Introduce pasal diri korang kat sini

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jompusingpusing on 2011-01-21, 19:39

salam satu malaysia ^^

saya pon budak baru kat sini
baru jea mnceburi bidang blog2 nieh
itu pon untuk siapkan final projek untuk semester last nieh

actly kami (saya dan ahli kumpulan) student tourism management ,,muahaha
diberi arahan untuk buat fb n blog untuk promote tempat2 menarik seluruh malaysia,,
kami disuruh xplore area 'hulu langat,selangor'
jadi macam2 tempat sekitar hulu langat kami jelajah
dan kami perlukan followes dan fedback untuk dapat markah,,
jujurkan saya ^^

sila beri tunjuk ajar,nasihat,cadangan dan sebagainya serta lawat blog kami

thanks Razz



http://jompusing-pusing.blogspot.com/

jompusingpusing

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-21

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by RedBoys on 2011-01-21, 20:07

sobrimansor wrote:
RedBoys wrote:salam kenal semua. hehehe

Barkat....slamat....heheheh

hehe. mulakan dengan salam adalah sangat dituntut.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Salam Kenal dari MH

Post by Mata Hati on 2011-01-21, 22:04

salam kenal blogger2 semua...

Nama: nama sebenor fairul. kat blog lebih dikenali dgn Mata Hati atau singkatannya MH
Asal: terengganu.. senyum sokmo dehhh What a Face
penglaman berblog: dah kenal blog sejak tahun 2005. tapi semakin aktif berblogging pada tahun 2009
url blog: http://fiverul.blogspot.com/

meriah juga kat sini rupanya. dah beberapa hari tahu pasal web ni setelah dopromote oleh cik mot cuma sekarang baru nak join sekali. terima kasih kpd yg sudi mengalu-alukan kedatangan ku ini. semoga kita dapat bertukar buah fikiran dan berkongsi ilmu pengetahuan disini. jemput2 lah ziarah blog picisan ku itu..tetete cheers

Mata Hati

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-21
Age : 34

http://fiverul.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-21, 22:12

Mata Hati wrote:salam kenal blogger2 semua...

Nama: nama sebenor fairul. kat blog lebih dikenali dgn Mata Hati atau singkatannya MH
Asal: terengganu.. senyum sokmo dehhh What a Face
penglaman berblog: dah kenal blog sejak tahun 2005. tapi semakin aktif berblogging pada tahun 2009
url blog: http://fiverul.blogspot.com/

meriah juga kat sini rupanya. dah beberapa hari tahu pasal web ni setelah dopromote oleh cik mot cuma sekarang baru nak join sekali. terima kasih kpd yg sudi mengalu-alukan kedatangan ku ini. semoga kita dapat bertukar buah fikiran dan berkongsi ilmu pengetahuan disini. jemput2 lah ziarah blog picisan ku itu..tetete cheers

welkam fairul...mekasih kerana sudi datang....
marilah kita tambahkan kenalan disamping berblog...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Mata Hati on 2011-01-21, 22:18

mekacih mekacih kerana sudi mengalu-alukan kehadiran ku ini...
harap dapat menambahkan lebih ramai kenalan dikalangan blogger

Mata Hati

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-21
Age : 34

http://fiverul.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by RedBoys on 2011-01-21, 22:20

mari menambah kenalan di alam maya. hehe

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-21, 22:20

Mata Hati wrote:mekacih mekacih kerana sudi mengalu-alukan kehadiran ku ini...
harap dapat menambahkan lebih ramai kenalan dikalangan blogger

mudahan begitulah...rajin2 la jenguk sini selalu...yang jauh kita dekatkan...sesambil tukar2 pendapat lam berblog...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by espimas on 2011-01-22, 03:33

baru register. salam kenal semua forumer dan blogger.

nama : espimas
asal : johor
pengalaman berblog : 2-3tahun
url blog : my latest blog http://sukasukikot.blogspot.com

sila beri tunjuk ajar. c:

espimas

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-22
Age : 27
Location : johor

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dilla on 2011-01-22, 09:30

it me....
just call ila or dilla...
mane u all suka... Very Happy

http://inikepunyaansaya.blogspot.com/

dilla

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-22
Age : 29
Location : Johor

http://inikepunyaansaya.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Plaster Kuning on 2011-01-23, 12:00

Salam semua...
saya bdk baru...xtaw pape...

Plaster Kuning

Posts : 19
Points : 21
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sunahsukasakura on 2011-01-23, 12:27

salam..baru register ni~

nama: sunah
asal: sarawak
pengalaman berblog: 2 tahun lebih
url: http://www.sunahsukasakura.com

sila beri tunjuk ajar~ jenguk2 lah blog saya ye~ Smile

sunahsukasakura

Posts : 10
Points : 8
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

http://www.sunahsukasakura.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Plaster Kuning on 2011-01-23, 12:32

sunahsukasakura wrote:salam..baru register ni~

nama: sunah
asal: sarawak
pengalaman berblog: 2 tahun lebih
url: http://www.sunahsukasakura.com

sila beri tunjuk ajar~ jenguk2 lah blog saya ye~ Smile

same r...sy pn baru join gok

Plaster Kuning

Posts : 19
Points : 21
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sunahsukasakura on 2011-01-23, 13:31

salam kenal ye plaster kuning~ Smile

sunahsukasakura

Posts : 10
Points : 8
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

http://www.sunahsukasakura.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Plaster Kuning on 2011-01-23, 13:37

sunahsukasakura wrote:salam kenal ye plaster kuning~ Smile

salam knl juga buat sunahsukasakura

Plaster Kuning

Posts : 19
Points : 21
Reputation : 0
Join date : 2011-01-23

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nazkill on 2011-01-23, 18:26

nama: nazrul

asal: johor, menetap di selangor

pengalaman berblog: saya sebenarnyer sangat baru dlm berblogging ni. Mula idea untuk berblogging ni datang masa 2008. tapi time tu as a student, saya sangat bz dgn aktiviti2 universiti. So saya berapa kali dah tangguhkan hasrat sy nk berblogging. tapi cuma sempat buat blog jer tahun 2008 tu..haha..then bila mula bekerja ni, saya nak try la balik sambung niat saya tu..tengok berjaya ker x..hehe..sy sebenarnyer suker menulis, or mengarang..sebelum join web syoknyerblogging ni saya sgt aktif di forum umplife.com ..raser malas sebenarnyer nak join byk2 forum..tapi since saya pun nak aktif dlm blog n web ni pun fokus on perkara2 yang melibatkan blog, saya pun join la..lagipun sy kenal gak admin si thalhah tu.. forumer umplife.com gak.. so per2 pun selamat berkenalan la buat sumer.. hehe

url: http://blog-404.blogspot.com jenguk2 la n follow la klau nak yerr..tq

nazkill

Posts : 5
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2010-12-31

http://blog-404.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by RedBoys on 2011-01-23, 21:09

salam kenal nazkill. sila jangan malu2. hehe

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Ritzzamona7 on 2013-05-09, 17:24

Salam dan Hi semua!!! Rasa2 mcm dah lambat nak join sesi kenal2 nih.. tapi, nak jugak! Ritzzamona here.. panggil Ritz pon boleh.. dulu ngajar architecture kat kliuc (iukl).. skrg dah kawen tak keje.. jaga anak Wink tersangat lah baru dalam dunia blogging nih.. saja cuba2 menulis..

Ritzzamona7

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2013-05-09
Age : 33
Location : Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Belang Tarung on 2015-08-13, 16:01

peh..wujud lagi rupenye sb..gua ingat dah berkubur...thalhah n nescafeais lagi ke jaga pondok ni ?

Belang Tarung

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2015-08-13

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Belang Tarung on 2015-08-19, 15:21

dah macam perkuburan rasenya sini haha..klik link blog...semua dah mati hahaha..seram der..

Belang Tarung

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2015-08-13

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by thalhah on 2015-08-24, 11:34

da ramai pencen bro.

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Ctmamoja on 2015-08-25, 11:33

Hai. .saya budak baru..selmat kenalan..tapi saya xde blog...blog sudah terkubur..acaner?

Ctmamoja

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2015-08-25

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Encik Jerung on 2015-08-25, 12:46

Hai saya budak baru lahir. Blog pon baru lahir. So xde mende nak cakap. Hahaha

Encik Jerung

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2015-08-25

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Belang Tarung on 2015-08-25, 13:30

gua tahu sape encik jerung ni hahaha..mane mojakoko

Belang Tarung

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2015-08-13

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mojakoko on 2015-08-25, 17:05

I m cominggg....hahaha

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Belang Tarung on 2015-08-25, 17:24

mcm pelik je i cuming hahahah

Belang Tarung

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2015-08-13

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mojakoko on 2015-08-25, 17:32

Belang Tarung wrote:mcm pelik je i cuming hahahah

Amboi kemain...coming not cuming...... Mad

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Belang Tarung on 2015-08-26, 09:39

bagus la tu moja..jgn selfie masa tarik baby dah ler wakakaka

Belang Tarung

Posts : 14
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2015-08-13

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nikzhafran on 2015-09-11, 15:25

selamat berkenalan klau ada masa marilah lawat blog saya http://www.belajarblogs.com/

nikzhafran

Posts : 3
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2013-01-01

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Sponsored content Today at 14:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum