Pangkat berdasarkan point

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by jabdul rashid on 2011-01-10, 23:00

deme te cer bwak rehat ngetek, sbb deme lagi teruk drp kome te..kang demam hehehe

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by zulkbo on 2011-01-10, 23:01

Nescafe ais wrote:
jabdul rashid wrote:rehat cikgu...esok ngajo...kite pun ngajo jugak esok tido awal la mlm ni...

Besok Johor cuti. Yahuuuu.. Very Happy

selamat bercuti orang Johor..
kemana kita..?lajak ke singapore lah..he he Very Happy

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by Nescafe ais on 2011-01-10, 23:02

zulkbo wrote:
Nescafe ais wrote:
jabdul rashid wrote:rehat cikgu...esok ngajo...kite pun ngajo jugak esok tido awal la mlm ni...

Besok Johor cuti. Yahuuuu.. Very Happy

selamat bercuti orang Johor..
kemana kita..?lajak ke singapore lah..he he Very Happy

Jauh sangat tu ke Singapore. Duk umah lah esok jawabnya Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by akuanakpahang on 2011-01-10, 23:04

Nescafe ais wrote:
Besok Johor cuti. Yahuuuu.. Very Happy

Saya nak ke Johor laa esok dapat cuti Smile

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by jabdul rashid on 2011-01-10, 23:05

best la deme cuti esok yekk... wehhh kome ikut jugak boleh cuti yek duduk JB Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by zulkbo on 2011-01-10, 23:07

akuanakpahang wrote:
Nescafe ais wrote:
Besok Johor cuti. Yahuuuu.. Very Happy

Saya nak ke Johor laa esok dapat cuti Smile

pehhh..
beh la aok..
ambik cuti awei
tahun yak..? Very Happy

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by zulkbo on 2011-01-10, 23:08

Nescafe ais wrote:

Jauh sangat tu ke Singapore. Duk umah lah esok jawabnya Very Happy

seberang tambak je..
ermmm..duduk rumah
pun best..layan forum
SB ni kan..? Rolling Eyes

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by sobrimansor on 2011-01-11, 16:46

jabdul rashid wrote:Cadangan lain: kita gunakan sistem pangkat dalam army

0-99: Prebet Lapok
100-199: Koperal
200-299: Sarjan Pengemis Tua
300-399: Leftenan Tua
400-499: Kapitan Tersohor
500++: Mejar Terulung

Jawatan tu aku buat nampak macam kelakar skit. Biar ahli forumer senang nak ingat....hehehehe


setuju2 yg nih...lucu mudah ingat

Hehehe...tak sangka plak aku cadangan aku nih diterima pakai....hehehehe

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by kusha on 2011-01-13, 11:47

semua tua...takleh jadi ni,aku mude lagi wey

kusha

Posts : 31
Points : 31
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : USJ

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by zulkbo on 2011-01-13, 12:49

kusha wrote:semua tua...takleh jadi ni,aku mude lagi wey

apa maksud tua mudanya nih..?
adakah anda masih di bawah umur..?
janji boleh membaca dan menulis
layak dah masuk forum ni
satu lagi syarat utama mestilah
MANUSIA..bukan Robot GOOGLE..
he he...
cat

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by tice.su on 2011-01-13, 14:16

200-299: Sarjan Pengemis Tua


err...tice punya pangkat tu sgt2 kasihan laaa.... 16

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 23:47

ikutlah pangkat ape pon, janji happy berforum kat sini Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by jabdul rashid on 2011-01-13, 23:53

senang hati...tak gitu cik ieda Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by tice.su on 2011-01-14, 07:09

ye betul tuh! hepi & selesa berforum Razz

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 08:47

"ye betul tu!" kata orang kampung dalam cerita hantu kak limah, hahahah!

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by sobrimansor on 2011-01-14, 09:42

tice.su wrote:200-299: Sarjan Pengemis Tua


err...tice punya pangkat tu sgt2 kasihan laaa.... 16

Hahaha...Sebenarnya tak sedih pun. Pangkat sarjan tuh...kalau dalam askar, sarjan nih seorang yang garang, bermisai tebal macam benggali jual susu. hehehe

Harap tice.su tak garang yer ngan anak2 murid tau.....

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 10:21

tice su..jgn garang dengan saya, saya kopral yang baik, ehehehe!

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 10:42

ai nak jadik prebet yang duduk kat tempat memasak.
boleh?
sambil masak sambil leh curik makan.
hahah

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 10:44

nOj wrote:ai nak jadik prebet yang duduk kat tempat memasak.
boleh?
sambil masak sambil leh curik makan.
hahah

Yang tu bukan prebet. Tu orang gaji namanya Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by sobrimansor on 2011-01-14, 10:45

nOj wrote:ai nak jadik prebet yang duduk kat tempat memasak.
boleh?
sambil masak sambil leh curik makan.
hahah

Boleh...boleh...silakan...takyah isi borang pun....terus boleh masak skang nih....

*Jangan luper, masakkan untuk kami semua kat sini tau. Nak try sesuai ker tak jadi prebet tukang masak....hehehe

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 10:46

Nescafe ais wrote:
nOj wrote:ai nak jadik prebet yang duduk kat tempat memasak.
boleh?
sambil masak sambil leh curik makan.
hahah

Yang tu bukan prebet. Tu orang gaji namanya Very Happy

orang gaji pun tak kisah. yang penting dapat makan.
haha

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 10:54

bila agaknya aku dapat naik jadi admin ni...
wahhh tinggi gila cite2 gini...hahaha

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by sobrimansor on 2011-01-14, 11:01

cikmOt wrote:bila agaknya aku dapat naik jadi admin ni...
wahhh tinggi gila cite2 gini...hahaha

Kalau nak jadi admin, kena minum nescafe ais hari2, bak kata perumpamaan, kalau tak dapat minum nescafe ais, makan tak kenyang, tidor tak lena, mandi tak basah. hehehe... baru bro nescafe ais akan pertimbangkan la request u tuh....hehehehhe...

*Jangan marah yer nescafe ais, lawak hari jumaat ni....hehehe

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 11:09

sobrimansor wrote:
cikmOt wrote:bila agaknya aku dapat naik jadi admin ni...
wahhh tinggi gila cite2 gini...hahaha

Kalau nak jadi admin, kena minum nescafe ais hari2, bak kata perumpamaan, kalau tak dapat minum nescafe ais, makan tak kenyang, tidor tak lena, mandi tak basah. hehehe... baru bro nescafe ais akan pertimbangkan la request u tuh....hehehehhe...

*Jangan marah yer nescafe ais, lawak hari jumaat ni....hehehe

hahaha...mau kembung minum nescafe ais hari2...Razz

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 11:09

sobrimansor wrote:
Kalau nak jadi admin, kena minum nescafe ais hari2, bak kata perumpamaan, kalau tak dapat minum nescafe ais, makan tak kenyang, tidor tak lena, mandi tak basah. hehehe... baru bro nescafe ais akan pertimbangkan la request u tuh....hehehehhe...

*Jangan marah yer nescafe ais, lawak hari jumaat ni....hehehe

Buleh aje nak jadi admin. Syaratnya memang kena minum nescafe ais tak kira apa juga keaadaan cuaca. Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 11:11

ieda alhabsyi wrote:ikutlah pangkat ape pon, janji happy berforum kat sini Smile

patutlah ek...ko tak wat keje dari tadi dik da...ishhh....berforum rupanya...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 11:18

Nescafe ais wrote:
sobrimansor wrote:
Kalau nak jadi admin, kena minum nescafe ais hari2, bak kata perumpamaan, kalau tak dapat minum nescafe ais, makan tak kenyang, tidor tak lena, mandi tak basah. hehehe... baru bro nescafe ais akan pertimbangkan la request u tuh....hehehehhe...

*Jangan marah yer nescafe ais, lawak hari jumaat ni....hehehe

Buleh aje nak jadi admin. Syaratnya memang kena minum nescafe ais tak kira apa juga keaadaan cuaca. Very Happy

tengah sakit tekak ni, tapi nak minum gak nescafe ais sebab nak jadi admin, hahaha! gurau je.. Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 11:21

ieda alhabsyi wrote:
Nescafe ais wrote:
sobrimansor wrote:
Kalau nak jadi admin, kena minum nescafe ais hari2, bak kata perumpamaan, kalau tak dapat minum nescafe ais, makan tak kenyang, tidor tak lena, mandi tak basah. hehehe... baru bro nescafe ais akan pertimbangkan la request u tuh....hehehehhe...

*Jangan marah yer nescafe ais, lawak hari jumaat ni....hehehe

Buleh aje nak jadi admin. Syaratnya memang kena minum nescafe ais tak kira apa juga keaadaan cuaca. Very Happy

tengah sakit tekak ni, tapi nak minum gak nescafe ais sebab nak jadi admin, hahaha! gurau je.. Smile

eh akak pun nak jugak segelas...:p

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 11:24

cikmOt wrote:
ieda alhabsyi wrote:
Nescafe ais wrote:
sobrimansor wrote:
Kalau nak jadi admin, kena minum nescafe ais hari2, bak kata perumpamaan, kalau tak dapat minum nescafe ais, makan tak kenyang, tidor tak lena, mandi tak basah. hehehe... baru bro nescafe ais akan pertimbangkan la request u tuh....hehehehhe...

*Jangan marah yer nescafe ais, lawak hari jumaat ni....hehehe

Buleh aje nak jadi admin. Syaratnya memang kena minum nescafe ais tak kira apa juga keaadaan cuaca. Very Happy

tengah sakit tekak ni, tapi nak minum gak nescafe ais sebab nak jadi admin, hahaha! gurau je.. Smile

eh akak pun nak jugak segelas...:p

gelas besar tau Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 12:06

ok nak tanya...point ni dikira camner tuk naik pangkat...

saya tak paham...saya masih baru disini..

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 12:51

cikmOt wrote:ok nak tanya...point ni dikira camner tuk naik pangkat...

saya tak paham...saya masih baru disini..

pg tgk kat panduan berforum.
kat situ ade tulis
sekian

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by iza82 on 2011-01-14, 13:33

Tak pernah terfikir plak nak kumpul point byk2....
tau menyampuk je kat sini.hehe...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 13:36

a ah kan.
memang forum ni biasanye org suka menyampuk.
cam aku ni.
haha

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by iza82 on 2011-01-14, 13:52

nOj wrote:a ah kan.
memang forum ni biasanye org suka menyampuk.
cam aku ni.
haha

Patut la dah naik taraf kopral

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 14:29

iza82 wrote:Tak pernah terfikir plak nak kumpul point byk2....
tau menyampuk je kat sini.hehe...

samalah kita...tapi kan...nyampuk2 kat sini kena beringat gak..
takut tersasar dari topik sebenar...ke laut jadiya...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 14:31

iza82 wrote:
nOj wrote:a ah kan.
memang forum ni biasanye org suka menyampuk.
cam aku ni.
haha

Patut la dah naik taraf kopral

cepat naik pangkat tu tandanya rajin, heheheheh Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 14:32

cikmOt wrote:
iza82 wrote:Tak pernah terfikir plak nak kumpul point byk2....
tau menyampuk je kat sini.hehe...

samalah kita...tapi kan...nyampuk2 kat sini kena beringat gak..
takut tersasar dari topik sebenar...ke laut jadiya...

kalau ke laut kita berenang-renang ke tepian, hehehehe

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 14:47

takut kelaut tu sebab dah kena tampo dek moderator je wei.
hahaha

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 14:50

nOj wrote:takut kelaut tu sebab dah kena tampo dek moderator je wei.
hahaha

dan for sure kena black list...
bistu topik sempoi pun takkan leh kelaut...ke kena kedarat jugak

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 14:57

cikmOt wrote:
nOj wrote:takut kelaut tu sebab dah kena tampo dek moderator je wei.
hahaha

dan for sure kena black list...
bistu topik sempoi pun takkan leh kelaut...ke kena kedarat jugak

kejap lagi takut kte yang kena tampo ni wei. hahaha

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 14:58

aku larik dulu la...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 15:41

cikmOt wrote:aku larik dulu la...

larik mane? nak ikut la..

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by nOj on 2011-01-14, 15:56

hati hati ciksalmah.
salah lari takut terpijak kain.
kang sape yg susah.
tak ke diri sendiri

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 16:07

namo kang terlucut semua, hhehe

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by akuanakpahang on 2011-01-14, 16:10

Jangan kisah sangat pangkat dan point tu balasah aje topik mana yang ada janji ceria "jangan berkira sangat biar ada kira-kira" Razz

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 16:12

janji happy berforum Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by al-lavendari on 2011-01-14, 18:40

ieda alhabsyi wrote:janji happy berforum Smile

setuju .. kalau nak gelemer sangat masuk Forum Perdana !

al-lavendari

Posts : 216
Points : 326
Reputation : 1
Join date : 2011-01-08
Location : Seremban

http://al-lavendari.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 20:45

al-lavendari wrote:
setuju .. kalau nak gelemer sangat masuk Forum Perdana !

Forum perdana pun best juge Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by cikmOt on 2011-01-14, 20:57

Nescafe ais wrote:
al-lavendari wrote:
setuju .. kalau nak gelemer sangat masuk Forum Perdana !

Forum perdana pun best juge Very Happy

heheh..yey dah naik pangkat jadi koperal....paling tinggi apa ni...sarjan????

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 21:02

cikmOt wrote:
heheh..yey dah naik pangkat jadi koperal....paling tinggi apa ni...sarjan????

Baru daftar hari ni dah naik pangkat.

Betullah kata PakNgah, kat sini paling senang naik pangkat. Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Pangkat berdasarkan point

Post by Sponsored content Today at 07:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum