cadangan untuk PTK

View previous topic View next topic Go down

cadangan untuk PTK

Post by shafinar on 2011-01-09, 12:32

Saya pasti anda mahu pembaharuan untuk penjawat awam..samada anda guru, peguam, doktor , pembantu tadbir, pegawai sains, pemandu....maka kami perlukan pendapat anda. harap sangat dapat memberi idea mengenai pelaksanaan ptk.

Sila klik pautan berikut untuk mengambil bahagian di dalam soal selidik ini. http://www.kompetensi.jpa.gov.my/ptkonline

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by jabdul rashid on 2011-01-09, 12:37

kan kata PTK dah di mansuhkan...ke ade format kain pulak nih?


_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by akuanakpahang on 2011-01-09, 12:40

Kalau mansuhkan elok juga kita dah 2-3 kali amit aras 3 aje Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by shafinar on 2011-01-10, 19:09

yup, ada format baru.......

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by nOj on 2011-01-12, 16:22

buat la format exam jugak.
exam plus aktiviti plus kursus.
tapi format exam jgn la format ptk tu.
seksa org.

hehe

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by shahroll on 2011-01-14, 15:47

shafinar wrote:yup, ada format baru.......

Saya frust sebab tak de PTK.. sebab saya baru kompom igt nak amek la PTK tu, sekali dah xde! huhuh~

Saya igt, tah yah ada PTK (even modul baru) sebab, peperiksaan akan boleh dimanupulasi kan oleh org lain.
Saya cadangkan supaya, SKT (Sasaran Kerja Tahunan) dijadikan penandaras untuk seorang pejawat awam tu sama da perform or not

my 2 cent opinion.. study study

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by cikgudahlia on 2011-01-15, 20:48

katanya dah mansuh,
tapi ada jugak yg cakap utk jun ni ada lagi...the last PTK..
wallahualam..

susah nk ckp ptk ni..
1st time amek, beria study sampai hafal satu2, dapat 3-3
2nd time amek, xstudy langsung, dapat 4-3..

mungkin semua ni bergantung pada rezeki jer Very Happy

cikgudahlia

Posts : 46
Points : 47
Reputation : 1
Join date : 2011-01-09
Age : 35
Location : In Front of U!

http://www.cikgudahlia.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by nba-Nur on 2011-01-15, 20:54

Betul tu Dahlia.. Kalau baca betul2 pun dapat sama juga.. Tunggu je perubahan terkini.. Rezeki masing2' ada tu sekali periksa je dah dapat 4-4.. Beruntung betul... Very Happy

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by cikgudahlia on 2011-01-15, 20:59

nba-Nur wrote:Betul tu Dahlia.. Kalau baca betul2 pun dapat sama juga.. Tunggu je perubahan terkini.. Rezeki masing2' ada tu sekali periksa je dah dapat 4-4.. Beruntung betul... Very Happy

tu la..dah laa 1st time, study pun tak,
tp rasanya memang betul bergantung rezeki..
ALLAH tu yang Maha Berkuasa. Very Happy

cikgudahlia

Posts : 46
Points : 47
Reputation : 1
Join date : 2011-01-09
Age : 35
Location : In Front of U!

http://www.cikgudahlia.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by nba-Nur on 2011-01-15, 21:01

Betul tu.. Setahu Kak Nur dia ada kuotanya yg tersendiri.. Siapa yg terpilih tu memang di kalangan insan2 bertuah. Kak Nur cuma dpt 4 utk paper Khusus je.. Lepas ni tunggu time-based je la kot.. Very Happy

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by cikgudahlia on 2011-01-15, 21:11

nba-Nur wrote:Betul tu.. Setahu Kak Nur dia ada kuotanya yg tersendiri.. Siapa yg terpilih tu memang di kalangan insan2 bertuah. Kak Nur cuma dpt 4 utk paper Khusus je.. Lepas ni tunggu time-based je la kot.. Very Happy

tu aaa..sy dapat 4 untuk paper UMUM..
time based sy lagi 6 tahun..maklumlah, baru berkhidmat..huhhu

cikgudahlia

Posts : 46
Points : 47
Reputation : 1
Join date : 2011-01-09
Age : 35
Location : In Front of U!

http://www.cikgudahlia.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by nba-Nur on 2011-01-15, 21:15

Oh result kita terbalik pula.. Kak Nur dah sedekad mengajar.. Very Happy Cepat betul masa berlalu... Terasa dah tua pula Cool

nba-Nur

Posts : 78
Points : 78
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Location : JB

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by shafinar on 2011-01-16, 10:01

mana bleh tak da exam, kita kat sekolah dulu pun ada exam. nak tahu mana yang cemerlang, mana yang tidak. cuma macam beberapa sahabat di sini bagitau lah, mungkin pengisiannya berbeza. ohhhhh..PTk dah di mansuhkan dan yang terakhir bulan Januari yang lalu.bukan bulan Jun. jgn risau, yang pasti feedback yang korang bagi dalam maklum balas tu memang di ambil kira. terima kasih atas maklum balas sahabat semua.

shafinar

Posts : 85
Points : 98
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 33
Location : putrajaya

http://separuhdarilangitbiru.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: cadangan untuk PTK

Post by Sponsored content Today at 04:12


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum