Introduce pasal diri korang kat sini

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 08:11

Borhan wrote:Salam 1 Malaysia Dan Selamat Berkenalan untuk semua warga SB
Terima Kasih kepada yang sudi mengajak saya kesini.

Nama dan Avatar dah ada
Negeri Asal Melaka
Keja kat Johor

P/s : Sekiranya terdapat kesilapan dlm Forum ni saya minta maaf ya Maklum aje ....hehehehe

salam en borhan...welkam welkam

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Ahkak Geli on 2011-01-18, 08:40

Title of the topic: Budok baru belajor...
Nama: Ahkak Geli
Asal: Pekan, Pahang
penglaman berblog: rasanya akhir 2008 kot..tak pasti sangat..
url blog: www.cikgeligeli.blogspot.com

hai...ahkak baru kat sini..kalu salah sila tolong tunjuk ajarin ya

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 08:41

Ahkak Geli wrote:Title of the topic: Budok baru belajor...
Nama: Ahkak Geli
Asal: Pekan, Pahang
penglaman berblog: rasanya akhir 2008 kot..tak pasti sangat..
url blog: www.cikgeligeli.blogspot.com

hai...ahkak baru kat sini..kalu salah sila tolong tunjuk ajarin ya

welkam kak...akak masih prebet tuu...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 08:41

Ahkak Geli wrote:Title of the topic: Budok baru belajor...
Nama: Ahkak Geli
Asal: Pekan, Pahang
penglaman berblog: rasanya akhir 2008 kot..tak pasti sangat..
url blog: www.cikgeligeli.blogspot.com

hai...ahkak baru kat sini..kalu salah sila tolong tunjuk ajarin ya

yeahhhh!! cikgeli dah sampaiiiii!!! Smile kompang sikit! Very Happy

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Ahkak Geli on 2011-01-18, 08:42

cess...laju je memasing ..hahhaa...

wei, brekpes dulu...

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 08:44

sila sila...kang leka...ari ni sure ko naik pangkat...hahaha

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Ahkak Geli on 2011-01-18, 08:57

Naik pangkat??

jgn la mainkan perasaan aku ni..kang aku percaya bebetol kang?

Naik pangkat jadi owner SB ke? huahuahua...

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 08:58

Ahkak Geli wrote:Naik pangkat??

jgn la mainkan perasaan aku ni..kang aku percaya bebetol kang?

Naik pangkat jadi owner SB ke? huahuahua...

owner SB ko kena tanya thalhah...hahaha...mimpi la weiii

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Ahkak Geli on 2011-01-18, 09:03

cikmOt wrote:
owner SB ko kena tanya thalhah...hahaha...mimpi la weiii

posting aku baru 3 ni..lagi 97 posting nak jadi moderator..hahhaha

pissss!!

Ahkak Geli

Posts : 119
Points : 130
Reputation : 0
Join date : 2011-01-18
Age : 35
Location : Putrajaya

http://cikgeligeli.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-18, 09:16

hahaha..
masing2 berebut nie nak nek pangkat.. Very Happy

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 09:19

pwincess lovey dovey wrote:hahaha..
masing2 berebut nie nak nek pangkat.. Very Happy

hahaha.biasalah...baru cargas

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 09:58

cikmOt wrote:
pwincess lovey dovey wrote:hahaha..
masing2 berebut nie nak nek pangkat.. Very Happy

hahaha.biasalah...baru cargas

biasa lah tu, baru semngat sikit kan Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 10:11

ramalan sotong paul yang dah mati tu mengatakan rini dik da naik pangkat lagi...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by KakiBongkar on 2011-01-18, 11:29

cikmOt wrote:ramalan sotong paul yang dah mati tu mengatakan rini dik da naik pangkat lagi...
wah..bijak2

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 11:38

cikmOt wrote:ramalan sotong paul yang dah mati tu mengatakan rini dik da naik pangkat lagi...

ni ramalan cikmot, heheheh! Very Happy

ada sesape mau cikmot ramal pangkat dia tak? cepat2 Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by comel on 2011-01-18, 13:26

salam
saya comel tapi xdalah lah comel mane pun,baru lagi dalam forum SB nih,kakak2 senior otai2 sila beri tunjuk ajar kalau berlaku kesilapan,org kl jer,keje mkn gaji n buat online bis kecik2 jer.

comel

Posts : 20
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 32

http://wanita69.jantanhebat.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 13:30

comel wrote:salam
saya comel tapi xdalah lah comel mane pun,baru lagi dalam forum SB nih,kakak2 senior otai2 sila beri tunjuk ajar kalau berlaku kesilapan,org kl jer,keje mkn gaji n buat online bis kecik2 jer.

sila dik sila...meh bersila berjemaah

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by comel on 2011-01-18, 13:32

cikmOt wrote:
comel wrote:salam
saya comel tapi xdalah lah comel mane pun,baru lagi dalam forum SB nih,kakak2 senior otai2 sila beri tunjuk ajar kalau berlaku kesilapan,org kl jer,keje mkn gaji n buat online bis kecik2 jer.

sila dik sila...meh bersila berjemaah

tenkiu cikmot..suka lah nickname nih cikmot suwiit

comel

Posts : 20
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 32

http://wanita69.jantanhebat.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Borhan on 2011-01-18, 13:55

cikmOt wrote:
Borhan wrote:Salam 1 Malaysia Dan Selamat Berkenalan untuk semua warga SB
Terima Kasih kepada yang sudi mengajak saya kesini.

Nama dan Avatar dah ada
Negeri Asal Melaka
Keja kat Johor

P/s : Sekiranya terdapat kesilapan dlm Forum ni saya minta maaf ya Maklum aje ....hehehehe

salam en borhan...welkam welkam


Time ksih banyak-banyak bounce

Borhan

Posts : 15
Points : 17
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 14:09

comel wrote:salam
saya comel tapi xdalah lah comel mane pun,baru lagi dalam forum SB nih,kakak2 senior otai2 sila beri tunjuk ajar kalau berlaku kesilapan,org kl jer,keje mkn gaji n buat online bis kecik2 jer.

selamat datang, semoga happy berforum kat sini Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 14:48

comel wrote:
cikmOt wrote:
comel wrote:salam
saya comel tapi xdalah lah comel mane pun,baru lagi dalam forum SB nih,kakak2 senior otai2 sila beri tunjuk ajar kalau berlaku kesilapan,org kl jer,keje mkn gaji n buat online bis kecik2 jer.

sila dik sila...meh bersila berjemaah

tenkiu cikmot..suka lah nickname nih cikmot suwiit

heheheh....mari kita berforum tanpa segan silu cam dik da tuuu

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 14:56

cikmOt wrote:
comel wrote:
cikmOt wrote:
comel wrote:salam
saya comel tapi xdalah lah comel mane pun,baru lagi dalam forum SB nih,kakak2 senior otai2 sila beri tunjuk ajar kalau berlaku kesilapan,org kl jer,keje mkn gaji n buat online bis kecik2 jer.

sila dik sila...meh bersila berjemaah

tenkiu cikmot..suka lah nickname nih cikmot suwiit

heheheh....mari kita berforum tanpa segan silu cam dik da tuuu

hohoho! kita ikut otai kita iaitu cikmot, Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 15:05

cehhh tetiba jek jadi otai...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-18, 15:07

takmo ke? takmo takpe le Very Happy

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by wafiysuzly on 2011-01-18, 15:33

sume xnak mulekan..saye mlekan dulu ye encik dan cik mod..hehe

name:wafiy suzly
asal:pahang
exp berblog:setahun lbey stating ngan ptandingan yg SKMM anjurkan..tp sedih bab dapat no 2 je..tok daerah 2.. Sad skrg,msih menulis..Smile
url: http://wafiysuzly.blogspot.com. JEMPUT2 LAH YEK!!

wafiysuzly

Posts : 425
Points : 446
Reputation : 4
Join date : 2011-01-15
Age : 23
Location : pahang

http://wafiysuzly.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 15:36

cikmOt wrote:cehhh tetiba jek jadi otai...

takmo...tak layak mehhh

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Black Winter on 2011-01-18, 22:44

selamat datang semua Smile

_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 22:48

Black Winter wrote:selamat datang semua Smile

lambatnya welkaming ceremony dia...orang seme dah nk tido dah tuuuu

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Black Winter on 2011-01-18, 23:09

haha... baru balik dari lab ni. dah nk tido dah ker?

_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-18, 23:13

Black Winter wrote:haha... baru balik dari lab ni. dah nk tido dah ker?

lebih kurang gitulah...sok keje... What a Face

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by chung-ho on 2011-01-19, 11:10

Title of the topic: pak cik bwu nak blajo..=)
Nama: pak cik chung-ho
Asal: bandar seri jempol, n9
penglaman berblog: pak cik suko komen2 hal2 dunio kek malaysia nie..=D
url blog: http://akukamulensa.blogspot.com/

follow pak cik yo..=)
i follow...u back!!!!

chung-ho

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Age : 24
Location : bandar seri jempol

http://akukamulensa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Fiza on 2011-01-19, 11:11

Selamat datang ker SB forum pak cik Very Happy

Fiza

Posts : 70
Points : 68
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Bangi

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-19, 11:19

chung-ho wrote:Title of the topic: pak cik bwu nak blajo..=)
Nama: pak cik chung-ho
Asal: bandar seri jempol, n9
penglaman berblog: pak cik suko komen2 hal2 dunio kek malaysia nie..=D
url blog: http://akukamulensa.blogspot.com/

follow pak cik yo..=)
i follow...u back!!!!

datang p nengok blog pakcik jap...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by comel on 2011-01-19, 11:23

xsangka meriahnya kat sini

comel

Posts : 20
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 32

http://wanita69.jantanhebat.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-19, 11:25

selamat datag semua...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by comel on 2011-01-19, 11:32

cikmOt wrote:selamat datag semua...
wahghh otai cikmot dah sampai

comel

Posts : 20
Points : 26
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 32

http://wanita69.jantanhebat.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-19, 12:26

chung-ho wrote:Title of the topic: pak cik bwu nak blajo..=)
Nama: pak cik chung-ho
Asal: bandar seri jempol, n9
penglaman berblog: pak cik suko komen2 hal2 dunio kek malaysia nie..=D
url blog: http://akukamulensa.blogspot.com/

follow pak cik yo..=)
i follow...u back!!!!

selamat datang pokcikkkkk! Very Happy cheers

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by RedBoys on 2011-01-19, 23:52

Nama : RedBoys
Asal : Kedah
Pengalaman berblog : selama lebih kurang 3 tahun
URL Blog : http://www.redboys.info/

selamat berkenalan. Very Happy

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by simplensempoi on 2011-01-20, 08:50

Nama : Simple N Sempoi
Asal : KL
Pengalaman berblog : Baru nak mula belajar hehehehehee
URL Blog : http://simplensempoi.blogspot.com/

Salam perkenalan untuk semua otai-otai Very Happy Very Happy

simplensempoi

Posts : 12
Points : 16
Reputation : 0
Join date : 2011-01-20

http://simplensempoi.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by efa on 2011-01-20, 14:37

Nama: efa
Asal: utara nun
pengalaman berblog: saya budak baru belajar
url blog: http://armadalove-efa.blogspot.com/

salam perkenalan...mohon tunjuk ajar dan berkongsi pengalaman.TQ

efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by tice.su on 2011-01-20, 14:40

salam kenal efa Smile

byk perkara leh dipelajari kat forum SB ni..xtau bleh bertanya..kan? kan?

hehehe....

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by efa on 2011-01-20, 15:28

tice.su wrote:salam kenal efa Smile

byk perkara leh dipelajari kat forum SB ni..xtau bleh bertanya..kan? kan?

hehehe....


time kasih...kak
eh silap, tice

efa

Posts : 54
Points : 60
Reputation : 3
Join date : 2011-01-19
Age : 33
Location : pjaya

http://armadalove-efa.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by KakiBongkar on 2011-01-20, 15:34

efa wrote:
tice.su wrote:salam kenal efa Smile

byk perkara leh dipelajari kat forum SB ni..xtau bleh bertanya..kan? kan?

hehehe....


time kasih...kak
eh silap, tice
sini pon tice gak..hehe

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-21, 12:31

KakiBongkar wrote:
efa wrote:
tice.su wrote:salam kenal efa Smile

byk perkara leh dipelajari kat forum SB ni..xtau bleh bertanya..kan? kan?

hehehe....


time kasih...kak
eh silap, tice
sini pon tice gak..hehe

nak jugak tuh....kakaka

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by RedBoys on 2011-01-21, 12:42

salam kenal semua. hehehe

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by zulsyamin on 2011-01-21, 13:00

salam berkenalan. Zul dah lama join site nie..baru nak aktif balik kat sini..teehee...

Nama: Zulsyamin aka ZUL
Asal: Pahang...study kat Johor
penglaman berblog: dekat setahun lebih jugak la...start tahun 2009...platform pertama semestinya blogspot..hahaha. baru pindah platform wordpress tahun 2011...
url blog: http://onlyzul.com - wordpress
http://onlyzul.blogspot.com - blogspot

peace y'all

zulsyamin

Posts : 6
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2011-01-06
Age : 25

http://onlyzul.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by RedBoys on 2011-01-21, 13:04

Salam perkenalan. Rajin2lah aktif disini. Banyak ilmu menarik untuk diterokai. Selamat beraktif kembali.

RedBoys

Posts : 170
Points : 170
Reputation : 0
Join date : 2011-01-19
Location : Kedah

http://www.redboys.info/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-21, 14:15

RedBoys wrote:salam kenal semua. hehehe

Barkat....slamat....heheheh

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-21, 15:02

zulsyamin wrote:salam berkenalan. Zul dah lama join site nie..baru nak aktif balik kat sini..teehee...

Nama: Zulsyamin aka ZUL
Asal: Pahang...study kat Johor
penglaman berblog: dekat setahun lebih jugak la...start tahun 2009...platform pertama semestinya blogspot..hahaha. baru pindah platform wordpress tahun 2011...
url blog: http://onlyzul.com - wordpress
http://onlyzul.blogspot.com - blogspot

peace y'all

Selamat berforum kat sini yer....hih

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Mrs Hakim on 2011-01-21, 17:27

Salam perkenalan kepada semua ahli forum...Saya budak baru belajar kat sini...Jadi kalau ade ape2 leh la tolong tunjuk ajar ye..

Saya start berblogging Nov thn lepas...tapio tahun ni memang nak wat all out lah...Orang kata blog ni sebagai diari kite juga..

Jemput2lah singgah di blogspot saya.

http://iammrshakim.blogspot.com

Mrs Hakim

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-21
Age : 33
Location : Kuantan, Pahang

http://iammrshakim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Sponsored content Today at 14:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum