Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

View previous topic View next topic Go down

Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by marul on 2011-01-09, 10:13

wink wink wink...

dunia2...yang lelaki nya muke je ganas....tp hati macam ais..

yang perempuan nye pulak muke je tisu dalam hati mcm batu..

hahaha...

nak2 lelaki ada taman dlm hati ni manjang kena kutuk je.....

dah sifat die gtu tol x??

komen anda??


lawati http://kemuncuphijau.blogspot.com/ lol!

marul

Posts : 34
Points : 57
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : seremban

http://kemuncuphijau.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by tice.su on 2011-01-09, 10:15

marul wrote:wink wink wink...

dunia2...yang lelaki nya muke je ganas....tp hati macam ais..

yang perempuan nye pulak muke je tisu dalam hati mcm batu..

hahaha...

nak2 lelaki ada taman dlm hati ni manjang kena kutuk je.....

dah sifat die gtu tol x??

komen anda??


lawati http://kemuncuphijau.blogspot.com/ lol!

pedasnya megi kari ni...fuhhh3! mau secawan??

hahaha...

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by marul on 2011-01-09, 10:18


lawati http://kemuncuphijau.blogspot.com/ lol! [/quote]

pedasnya megi kari ni...fuhhh3! mau secawan??

hahaha...[/quote]


ni lah ha kaki kutuk eh.....huhuhu....

marul

Posts : 34
Points : 57
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : seremban

http://kemuncuphijau.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by atiEy on 2011-01-13, 12:33

Haha. Susah nak cam lelaki yang muka cam gengster tapi dalam hati ada taman. Mesti comey kan.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by akuanakpahang on 2011-01-13, 12:35

Muka kita tak garang dalam hati tentu ada taman Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 12:36

hatiku selalu berbunga-bunga..
kena pulak nak cecah 40 ni..
kata orang LELAKI ni life's
start at 40..tak sabar menunggu flower

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 12:38

zulkbo wrote:hatiku selalu berbunga-bunga..
kena pulak nak cecah 40 ni..
kata orang LELAKI ni life's
start at 40..tak sabar menunggu flower

Selalu gak dengau gitu, kenapa eh? Laughing Laughing Embarassed

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by akuanakpahang on 2011-01-13, 12:39

zulkbo wrote:hatiku selalu berbunga-bunga..
kena pulak nak cecah 40 ni..
kata orang LELAKI ni life's
start at 40..tak sabar menunggu flower

Tul tu kita dah lebih 40an lagi byk bunga hehehehe Razz

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 12:40

shahroll wrote:
zulkbo wrote:hatiku selalu berbunga-bunga..
kena pulak nak cecah 40 ni..
kata orang LELAKI ni life's
start at 40..tak sabar menunggu flower

Selalu gak dengau gitu, kenapa eh? Laughing Laughing Embarassed

dah sampai nanti baru bagi tau...he he bounce
rasanya feeling tak sama kut scratch

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 12:41

zulkbo wrote:
shahroll wrote:
zulkbo wrote:hatiku selalu berbunga-bunga..
kena pulak nak cecah 40 ni..
kata orang LELAKI ni life's
start at 40..tak sabar menunggu flower

Selalu gak dengau gitu, kenapa eh? Laughing Laughing Embarassed

dah sampai nanti baru bagi tau...he he bounce
rasanya feeling tak sama kut scratch

eheheeee.. nanti saya soal-selidik bapak saya, kot la dia leh luah kan ape yg best pasal lelaki 40 nie.. Very Happy Very Happy

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 12:43

shahroll wrote:

eheheeee.. nanti saya soal-selidik bapak saya, kot la dia leh luah kan ape yg best pasal lelaki 40 nie.. Very Happy Very Happy

Berani ke tanya abahnya..
nanti dia kensel bagi elaun
baru tahu..he he Laughing

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 12:44

zulkbo wrote:
shahroll wrote:

eheheeee.. nanti saya soal-selidik bapak saya, kot la dia leh luah kan ape yg best pasal lelaki 40 nie.. Very Happy Very Happy

Berani ke tanya abahnya..
nanti dia kensel bagi elaun
baru tahu..he he Laughing

hohhoho, bab elaun nie yg den lomah nie.. aiyoooO~ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 12:46

shahroll wrote:

hohhoho, bab elaun nie yg den lomah nie.. aiyoooO~ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

tahu tak pe..?
nanti tunggu Uncle Zul bagitau..
huhu clown

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 12:50

zulkbo wrote:
shahroll wrote:

hohhoho, bab elaun nie yg den lomah nie.. aiyoooO~ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

tahu tak pe..?
nanti tunggu Uncle Zul bagitau..
huhu clown

Hoyeahh! xiexie Zul xiansheng!! saya tunggu itu posting.. What a Face What a Face

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 12:53

shahroll wrote:

Hoyeahh! xiexie Zul xiansheng!! saya tunggu itu posting.. What a Face What a Face

you re wellcome

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 15:34

dalam hati ada taman, jgn taman ular sudah, uhuhuh! Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 15:35

ieda alhabsyi wrote:dalam hati ada taman, jgn taman ular sudah, uhuhuh! Smile
Ular sawa ke ular tedung?? ehehehe~ Rolling Eyes Rolling Eyes

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 15:38

ieda alhabsyi wrote:dalam hati ada taman, jgn taman ular sudah, uhuhuh! Smile

he he..MENGULOR mencari anak
tikus untuk di makan... alien

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 15:41

hahahhaa! ular kapak lariksss! Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 15:41

ieda alhabsyi wrote:hahahhaa! ular kapak lariksss! Smile

Kah kah~ ulao kapak teruihh.. hambekkk~ Laughing Laughing Laughing

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 15:45

dalam hati ada taman, dalam taman ada batu api. camne tu? Question

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 15:47

ieda alhabsyi wrote:dalam hati ada taman, dalam taman ada batu api. camne tu? Question

Ada api sonang ko, pi amek air kat perigi tepi taman tu, kasik tuang kat batu api tu.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 15:50

shahroll wrote:
ieda alhabsyi wrote:dalam hati ada taman, dalam taman ada batu api. camne tu? Question

Ada api sonang ko, pi amek air kat perigi tepi taman tu, kasik tuang kat batu api tu.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hahahhaha! Very Happy perigi cam citer magika tu kan kan, heheh Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by shahroll on 2011-01-13, 15:52

ieda alhabsyi wrote:
shahroll wrote:
ieda alhabsyi wrote:dalam hati ada taman, dalam taman ada batu api. camne tu? Question

Ada api sonang ko, pi amek air kat perigi tepi taman tu, kasik tuang kat batu api tu.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

hahahhaha! Very Happy perigi cam citer magika tu kan kan, heheh Smile

Kah kah~ pandai2.. cam nie la pencinta cerita Melayu.. ehehhe~ Very Happy Very Happy
tak pon, panggil abam Bomba.. huhuhU~ Twisted Evil Twisted Evil

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 15:55

abam bomba, melantun haku kene sembur, hehehe! ok2 sudah mengarut ni.. Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by jabdul rashid on 2011-01-13, 20:15

deme cerita ke bende nih...tak faham kome Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by thalhah on 2011-01-13, 21:55

dalam hatiku ada taman juga. taman buaya. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by zulkbo on 2011-01-13, 22:10

thalhah wrote:dalam hatiku ada taman juga. taman buaya. Very Happy

macam sama la pulak
anda buaya melaka ke?
saya buaya Australia..
aummmm..ngapppp affraid

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 22:45

thalhah wrote:dalam hatiku ada taman juga. taman buaya. Very Happy

auummm!!! eh..silap..tu bukan bunyi buaya kan, hahahah!

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by thalhah on 2011-01-13, 22:47

zulkbo wrote:

macam sama la pulak
anda buaya melaka ke?
saya buaya Australia..
aummmm..ngapppp affraid

sy plak buaya tembaga je. Very Happy

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by darjeelingSketch on 2011-01-19, 12:11

yeah dlm ati ade tmn ea... memang best kalo guy like this...
tapi bg lelaki pon nak girls yg jdik bunga dlm taman 2 kan kan kan...

rendeer

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-19, 12:18

dalam hati ada taman, dalam taman ada batu, dalam batu ada ulat gonggong confused

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by darjeelingSketch on 2011-01-20, 02:57

ieda alhabsyi wrote:dalam hati ada taman, dalam taman ada batu, dalam batu ada ulat gonggong confused


ei...geli..... pale

darjeelingSketch

Posts : 110
Points : 117
Reputation : 1
Join date : 2011-01-18
Age : 26
Location : Pahang tapi Dok Blajaq Perlis

http://aiskacangstilllove.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 03:28

xle pegi derr kalo muka macam kaki pukul tapi sekali ayat awek boleh bertelur ayam...haha

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Dalam hati ada taman,dalam taman ada batu..

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum