Introduce pasal diri korang kat sini

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mojakoko on 2011-01-12, 12:18

sobrimansor wrote:Salam sejahtera kengkawan blogger.

Disebabkan forum ni dah mula menerima kunjungan yang sungguh menggalakkan dan ramai antara rakan-rakan baru majoriti akan berkunjung disini, saya memohon jasa baik rakan-rakan supaya dapat introduce pasal diri korang dengan cara lebih mesra dan sedap untuk dibaca. Jangan salah sangka plak yer. Sebenarnya ianya untuk memudahkan rakan-rakan forumer yang lain untuk kenal dengan lebih rapat lagi pasal korang. Sama jugak macam saya. ok.... Very Happy

Kalau boleh masa korang nak bersuai kenal tu, korang citer la skit pasal latar belakang korang ikut guide macam kat bawah nih:

Title of the topic: (Tak kisah, terpulang pada pemikiran anda)
Nama: (terpulang nak letak nama timangan atau nama sebenar)
Asal: (suka hati la letak kat mana pun, kalau boleh biar betul)
penglaman berblog: (dah berapa lama korang berblog di alam maya nih)
url blog: (letak la coz kengkawan lain nak terjah rumah korang n tinggalkan komen skali)

Pada saya, ini jer yang penting pun yang rakan-rakan forumer nak tau. apa yang korang perlu buat cuma , klik pada butang new topic dan ikut guide yang saya berikan tadi. Jadi bila rakan-rakan forumer tengok, baru rasa syok skit nak berkenal-kenalan dan rasa berkeinginan untuk terjah blog korang tuh. Ok.

Harap mendapat sambutan dari rakan-rakan forumer yer.



Saya pun kena introduce semula ni. Mana aci kalau suruh orang lain buat, tapi saya tak buat kan. hehehehe
Very Happy



Nama:panggil saja mojakoko

Asal: perak

penglaman berblog: 4 minggu baru

url blog :http://alkesahbelacan.blogspot.com/

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by anakmalaya on 2011-01-12, 14:46

Salam semua warga syoknyerblogging..

nama : Own
asal : Perlis jugak..orang arau ..

saya ni ahli baru jer mendaftar kat sini..niat dihati tu baru nak berjinak2 dalam blog ni..teringin nak buat blog sendiri...hahaha...org lain dah berapa banyak blog ni saya baru nak buat blog..


Last edited by anakmalaya on 2011-01-13, 14:49; edited 1 time in total

anakmalaya

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Age : 38
Location : Arau, Perlis

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by hazrina erin on 2011-01-12, 15:04

salam

saya baru join harini! yeayy! (:
nama pena : hazrina erin
asal : shah alam
pengalaman : hmm..xbanyak pun sebab baru baru ni je rajin update..lagipun saya blogger yang kurang pandai menulis kata kata tuk menarik perhatian kot..hehehe just macam wat blog tuk bacaan n luahan sendiri (:
url : http://whenisaidsomething.blogspot.com/

thnx sebab wujudkan forum ni! saya suke! (:
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

hazrina erin

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Age : 28
Location : shah alam, selangor

http://whenisaidsomething.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by uncle on 2011-01-12, 16:12

salam buat warga syoknyablogging

Nama kita...uncle kalau nama sebenar Hyree ..

Uncle orang Perlis

Pengalaman sudah setahun berblog. Buta IT masih belajar dengan orang terpeljar seperti brade Nescafe Ais tu hihihihi

mai lah singgah ke teratak tak berapa hebat sangat..

: unclepunyablog.com

mai jangan segan bawak kerepek pisang kita bersila melantak bersama hihihi..

p.s> uncle dah kawin..jadi jangan risau tiada unsur menggoda dalam forum nih ok hahahah

uncle

Posts : 16
Points : 19
Reputation : 3
Join date : 2011-01-12
Age : 40
Location : Perlis

http://www.unclepunyablog.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Royelias on 2011-01-12, 17:29

Salam Sejahtera semua Ahli Syoknyerblogging nie...

Saya : Royelias a.k.a Radi

Pengalaman Berblog : 1 tahun

Asal : Kelantan menetap kt Cheras,KL.

Mintak tunjuk ajar semua...Sy bru join arinie...

Blog : Akan sy update nti kt signature sy yer...

Salam kenal Semuaaaa...

Royelias

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-12, 18:00

Welkam to SB Forum Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sephia on 2011-01-12, 18:58

Salam. Newbie di SB ni

Name : Sephia (bkn nama sebenar..hehe)
Asal : Johor (bekerja di Melaka)
Pengalaman : Februari depan cukup setahun
url : http://miszsephia.blogspot.com

sephia

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by akuanakpahang on 2011-01-12, 19:00

Selamat datang semua... saya suka awak Razz

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dielala on 2011-01-12, 19:07

Assalamualaikum~

08

Ehem2, agak2 ade orang baca tak ape yg akan cik diela coretkan nih. huu. Tak pe lah, taip je la ye.

NAME saya: DieLa ( name glemer 06 )
Asal boleh je : Alor Gajah, Melaka~
Main Blog: Hampir setahun kot, Tapi baru berjinak2 akhir tahun lepas coz baru lepas STPM. huhu

LInk bLog cik diela ada di bwh Basketball

SALAM PERKENALAN SEMUA!! 14

dielala

Posts : 29
Points : 37
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 25
Location : melaka

http://diela-ke-ai.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-12, 19:21

salam perkenalan semua..

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

As salam to all,

Post by shahroll on 2011-01-12, 20:57

Salam kepada semua yang membaca =)

Saya dah lama meninggalkan dunia forum. Syukur, untuk berblogging ada juga forum yang khas untuk para blogger berkumpul dan mengeratkan silaturahim, itu yang penting. Ok lah, saya perkenalkan diri dahulu,

Title of the topic: Shahrul Shaharuddin Life Journal
Nama: seperti diatas
Asal: Kuala Selangor, Selangor (Jawa+Banjar)
penglaman berblog: BAru saja, sekitar tahun 2007
url blog: http://www.shahrulhairy.com

Salam perkenalan semua =)

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-12, 21:43

hey2..
selamat datang dan selamat berkenalan.. Very Happy

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by wanbu on 2011-01-12, 22:12

alop cmua.. salam pekenalan @_@

wanbu

Posts : 9
Points : 11
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Age : 30
Location : Bandar Baru Bangi / Putrajaya

http://cambestjerk.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-12, 23:47

shahroll wrote:Salam kepada semua yang membaca =)

Saya dah lama meninggalkan dunia forum. Syukur, untuk berblogging ada juga forum yang khas untuk para blogger berkumpul dan mengeratkan silaturahim, itu yang penting. Ok lah, saya perkenalkan diri dahulu,

Title of the topic: Shahrul Shaharuddin Life Journal
Nama: seperti diatas
Asal: Kuala Selangor, Selangor (Jawa+Banjar)
penglaman berblog: BAru saja, sekitar tahun 2007
url blog: http://www.shahrulhairy.com

Salam perkenalan semua =)

Selamat kembali berforum yerk....

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by laicikang on 2011-01-13, 00:23

aku orang baru.. baru nak start berblogger.. leh lawat aku punya blog..

http://ikhwandanblog.blogspot.com/

jangan lupa follow yek.. hehe 08

laicikang

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-13, 00:25

salam perkenalan laicikang... Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Amiey on 2011-01-13, 00:55

jabdul rashid wrote:wa alaikum salam amiey...selamat datang org bentong wehh..

Pahang weyh Very Happy heheheeh

Amiey

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : Bentong

http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Amiey on 2011-01-13, 00:58

sobrimansor wrote:
Amiey wrote:Assalamualaikum and salam sejahtera Very Happy

nama : Amiey

Asal : Bentong , Pahang

Pengalaman Blog : start baru sangat 28 / 8 / 2010

Url : http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/
(Blog seperti kanak2 tak padan dengan umur.) lol!

Takpe kn3 14

memang tak padan ngan umur pun....tapi nice blog ler....jeles aku...ceh

Tapi dekat cni ramai sifu boleh toleh amiey kn3 Embarassed

Amiey

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : Bentong

http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/

Back to top Go down

camne nak berkenalan klu xde org perkenalkan diri..hehehehehe

Post by equrlz on 2011-01-13, 01:30

eh..xde yg perkenalkan diri lg ke nieh?????

equrlz

Posts : 7
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13
Age : 29
Location : PERLIS

http://syafiqahmohmad.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by equrlz on 2011-01-13, 01:46

Title of the topic: Pembetulan..tadi xpasan da ade org introduce rupanye.

Nama: eQuRlz (eqa)

Asal: Simpang 4, Perlis.

Penglaman Berblog: Dah setahun lebih dah, lupa lak the exact date, boleh pegi tgk my 1st entry kat my blog yer kalau nak tau lebih lanjut.

url blog:http://syafiqahmohmad.blogspot.com/

Selamat Berkenalan Semua..

Note: Nanti eqa tukar profile pic yer letak pic btol

Very Happy

equrlz

Posts : 7
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13
Age : 29
Location : PERLIS

http://syafiqahmohmad.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 08:27

sobrimansor wrote:
shahroll wrote:Salam kepada semua yang membaca =)

Saya dah lama meninggalkan dunia forum. Syukur, untuk berblogging ada juga forum yang khas untuk para blogger berkumpul dan mengeratkan silaturahim, itu yang penting. Ok lah, saya perkenalkan diri dahulu,

Title of the topic: Shahrul Shaharuddin Life Journal
Nama: seperti diatas
Asal: Kuala Selangor, Selangor (Jawa+Banjar)
penglaman berblog: BAru saja, sekitar tahun 2007
url blog: http://www.shahrulhairy.com

Salam perkenalan semua =)

Selamat kembali berforum yerk....

Terima kasih tuan mod dan rakan forum sekalian, hope forum nie akan berkembang maju lagi dengan kehadiran blogger2 yang lain, insyaallah.. Very Happy Very Happy

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by kusha on 2011-01-13, 09:51

aku macam tak nampak lak aku punye posting... bounce

kusha

Posts : 31
Points : 31
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : USJ

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by azi on 2011-01-13, 10:34

Assalamualaikum n salam kenal semua..

nama : Azie

Asal : Perak

Pengalaman Blog : lebih kuarang 9 bulan

URL : http://azienaturestories.blogspot.com

Kalau ada yg kurang sila tunjuk ajar ye Wink

azi

Posts : 5
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Location : Penang

http://azienaturestories.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 10:44

azi wrote:Assalamualaikum n salam kenal semua..

nama : Azie

Asal : Perak

Pengalaman Blog : lebih kuarang 9 bulan

URL : http://azienaturestories.blogspot.com

Kalau ada yg kurang sila tunjuk ajar ye Wink

Welcome Azi.. enjoy here! =)

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dakcomot on 2011-01-13, 10:48

aloppp aloppp assalamualaikum kawan3...


Nama: dakcomot...ngeee
Asal: kulim..kedah
penglaman berblog: baru age neyhh...pertengahan tahun 2010 huhux
url blog: http://nurheartz.blogspot.com 08

mehla dtg belog comot taw...saye budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan...epy blogging!!!

dakcomot

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13
Age : 25
Location : kulim

http://nurheartz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by kusha on 2011-01-13, 10:50

nama: shah @ kusha
asal: KL
pengalaman blog: 2000
url: mytempat.blogspot.com

harap2 dpt la backlinks terbaek dari sini.hahah

kusha

Posts : 31
Points : 31
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : USJ

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by azi on 2011-01-13, 11:07

shahroll wrote:
azi wrote:Assalamualaikum n salam kenal semua..

nama : Azie

Asal : Perak

Pengalaman Blog : lebih kuarang 9 bulan

URL : http://azienaturestories.blogspot.com

Kalau ada yg kurang sila tunjuk ajar ye Wink

Welcome Azi.. enjoy here! =)


TQ shahroll Very Happy

azi

Posts : 5
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Location : Penang

http://azienaturestories.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 11:09

azi wrote:
shahroll wrote:
azi wrote:Assalamualaikum n salam kenal semua..

nama : Azie

Asal : Perak

Pengalaman Blog : lebih kuarang 9 bulan

URL : http://azienaturestories.blogspot.com

Kalau ada yg kurang sila tunjuk ajar ye Wink

Welcome Azi.. enjoy here! =)


TQ shahroll Very Happy

Sama2.. ate! yong org perak ye.. hehehe.. leh ajokan Bahse perak kat section Loghat Negeri.. Very Happy Very Happy

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by azi on 2011-01-13, 11:20

shahroll wrote:
azi wrote:
shahroll wrote:
azi wrote:Assalamualaikum n salam kenal semua..

nama : Azie

Asal : Perak

Pengalaman Blog : lebih kuarang 9 bulan

URL : http://azienaturestories.blogspot.com

Kalau ada yg kurang sila tunjuk ajar ye Wink

Welcome Azi.. enjoy here! =)


TQ shahroll Very Happy

Sama2.. ate! yong org perak ye.. hehehe.. leh ajokan Bahse perak kat section Loghat Negeri.. Very Happy Very Happy

Alamak kena ajo bahasa kejor yop kejor ek?? sy xberapa pandai sgt ckp loghat perak sbb selalu duk ckp loghat utara ja hehe

azi

Posts : 5
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Location : Penang

http://azienaturestories.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 11:43

idok le teman swuh yong mengajor nyer, aye saje nyakat yong.. huhuh~ Laughing Laughing (betoi ka pa cek cakap nie..) kah kah~

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by kusha on 2011-01-13, 11:51

udoh jadi tempat sembang bahse perok yob

kusha

Posts : 31
Points : 31
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : USJ

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by azi on 2011-01-13, 11:52

shahroll wrote:idok le teman swuh yong mengajor nyer, aye saje nyakat yong.. huhuh~ Laughing Laughing (betoi ka pa cek cakap nie..) kah kah~

Betul dah la tu kot hehe..

azi

Posts : 5
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Location : Penang

http://azienaturestories.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by atiEy on 2011-01-13, 12:08

Nama aku Nur Fatihah. Tapi korang ley je panggil aku Teha. Umo aku baru 20. Aku asal Sabah. Aku baru aje mula berjinak-jinak main blog ni dan aku masih nak belajar lagi.

>>BLOG AKU

Apapun, salam perkenalan dari aku. Very Happy

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-13, 12:19

Assalamualaikum....

Perkenalkan diri saya seperti yang tercatat
di sebelah <----------
dan Teratak Usang

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-13, 12:21

Waalaikumsalam

Welkam iza82 Very Happy


Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by akuanakpahang on 2011-01-13, 12:24

Salam semuanya selamat dtg jom berkenalan Razz

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 12:26

aQ_tiEyhA wrote:Nama aku Nur Fatihah. Tapi korang ley je panggil aku Teha. Umo aku baru 20. Aku asal Sabah. Aku baru aje mula berjinak-jinak main blog ni dan aku masih nak belajar lagi.

>>BLOG AKU

Apapun, salam perkenalan dari aku. Very Happy

Welcome Teha! Bah, dari mana asal mu? Sabah luas baitu... Very Happy Very Happy

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by comel on 2011-01-13, 13:26

Assalamualaikum n salam kenal semua..

nama : comel

Asal : kl

Pengalaman Blog : lebih kuarang 2 minggu

URL : http://comot-pink.blogspot.com

sila tunjuk ajar

comel

Posts : 20
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 32

http://wanita69.jantanhebat.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by atiEy on 2011-01-13, 13:32

shahroll wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Nama aku Nur Fatihah. Tapi korang ley je panggil aku Teha. Umo aku baru 20. Aku asal Sabah. Aku baru aje mula berjinak-jinak main blog ni dan aku masih nak belajar lagi.

>>BLOG AKU

Apapun, salam perkenalan dari aku. Very Happy

Welcome Teha! Bah, dari mana asal mu? Sabah luas baitu... Very Happy Very Happy

Tenkiu2. Sabah Sandakan ja ba. Tapi ada jugakla stay d K.K. Haha. Kau tanya2 ni, Sabah ka juak? Yeay!

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 14:39

aQ_tiEyhA wrote:
shahroll wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Nama aku Nur Fatihah. Tapi korang ley je panggil aku Teha. Umo aku baru 20. Aku asal Sabah. Aku baru aje mula berjinak-jinak main blog ni dan aku masih nak belajar lagi.

>>BLOG AKU

Apapun, salam perkenalan dari aku. Very Happy

Welcome Teha! Bah, dari mana asal mu? Sabah luas baitu... Very Happy Very Happy

Tenkiu2. Sabah Sandakan ja ba. Tapi ada jugakla stay d K.K. Haha. Kau tanya2 ni, Sabah ka juak? Yeay!

ndak lah. tanya jak bah.. 1 Malaysia kan? Very Happy Very Happy

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 16:37

salam semuaa, yeehaaa! Smile


nama : Ieda Al-Habsyi

Asal :Ipoh mali talak sombong ngeee Smile

Pengalaman Blog : baru 2 tahun lebih, kira kalo mcm umur ni dah suka start main masak-masak, heheheh!

URL : http://www.iedaluvsham.com

saya budak baru belajar, kalau salah jgn marah, hehehe Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by shahroll on 2011-01-13, 16:42

Selamat Datang Korporal Ieda.. cheers cheers happy blogging! eh! happy berforum! albino

shahroll

Posts : 58
Points : 67
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Location : Klang

http://www.shahrulhairy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by kusha on 2011-01-13, 16:45

aku jugak yg prebet,kene kasi tabik la ni

kusha

Posts : 31
Points : 31
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : USJ

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 16:49

shahroll wrote:Selamat Datang Korporal Ieda.. cheers cheers happy blogging! eh! happy berforum! albino

hahahah! dah masuk koperal baru nak lapor diri, opss..dari cawangan lain ni, heheh Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 16:50

kusha wrote:aku jugak yg prebet,kene kasi tabik la ni

ok2, tabik kat kusha Smile Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by atiEy on 2011-01-13, 17:12

shahroll wrote:
aQ_tiEyhA wrote:
shahroll wrote:
aQ_tiEyhA wrote:Nama aku Nur Fatihah. Tapi korang ley je panggil aku Teha. Umo aku baru 20. Aku asal Sabah. Aku baru aje mula berjinak-jinak main blog ni dan aku masih nak belajar lagi.

>>BLOG AKU

Apapun, salam perkenalan dari aku. Very Happy

Welcome Teha! Bah, dari mana asal mu? Sabah luas baitu... Very Happy Very Happy

Tenkiu2. Sabah Sandakan ja ba. Tapi ada jugakla stay d K.K. Haha. Kau tanya2 ni, Sabah ka juak? Yeay!

ndak lah. tanya jak bah.. 1 Malaysia kan? Very Happy Very Happy

Heheee. Betul-betul. Hik3x.

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by NOR IRNA SHARINI on 2011-01-13, 20:55

hye bloggers....

actually baru join this site...macam banyak pulak ketinggalan.....hhuhhu T__T

by the way, new blogger named Irna....from jelapang padi....harap sudi la terima kehadiran i kat sini...huhuhuhuh

ooppssss......and hope ade yang sudi nak follow my blog...

http://delicioustastydelicia.blogspot.com

flower

NOR IRNA SHARINI

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13
Age : 30
Location : Berlin Town

http://delicioustastydelica.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by NOR IRNA SHARINI on 2011-01-13, 20:57

halamak! terlupa nak bgtau sumthing....

start blogging secara serious x sampai setahun lg kot...lupe da bile start blogging ;p

sifu sifu yg da mantap in blogging hope dapat bg tunjuk ajar Smile

thanks Smile

NOR IRNA SHARINI

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13
Age : 30
Location : Berlin Town

http://delicioustastydelica.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-13, 21:22

NOR IRNA SHARINI wrote:halamak! terlupa nak bgtau sumthing....

start blogging secara serious x sampai setahun lg kot...lupe da bile start blogging ;p

sifu sifu yg da mantap in blogging hope dapat bg tunjuk ajar Smile

thanks Smile

Welkam to SB NOR IRNA SHARINI Very Happy

Kat sini, ramai yang boleh tunjuk ajar..Jangan segan2.

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ainoreiz87 on 2011-01-13, 21:32

Hi..saya baru kat sini + hari ni baru tukar domain...sila2lah melawat ke BLOGERZ Melayu Jawa punya blog.....Salam perkenalan....alang2 dah melawat blog sy apa salahnya join jd geng saya kan..u jd geng i nanti i jadi geng u...k Very Happy

ainoreiz87

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-13
Age : 29
Location : Selangor

http://www.ainoreiz87.net

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Sponsored content Today at 14:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum