Header Blogger

View previous topic View next topic Go down

Header Blogger

Post by tice.su on 2011-01-09, 15:02

Apa kata wujudkan satu ruangan supaya para blogger boleh menunjukkan header blog masing2!

Tentu menarikkan? (hrp2lah! Rolling Eyes hehe..)

Sambil tuh, para blogger boleh mem'promote'kan blog diorg masing2kan!

Sekadar cadangan je...sbb kdg2 kerana header ni blogger sanggup tempah & ade juga hasil kreativiti sendiri!

Bukan nk kira lawa @ tidak tetapi sekadar memeriahkan forum!

Kadang2 header ni menunjukkan identiti seseorg blogger itu sendiri!

Amacam? ok x idea tice ni? Razz

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by fakarepain on 2011-01-09, 15:05

menarik2..hehe.. sokongan penuh untuk tice su.. heeh

fakarepain

Posts : 111
Points : 163
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Age : 25
Location : Subang

http://www.tau4374.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by tice.su on 2011-01-09, 15:09

fakarepain wrote:menarik2..hehe.. sokongan penuh untuk tice su.. heeh

hik2! tq2...

tp ape kata admin? Rolling Eyes

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by atikah on 2011-01-09, 15:09

tice.su wrote:Apa kata wujudkan satu ruangan supaya para blogger boleh menunjukkan header blog masing2!

Tentu menarikkan? (hrp2lah! Rolling Eyes hehe..)

Sambil tuh, para blogger boleh mem'promote'kan blog diorg masing2kan!

Sekadar cadangan je...sbb kdg2 kerana header ni blogger sanggup tempah & ade juga hasil kreativiti sendiri!

Bukan nk kira lawa @ tidak tetapi sekadar memeriahkan forum!

Kadang2 header ni menunjukkan identiti seseorg blogger itu sendiri!

Amacam? ok x idea tice ni? Razz

saya sokong 100 peratus..!!! rabbit cheers cheers

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by tice.su on 2011-01-09, 15:16

atikah wrote:
tice.su wrote:Apa kata wujudkan satu ruangan supaya para blogger boleh menunjukkan header blog masing2!

Tentu menarikkan? (hrp2lah! Rolling Eyes hehe..)

Sambil tuh, para blogger boleh mem'promote'kan blog diorg masing2kan!

Sekadar cadangan je...sbb kdg2 kerana header ni blogger sanggup tempah & ade juga hasil kreativiti sendiri!

Bukan nk kira lawa @ tidak tetapi sekadar memeriahkan forum!

Kadang2 header ni menunjukkan identiti seseorg blogger itu sendiri!

Amacam? ok x idea tice ni? Razz

saya sokong 100 peratus..!!! rabbit cheers cheers

ihiks! tq atas sokongan atikah itteww! What a Face

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by akuanakpahang on 2011-01-09, 16:44

Bagus tu satu cadangan yang baik saya setuju Smile

nie yang terkini selalu tukar2 juga Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by atikah on 2011-01-09, 16:49

tapi klu tnjuk header blog kita yg lame2 mesti best..
yelah, time tuh tak reti wat header..

hehhe.. 03

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by tice.su on 2011-01-09, 16:59

seelok2nya ade ruangan bhgn header ni kan? hehe...

su rase bhgn kreatif! jom!

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by thalhah on 2011-01-09, 17:03

boleh je sorang mods buat satu topic khas untuk kumpul banner di blogspot general, xpun kat blogspot promote. buat sticky. setiap reply header masukkan pada first post. alright. Smile

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by atikah on 2011-01-09, 17:05

thalhah wrote:boleh je sorang mods buat satu topic khas untuk kumpul banner di blogspot general, xpun kat blogspot promote. buat sticky. setiap reply header masukkan pada first post. alright. Smile

dah dapt green light tu... pirat Laughing Laughing Laughing

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-09, 17:08

wah bagus gak cadangan tu..

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by tice.su on 2011-01-09, 17:14

thalhah wrote:boleh je sorang mods buat satu topic khas untuk kumpul banner di blogspot general, xpun kat blogspot promote. buat sticky. setiap reply header masukkan pada first post. alright. Smile

tice rase bhgn kreatif kot thalhah..ok x? hehe...

tice da mulakan pon... rabbit

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-09, 17:27

wah tice daa mulekan ke??

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by RedBoys on 2011-01-19, 23:07

kalau blogger wordpress macam mana pulak? huhu Question

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Header Blogger

Post by Sponsored content Today at 12:40


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum