak dah. kalau dia datang balik, buat tatau je. yela takut nanti dia duk pikey "dia masih syok kat aku rupanya". tu yang tak mau tu. alamak lebih dah pulak ni.

heheh....mmg la wat tataw...tpi dlam aty nie xtaw la mcnaa nak describe

yang mengalami aje yang tau.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by nurul lalala on 2011-01-14, 12:58

xpenah ada cinta lama c0z xpenah langsung bercinta..wuwuwu No

nurul lalala

Posts : 25
Points : 29
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10
Age : 28
Location : selangor

http://luvknewrule.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 13:00

nurul lalala wrote:xpenah ada cinta lama c0z xpenah langsung bercinta..wuwuwu No

btoi ka??sayer pon nie 1st...pastu da xmo try da....bia mak crikan..hek3 Razz

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 13:01

aQ_tiEyhA wrote:
mojakoko wrote:
aQ_tiEyhA wrote:
mojakoko wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Mula-mula agak susah. Asyik teringat aje. Tapi bila teringat yang dia selalu menyakitkan hati, kejap aje dah boleh rileks. Pedih kalau ingat cinta lama ni.

mmg la....pastu tetibe dye dtg lek mcna??
nyampah toi la prasaan nie.... scratch

dah macam lagu kembali pulang pulak dah. kalau dia datang balik, buat tatau je. yela takut nanti dia duk pikey "dia masih syok kat aku rupanya". tu yang tak mau tu. alamak lebih dah pulak ni.

heheh....mmg la wat tataw...tpi dlam aty nie xtaw la mcnaa nak describe

yang mengalami aje yang tau.

btoi2....bia peredaran masa yg menghapuskan ia sendiri

ececeh jiwang la plak...hehehh Razz

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by nurul lalala on 2011-01-14, 13:15

mojakoko wrote:
nurul lalala wrote:xpenah ada cinta lama c0z xpenah langsung bercinta..wuwuwu No

btoi ka??sayer pon nie 1st...pastu da xmo try da....bia mak crikan..hek3 Razz

haha..sy p0n camtu gak..hee
be strong girl!

nurul lalala

Posts : 25
Points : 29
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10
Age : 28
Location : selangor

http://luvknewrule.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 13:20

nurul lalala wrote:
mojakoko wrote:
nurul lalala wrote:xpenah ada cinta lama c0z xpenah langsung bercinta..wuwuwu No

btoi ka??sayer pon nie 1st...pastu da xmo try da....bia mak crikan..hek3 Razz

haha..sy p0n camtu gak..hee
be strong girl!

yeah i agree wit u..heheh cheers

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by intankuterpilih on 2011-01-14, 16:29

bila dah kawen ni, automatik terus lupa cinta lama...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 16:33

intankuterpilih wrote:bila dah kawen ni, automatik terus lupa cinta lama...


tapi skarang xkawen lagi..heheh

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by akuanakpahang on 2011-01-14, 16:41

Cinta pandang pertama amat mahal harganya sampai sekarang kita ingat Sad

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by intankuterpilih on 2011-01-14, 16:43

mojakoko wrote:


tapi skarang xkawen lagi..heheh

kene cari pengganti yg lebih baik dari yg lama, InsyaAllah boleh lupa yg lama...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 16:43

akuanakpahang wrote:Cinta pandang pertama amat mahal harganya sampai sekarang kita ingat Sad

taw xpe......

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 16:43

cinta lama aku tak best, suka cinta sekarang ahhha

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by intankuterpilih on 2011-01-14, 16:44

akuanakpahang wrote:Cinta pandang pertama amat mahal harganya sampai sekarang kita ingat Sad

lebih2 lagi kalau rumah dekat2 kan??

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 16:44

intankuterpilih wrote:
mojakoko wrote:


tapi skarang xkawen lagi..heheh

kene cari pengganti yg lebih baik dari yg lama, InsyaAllah boleh lupa yg lama...

nak cari tu yg susah tu...bukan sume orang leh pcaya zaman skrg nie scratch

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 16:45

ieda alhabsyi wrote:cinta lama aku tak best, suka cinta sekarang ahhha

smoga berkekalan hingga ke akhir hayat Very Happy

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by akuanakpahang on 2011-01-14, 16:45

intankuterpilih wrote:

lebih2 lagi kalau rumah dekat2 kan??

Nasib dia dah jauh tak tau kat mana rindu tak berbin dan berbinti jugak hehehe Razz

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by intankuterpilih on 2011-01-14, 16:48

mojakoko wrote:

nak cari tu yg susah tu...bukan sume orang leh pcaya zaman skrg nie scratch

takper,.. pelan2 kayuh... jgn terburu2... nak cari teman hidup ni memang kene memilih juga, tp jgn terlalu cerewet...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-14, 16:50

intankuterpilih wrote:
mojakoko wrote:

nak cari tu yg susah tu...bukan sume orang leh pcaya zaman skrg nie scratch

takper,.. pelan2 kayuh... jgn terburu2... nak cari teman hidup ni memang kene memilih juga, tp jgn terlalu cerewet...

betoi2....sayer stuju 101% Cool

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by Naqib Mohamad on 2011-01-14, 23:48

orang cakap nak lupa yang lama cari lah yang baru. tapi mcm kejam je nak sayang org lain tapi cinta pada yang lama masih ada.

insyallah satu hari nanti kita akan rasa ok, dan tak ada apa-apa dah. so past is past. mula-mula memang perit.

Naqib Mohamad

Posts : 22
Points : 22
Reputation : 0
Join date : 2011-01-02

http://mohamadnaqib.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-15, 00:10

Naqib Mohamad wrote:orang cakap nak lupa yang lama cari lah yang baru. tapi mcm kejam je nak sayang org lain tapi cinta pada yang lama masih ada.

insyallah satu hari nanti kita akan rasa ok, dan tak ada apa-apa dah. so past is past. mula-mula memang perit.

kejam npe lak eh?? scratch

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by Naqib Mohamad on 2011-01-15, 00:18

awak nak ke bercinta dengan org yang hati dia tak sepenuhnya pada awak?

sometime this type of relationship long lasting lah. and kadang2 tak. depands.

Naqib Mohamad

Posts : 22
Points : 22
Reputation : 0
Join date : 2011-01-02

http://mohamadnaqib.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-15, 00:24

Naqib Mohamad wrote:awak nak ke bercinta dengan org yang hati dia tak sepenuhnya pada awak?

sometime this type of relationship long lasting lah. and kadang2 tak. depands.


eh xmo la.....
dont even try it...hehe

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by Naqib Mohamad on 2011-01-15, 00:26

HAHA... biar kita buang semua rasa cinta yang lama. bila jumpa yang baru kita beri hati yang complete. tak retak, tak bleeding. bagi aku la.

Naqib Mohamad

Posts : 22
Points : 22
Reputation : 0
Join date : 2011-01-02

http://mohamadnaqib.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-15, 00:56

Naqib Mohamad wrote:HAHA... biar kita buang semua rasa cinta yang lama. bila jumpa yang baru kita beri hati yang complete. tak retak, tak bleeding. bagi aku la.

but don't so fast bagi sepenuhnya pada yang baru tu. takut nanti banana fruit 2 times. hohohoo

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-17, 21:45

mojakoko wrote:
mcna kowang hadapi cinta lama kowng eh??

scratch

bagi mereka yg still single la...

law yg da bnpnyer msti concentrate kat psangan dye skrg kan...

arghhh!! sakit sangat. nak2 bila teringat pula kenangan dgn dia. benci sungguh!!

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by cikmOt on 2011-01-17, 21:47

masih teringat lagi cinta lama...apa kabarkah dia???

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-17, 21:50

kak cik , sakit hati la bila ingat dia. tangan ni pun duk gatai sungguh nak buka fb dia padahal tau dah semua yang ada dalam fb dia tu bakal menyakitkan hati. eee~~

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by cikmOt on 2011-01-17, 21:52

aQ_tiEyhA wrote:kak cik , sakit hati la bila ingat dia. tangan ni pun duk gatai sungguh nak buka fb dia padahal tau dah semua yang ada dalam fb dia tu bakal menyakitkan hati. eee~~

PULAK...p cari cinta baru la gitu...parah nanti dik...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-17, 21:52

cikmOt wrote:masih teringat lagi cinta lama...apa kabarkah dia???

kabar baek kot....

cinta lama sayer da mati ker blum tah...heheh

pape pon sayer btrima kasih gak ngan dye coz pnah hncurkan aty sayer n wat sayer lebih aty2 n matang Smile

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-17, 21:54

aQ_tiEyhA wrote:kak cik , sakit hati la bila ingat dia. tangan ni pun duk gatai sungguh nak buka fb dia padahal tau dah semua yang ada dalam fb dia tu bakal menyakitkan hati. eee~~

sayer da block da fb dye so xyah gatai2 nak tgok da... Smile

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by cikmOt on 2011-01-17, 21:55

mojakoko wrote:
cikmOt wrote:masih teringat lagi cinta lama...apa kabarkah dia???

kabar baek kot....

cinta lama sayer da mati ker blum tah...heheh

pape pon sayer btrima kasih gak ngan dye coz pnah hncurkan aty sayer n wat sayer lebih aty2 n matang Smile

hahaha....dia ada tuu...tapi tak mik tau pung...hubby marah kang...dosa beso...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-17, 21:57

cikmOt wrote:

hahaha....dia ada tuu...tapi tak mik tau pung...hubby marah kang...dosa beso...

heheh...bgus kak....stia n sayangla org yg syg kiter.... Very Happy

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-17, 21:58

cikmOt wrote:
PULAK...p cari cinta baru la gitu...parah nanti dik...

kenangan tu tak boleh buang. kan best kalau ada ubat yang boleh buat lupa semua kenangan tu.

mojakoko wrote:

sayer da block da fb dye so xyah gatai2 nak tgok da... Smile

tabahnyeeee.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-17, 22:00

aQ_tiEyhA wrote:


tabahnyeeee.

kiter kenalah tabah mengharungi cabaran idop... Smile

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by atiEy on 2011-01-17, 22:09

mojakoko wrote:
kiter kenalah tabah mengharungi cabaran idop... Smile

sayer mungkin ambil masa untuk jadi setabah itu.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by mojakoko on 2011-01-17, 22:12

aQ_tiEyhA wrote:
mojakoko wrote:
kiter kenalah tabah mengharungi cabaran idop... Smile

sayer mungkin ambil masa untuk jadi setabah itu.

ya..take your time....masa akan berlalu bersama angin bayu....(jiwang la plak ) Razz

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by thalhah on 2011-01-17, 22:13

bende lama jangan dikenang. buang je dalam tong sampah. kalau pc recycle bin. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: cinta lama

Post by Sponsored content Today at 07:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum