Baju Cinta

View previous topic View next topic Go down

Baju Cinta

Post by ustadenapio on 2010-12-28, 23:49

Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya yang baru berkahwin. Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana mendapati cucu perempuannya yang membuka pintu dgn tanpa seurat benang pun di badannya. Belum sempat si nenek bertanya, si cucu berkata,


"Saya sedang menunggu suami saya pulang dari berkerja nie nek!"..


"Yg kau telanjang tu nape!!!???" marah si nenek.
"Ini la BAJU CINTA saya" balas si cucu perempuannya.
"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.
"Ya, suami saya menyukainya, saya juga begitu senang MEMAKAInya.
Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami saya pulang kerana tentu suami saya nanti akan berasa malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini dihadapan nenek." pinta si cucu perempuannya.


Si nenek faham kehendak cucunya. Dalam fikirannya mungkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami. Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea. Fikirnya dengan mengikut cara cucu perempuannya, sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya dengan si atok yang sudah berumur.


Sesampainya di rumah, si nenek tadi terus menanggalkan semua pakaiannya, mandi, berbedak dan memakai minyak wangi sewangi wanginya. Kemudian sinenek tadi pun menunggu si atok pulang. Beberapa ketika si atok pon pulang. Sebaik saja pintu dibuka, si atok mendapati si nenek berbogel kat depan pintu....


"Awat hang nie? Dah buang tebiat keeer???" marah si atok tadi.
"Ini lah BAJU CINTA saya bang" kata si nenek tadi.


"BAJU CINTA???...... Kok iyea pun..... IRON la dulu baju tuh!! nampak sangat kedutnyer....."

SUMBER :
http://mentroxcity.blogspot.com

ustadenapio

Posts : 64
Points : 126
Reputation : 8
Join date : 2010-12-24

http://www.fanfareforum.net

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by Puncautama on 2011-01-09, 09:08

hehehe.. berkedut tu yang tak tahan...

_________________
[It`s Mine | Punya Aku]
My Blog : http://brekkie2gogo.blogspot.com/
My FB : http://www.facebook.com/puncautama

Jangan Lupa Follow~ Very Happy lol!

Puncautama

Posts : 69
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-07
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

http://brekkie2gogo.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by akuanakpahang on 2011-01-09, 09:09

Kaco nenek tu huhuhuhu....

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by tice.su on 2011-01-09, 09:11

hahahaha....lucu betul! Razz

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by dielala on 2011-01-10, 21:35

haha, ye tak ye. kene iron plaks. haha lol!

dielala

Posts : 29
Points : 37
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 25
Location : melaka

http://diela-ke-ai.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by mohdaiman123 on 2011-01-10, 21:48

haha.. lawak gle.. guling2 gua gelak .. hoho 16

mohdaiman123

Posts : 56
Points : 142
Reputation : 4
Join date : 2011-01-08
Age : 26
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by ateynmohd on 2011-01-10, 21:49

hahha ~ nenek nye pun...ikut aje idea cucu dye...
kan dah kene iron dlu..huhu~ lol!

ateynmohd

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by atikah on 2011-01-10, 22:17

ape lah nenek ni.. masok air... hahha 16

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by jabdul rashid on 2011-01-10, 23:19

tang nak iron tu tak tahan...mengelupur ok org tu kang kena iron Laughing

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by zulkbo on 2011-01-10, 23:23

haruuu..
si nenek dapat
cucu cenggini..? pale

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Baju Cinta

Post by Sponsored content Today at 04:11


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum