Moto forum Syoknyer Blogging

View previous topic View next topic Go down

Moto forum Syoknyer Blogging

Post by sobrimansor on 2011-01-14, 10:07

Salam sejahtera kengkawan sekalian.

Disebabkan dah lama tak online kat sini kerana kesibukan dengan kerja, banyak benda yang korang sembang kat sini yang aku terlepas pandang. Nak menyampuk pun da tak sempat dah. Jadi bila tengah aku melihat hasil sembangan kat forum ni, aku tertarik dengan cadangan dari tice su untuk plan nak buat sticker moto syoknyer blogging nih. Tapi aku terfikir kalau buat sticker mesti kena ada logo. Jadi sekarang logo dah ada so SELAMAT. Tapi bila ada logo mesti kena ada moto kan. Kalau takde moto, nampak macam kosong jer. Tengok kat header forum ni pun macam kosong, cuma ada logo syoknyer blogging jer. Tapi moto yang menunjukkan forum SB ni yang terunggul takde.

Jadi kat sini aku nak kemukakan cadangan dari kengkawan semua untuk sama2 kita fikir tentang moto forum kita nih. Aku bagi contohnya kat sini "Forum Syoknyer Blogging - Forum Sembang Larut Malam"

Warna biru tu mewakili ayat forum kita atau logo forum.
warna merah tu plak adalah moto forum.

Jadi saya minta jasa baik kengkawan untuk bagi buah fikiran sikit bagi memajukan lagi forum kita ni di mata blogger2 yang lain. So aku rasa kalau kita dah ada moto kita, aku pasti lagi ramai blogger yang akan join forum ni seterusnya dapat menaikkan rating atau PR forum nih dan setanding dengan forum2 terhebat yang lain.

*aku letakkan post ni sebagai sticky post bagi memudahkan ahli2 forum yang lain melihat dan memberi cadangan juger.

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Moto forum Syoknyer Blogging

Post by thalhah on 2011-01-14, 10:09

buat masa ni SyoknyerBlogging - Komuniti Blogger Masa Kini

kalau ada moto lagi best bleh je 2ka. hehe Cool

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Moto forum Syoknyer Blogging

Post by nOj on 2011-01-14, 11:40

rasenye KOMONUTI BLOGGER MASA KINI, tu dah sesuai dah wat masa skang ni.
tp kalo ade yang lain, boleh gak ditimbang2kan

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Moto forum Syoknyer Blogging

Post by sobrimansor on 2011-01-14, 11:42

nOj wrote:rasenye KOMONUTI BLOGGER MASA KINI, tu dah sesuai dah wat masa skang ni.
tp kalo ade yang lain, boleh gak ditimbang2kan

agak menarik tuh.....boleh dipertimbangkan.

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Moto forum Syoknyer Blogging

Post by RedBoys on 2011-01-19, 21:49

bagi pendapat saya, Komuniti Blogger Masa Kini sudah ok. menarik moto ni.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Moto forum Syoknyer Blogging

Post by cikmOt on 2011-01-19, 21:51

RedBoys wrote:bagi pendapat saya, Komuniti Blogger Masa Kini sudah ok. menarik moto ni.

yup, sangat bersetuju

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Moto forum Syoknyer Blogging

Post by Sponsored content Today at 14:05


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum