Jam tangan "Game Watch"

View previous topic View next topic Go down

Jam tangan "Game Watch"

Post by syfairus on 2011-01-11, 02:51

Dulu sebelum ada video games (PS, Nintendo, Micro Genius), kanak-kanak seperti saya suka main game watch.

Tapi rupanya ada game watch yang diprogramkan ke dalam jam tangan elektronik. Maknanya sambil tengok pukul berapa, boleh main game sekali.



Anda pernah mempunyai jam seperti ini? Kalau anda bagitau lah. Cerita tentang jam ni boleh dibaca di http://ditelanzaman.blogspot.com/2010/12/jam-tangan-dengan-game-watch.html

syfairus

Posts : 20
Points : 53
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06

http://ditelanzaman.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by jabdul rashid on 2011-01-11, 07:26

huii...ade games jam pulak...pening2 kalau tau di anak pulak ...abohhh beli la jam ade games tu....nak nak tak kire.huhuh

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by syfairus on 2011-01-11, 14:39

Em Jabdul Rashid,

Jangan risau. Jam game watch ni dah pupus dah zaman sekarang...Budak2 pun kalau nak main game, diorang bole main PSP atau pakai handphone aje..

syfairus

Posts : 20
Points : 53
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06

http://ditelanzaman.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by akuanakpahang on 2011-01-11, 14:50

Ralit juga layan bender nie Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by atikah on 2011-01-11, 16:49

ada jugak bnda mcam ni?
huhhhu.. 05

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by syfairus on 2011-01-12, 00:59

Hu..hu..kalau selalu main, cepat le bateri jam tu habis...

Atikah, agaknya awak belum lahir kot masa jam ni popular...

syfairus

Posts : 20
Points : 53
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06

http://ditelanzaman.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by syfairus on 2011-01-18, 01:18

nanti saya cerita tentang jam tangan jadi robot kecik plak...

syfairus

Posts : 20
Points : 53
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06

http://ditelanzaman.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by KakiBongkar on 2011-01-18, 01:25

jam camni xpenah jmpe lagi..tapi kalo men game kat mesin yg boleh dapat kacang tu pnh la...hehe

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by syfairus on 2011-01-18, 01:31

Kaki Bongkar,

Ada tak gambar game yg pasang kat mesin yg bole dapat kacang tu?

Puas saya cari, tak jumpa le...

syfairus

Posts : 20
Points : 53
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06

http://ditelanzaman.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by KakiBongkar on 2011-01-18, 02:21

syfairus wrote:Kaki Bongkar,

Ada tak gambar game yg pasang kat mesin yg bole dapat kacang tu?

Puas saya cari, tak jumpa le...
wajib cari tu..barang femes tuuuu..rugi woo tak men...ada game perang2, tembak2..menang dapat kacang tanah

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by jabdul rashid on 2011-01-18, 07:28

ade lagi game nih! payah dah nok jumpa tu

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jam tangan "Game Watch"

Post by Sponsored content Today at 12:40


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum