Siapakah yang awak paling menyampah ?

View previous topic View next topic Go down

Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-11, 21:39

Sebentar tadi saya ada buat posting kat fb saya soalan siapakah yang awak paling menyampah ?

1. orang kaya berlagak macam orang kaya,
2. orang kaya berlagak macam orang miskin,
3. orang miskin berlagak macam orang miskin; atau
4. orang miskin berlagak macam orang kaya.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by thalhah on 2011-01-11, 21:40

no 4. konfirm2..

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by akuanakpahang on 2011-01-11, 22:10

2. Orang kaya berlagak macam orang miskin, sekali tengok org macam ini amat kedekut dan amat berkira itu yang penah saya jumpa.

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-11, 22:33

yap..
sy pun x ske yang macam no 2..

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by shafinar on 2011-01-11, 22:36

kalau orang kaya belagak macam orang miskin..
tak suka...sebab,
rezeki Allah perlu di kongsi..kalau bersifat merendah diri tak pe, tapi kalau dah kedekut..ohhh..sangat tidak suka.

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-11, 22:37

haah ek..
betul gak 2..

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by jabdul rashid on 2011-01-11, 22:51

no.2...tu orang kaya taik hidung masing haji bakhil punya olang....paling menyampah dgn org sifatnya gitu

tapi no. 2 juga jika dia low profile suka tolong org dlm diam, tak menunjuk2...dia menjadi paling kome suka

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by zulkbo on 2011-01-12, 00:00

soalan berdasarkan
di atas ke,nak jawapan
individu Tuan Hamzah..?
kalau di atas..harapan
saya kalau saya kaya sok
tak de lah yang menyampah
kat saya ye..?he he..

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by Black Winter on 2011-01-12, 00:33

no 2 dan no 4
no 2 sbb kedekut, no 4 sbb org tu saje nk seksa diri.
dua2 pon hipokrit.



_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by nOj on 2011-01-12, 09:45

saya menyampah orang yang no 4 tu.
silap2 minum pun kte yg kena bayar.
nyampah tau. huhuh

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-12, 12:58

getik ngan no4, Evil or Very Mad

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:13

akuanakpahang wrote:2. Orang kaya berlagak macam orang miskin, sekali tengok org macam ini amat kedekut dan amat berkira itu yang penah saya jumpa.

kita boleh kata mereka ni kufur nikmat .. tapi saya boleh bertahan lagi, takkan macam yang no. 2 tu !

.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:15

shafinar wrote:kalau orang kaya belagak macam orang miskin..
tak suka...sebab,
rezeki Allah perlu di kongsi..kalau bersifat merendah diri tak pe, tapi kalau dah kedekut..ohhh..sangat tidak suka.

dia berlagak macam tu sebab takut orang minta derma atau pinjam duit dia.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:16

pwincess lovey dovey wrote:haah ek..
betul gak 2..

nampaknya awak betul2 tak suka yg no. 2 ye !

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:17

jabdul rashid wrote:no.2...tu orang kaya taik hidung masing haji bakhil punya olang....paling menyampah dgn org sifatnya gitu

tapi no. 2 juga jika dia low profile suka tolong org dlm diam, tak menunjuk2...dia menjadi paling kome suka

kalau dia bersifat macam orang miskin tak apa !

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:19

zulkbo wrote:soalan berdasarkan
di atas ke,nak jawapan
individu Tuan Hamzah..?
kalau di atas..harapan
saya kalau saya kaya sok
tak de lah yang menyampah
kat saya ye..?he he..

biar kaya orang menyampah daripada miskin orang menyampah ! hehe

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:21

Black Winter wrote:no 2 dan no 4
no 2 sbb kedekut, no 4 sbb org tu saje nk seksa diri.
dua2 pon hipokrit.



mana satu ni yang awak paling menyampah ?

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:22

nOj wrote:saya menyampah orang yang no 4 tu.
silap2 minum pun kte yg kena bayar.
nyampah tau. huhuh

kompom awak kena bayar .. dia lagak jer lebih, habuk pun tadak !

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 13:23

ieda alhabsyi wrote:getik ngan no4, Evil or Very Mad

getik tu apa ? bukan mengada-ngada ke maknanya ?

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-12, 14:00

getik tu maknanya taksuka, hehehe. gedik tu baru mengada-ngada Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 14:56

ieda alhabsyi wrote:getik tu maknanya taksuka, hehehe. gedik tu baru mengada-ngada Smile

saya keliru tadi .. awak betul. jarang dengar perkataan getik tu. selalu dengar perkataan gedik.

terima kasih.

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by zulkbo on 2011-01-12, 15:51

al-lavendari wrote:
zulkbo wrote:soalan berdasarkan
di atas ke,nak jawapan
individu Tuan Hamzah..?
kalau di atas..harapan
saya kalau saya kaya sok
tak de lah yang menyampah
kat saya ye..?he he..

biar kaya orang menyampah daripada miskin orang menyampah ! hehe

betul jugak..
tak sedar diri
la namanya kan?
macam orang tua
yang bergaya
mengalah bintang
korea pun kira tak
sedar diri..memang
meluat melihatnya scratch

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by nOj on 2011-01-12, 15:57

eh betul jugak kan.
kalau kte ni miskin pastu org menyampah plak, hina betul rase.
tapi kalau kaya org nyampah, tak kisah pun. sebab dah kaya.
huhuh

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by endiem on 2011-01-12, 16:06

orang kaya yang menyampah pada orang miskin.

endiem

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08

http://orangpahang.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by zulkbo on 2011-01-12, 16:09

endiem wrote:orang kaya yang menyampah pada orang miskin.

wellcome to the club
rodong kiter..?
moh sama kita
berforum siney..he he Very Happy

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by iman amylia e-shop on 2011-01-12, 16:12

org yg suka kutuk2 org lain... cam dia je yg bagus

iman amylia e-shop

Posts : 37
Points : 48
Reputation : 0
Join date : 2010-12-31
Age : 36
Location : Johor Bahru

http://www.imanamyliae-shop.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by endiem on 2011-01-12, 16:15

zulkbo wrote:
endiem wrote:orang kaya yang menyampah pada orang miskin.

wellcome to the club
rodong kiter..?
moh sama kita
berforum siney..he he Very Happy

kome ni baru prebet lapok..hehehe

endiem

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08

http://orangpahang.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by zulkbo on 2011-01-12, 16:19

endiem wrote:
zulkbo wrote:
endiem wrote:orang kaya yang menyampah pada orang miskin.

wellcome to the club
rodong kiter..?
moh sama kita
berforum siney..he he Very Happy

kome ni baru prebet lapok..hehehe

lama-lama naik lah
sarjan sebelum pencen
he he..

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 22:07

iman amylia e-shop wrote:org yg suka kutuk2 org lain... cam dia je yg bagus

sila jawab salah satu daripada 4 tu !

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by al-lavendari on 2011-01-12, 22:08

zulkbo wrote:
endiem wrote:
zulkbo wrote:
endiem wrote:orang kaya yang menyampah pada orang miskin.

wellcome to the club
rodong kiter..?
moh sama kita
berforum siney..he he Very Happy

kome ni baru prebet lapok..hehehe

lama-lama naik lah
sarjan sebelum pencen
he he..

endiem ni macam mana agaknya rupa parasnya ? awak pernah jumpa dia ke ?

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Siapakah yang awak paling menyampah ?

Post by Sponsored content Today at 12:39


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum