Introduce pasal diri korang kat sini

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Rian on 2011-01-14, 21:33

Hye~
Nama sy Rian. =.)
Baruu sangatt lg buat blog.
http://inspira-rian.blogspot.com/

cerita pasal kehidupan.

Rian

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-14, 22:04

selamat datang Rian...anda memang best kerana join SB nih

dah terjah dah Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Rian on 2011-01-14, 22:06

jabdul rashid wrote:selamat datang Rian...anda memang best kerana join SB nih

dah terjah dah Very Happy

tHanx bro jabdul rashid.
sy budak baru nak cari pengalaman.
hehe,

Rian

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 22:25

Rian wrote:Hye~
Nama sy Rian. =.)
Baruu sangatt lg buat blog.
http://inspira-rian.blogspot.com/

cerita pasal kehidupan.
hyeeee rian Smile salam kenal Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-14, 23:12

Rian wrote:Hye~
Nama sy Rian. =.)
Baruu sangatt lg buat blog.
http://inspira-rian.blogspot.com/

cerita pasal kehidupan.

Rian, blog tu kena touch up skit kasi cantik. Bleh baca bahagian tutorial blogspot untuk cantikkan blog anda.

dah terjah dah tadi....

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Rian on 2011-01-14, 23:51

sobrimansor wrote:
Rian wrote:Hye~
Nama sy Rian. =.)
Baruu sangatt lg buat blog.
http://inspira-rian.blogspot.com/

cerita pasal kehidupan.

Rian, blog tu kena touch up skit kasi cantik. Bleh baca bahagian tutorial blogspot untuk cantikkan blog anda.

dah terjah dah tadi....

okeh2. . ontheway =) hehhe,

Rian

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Rian on 2011-01-14, 23:54

ieda alhabsyi wrote:
Rian wrote:Hye~
Nama sy Rian. =.)
Baruu sangatt lg buat blog.
http://inspira-rian.blogspot.com/

cerita pasal kehidupan.
hyeeee rian Smile salam kenal Smile

salam kenal juga kak. ieda =)
terima kasih greet sy. hehe,

Rian

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Naqib Mohamad on 2011-01-14, 23:56

salam,
hye semua
saya naqib

lame dah blogging tapi tak aktif 24 jam. kalau dah start semester tu blog mcm terabai sikit HAHA


Naqib Mohamad

Posts : 22
Points : 22
Reputation : 0
Join date : 2011-01-02

http://mohamadnaqib.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by APi on 2011-01-15, 00:05

salam sejahtera semua..

name samar samar : APi
asalak : pahang
url : http://publicitypublic.blogspot.com/
usia blog : tak sampai setahun lagi..baru belajar meniarap..

unique. antique, mytique.. clown

APi

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-15, 00:08

selamat datang naqib n API utk memeriahkan lagi SB nih Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by APi on 2011-01-15, 00:16

jabdul rashid wrote:selamat datang naqib n API utk memeriahkan lagi SB nih Very Happy

mekaseh..
sila bagi tunjuk ajar..^^

APi

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Naqib Mohamad on 2011-01-15, 00:20

APi wrote:
jabdul rashid wrote:selamat datang naqib n API utk memeriahkan lagi SB nih Very Happy

mekaseh..
sila bagi tunjuk ajar..^^

saya pun same HEHE

Naqib Mohamad

Posts : 22
Points : 22
Reputation : 0
Join date : 2011-01-02

http://mohamadnaqib.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by DeQdEq on 2011-01-15, 00:32

salam perkenalan buat semua..

boleh panggil DeQdEq
asal dari Sungai Petani, Kedah...

url: http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

klu ikutkan blog ni dibina pada januari 2008 tapi entry pertama setahun lepas tu baru ada..hehhehe...pastu bersawang kembali...
akhirnya pada november 2010 baru DeQdEq mula aktif blogging sehinggala sekarang

DeQdEq

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 31
Location : Shah Alam

http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by kmvsblogger on 2011-01-15, 01:17

salam perkenalan dariku kmvsbloggerhttp://kmvsblogger.blogspot.com/ ....hehehe..ala skema gitu..aku stat blogging br je bulan 10 thn lepas..so nk mintak tunjuk ajr dr senior-senior lah ye.TQ

kmvsblogger

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-15, 01:20

wa alaikum salam kmvsblogger....

moh kita sama2 belajar sambil memeriakan SB nih Very Happy

jom terjah blog dia...

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by De Mois on 2011-01-15, 02:43

Salam perkenalan buat semua blogger2 otai kat sini. Saya masih baru disini..nak ucapkan terima kasih sebab menyediakan platform macam ini. Eyh..buat ucapan menang AJL pula. Very Happy Very Happy ..

Nama penaku De Mois..(ada maksud tersirat disitu)
Asal dari Kuala Lumpur..(sekarang kat Johor, tengah belajar)
Masih kebudak-budakan dalam institusi berblogging ni..
Temui saya di [code]http://suarasendiri.blogspot.com
Cehwah..haha Razz

De Mois

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15

Back to top Go down

im new here

Post by jaa.masliza on 2011-01-15, 12:10

sobrimansor wrote:Salam sejahtera kengkawan blogger.

Disebabkan forum ni dah mula menerima kunjungan yang sungguh menggalakkan dan ramai antara rakan-rakan baru majoriti akan berkunjung disini, saya memohon jasa baik rakan-rakan supaya dapat introduce pasal diri korang dengan cara lebih mesra dan sedap untuk dibaca. Jangan salah sangka plak yer. Sebenarnya ianya untuk memudahkan rakan-rakan forumer yang lain untuk kenal dengan lebih rapat lagi pasal korang. Sama jugak macam saya. ok.... Very Happy

Kalau boleh masa korang nak bersuai kenal tu, korang citer la skit pasal latar belakang korang ikut guide macam kat bawah nih:

Title of the topic: (Tak kisah, terpulang pada pemikiran anda)
Nama: (terpulang nak letak nama timangan atau nama sebenar)
Asal: (suka hati la letak kat mana pun, kalau boleh biar betul)
penglaman berblog: (dah berapa lama korang berblog di alam maya nih)
url blog: (letak la coz kengkawan lain nak terjah rumah korang n tinggalkan komen skali)

Pada saya, ini jer yang penting pun yang rakan-rakan forumer nak tau. apa yang korang perlu buat cuma , klik pada butang new topic dan ikut guide yang saya berikan tadi. Jadi bila rakan-rakan forumer tengok, baru rasa syok skit nak berkenal-kenalan dan rasa berkeinginan untuk terjah blog korang tuh. Ok.

Harap mendapat sambutan dari rakan-rakan forumer yer.



Saya pun kena introduce semula ni. Mana aci kalau suruh orang lain buat, tapi saya tak buat kan. hehehehe
Very Happy
ok. la. act sy baru aje jumpa page ini. haha .sunggu ketinggalan yea. hehe rajian2 dATANG Menjenguk cikja yea! bounce
www.helenasyam.blogspot.com bom

jaa.masliza

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by KakiBongkar on 2011-01-15, 12:12

jaa.masliza wrote:
sobrimansor wrote:Salam sejahtera kengkawan blogger.

Disebabkan forum ni dah mula menerima kunjungan yang sungguh menggalakkan dan ramai antara rakan-rakan baru majoriti akan berkunjung disini, saya memohon jasa baik rakan-rakan supaya dapat introduce pasal diri korang dengan cara lebih mesra dan sedap untuk dibaca. Jangan salah sangka plak yer. Sebenarnya ianya untuk memudahkan rakan-rakan forumer yang lain untuk kenal dengan lebih rapat lagi pasal korang. Sama jugak macam saya. ok.... Very Happy

Kalau boleh masa korang nak bersuai kenal tu, korang citer la skit pasal latar belakang korang ikut guide macam kat bawah nih:

Title of the topic: (Tak kisah, terpulang pada pemikiran anda)
Nama: (terpulang nak letak nama timangan atau nama sebenar)
Asal: (suka hati la letak kat mana pun, kalau boleh biar betul)
penglaman berblog: (dah berapa lama korang berblog di alam maya nih)
url blog: (letak la coz kengkawan lain nak terjah rumah korang n tinggalkan komen skali)

Pada saya, ini jer yang penting pun yang rakan-rakan forumer nak tau. apa yang korang perlu buat cuma , klik pada butang new topic dan ikut guide yang saya berikan tadi. Jadi bila rakan-rakan forumer tengok, baru rasa syok skit nak berkenal-kenalan dan rasa berkeinginan untuk terjah blog korang tuh. Ok.

Harap mendapat sambutan dari rakan-rakan forumer yer.



Saya pun kena introduce semula ni. Mana aci kalau suruh orang lain buat, tapi saya tak buat kan. hehehehe
Very Happy
ok. la. act sy baru aje jumpa page ini. haha .sunggu ketinggalan yea. hehe rajian2 dATANG Menjenguk cikja yea! bounce
www.helenasyam.blogspot.com bom

sama la kito Very Happy

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mikaielle on 2011-01-15, 12:19

jangan lupa promote sekali member2 blogger lain join forum ini yea...
imarahkan lagi forum nih.hehe

_________________
Dapatkan Kaspersky termurah dari ladang virus:www.mikaielle.com

Jom add:Facebook Saya

Twitter Me Here

mikaielle

Posts : 167
Points : 205
Reputation : 7
Join date : 2011-01-09
Age : 36
Location : Petaling Jaya

http://www.mikaielle.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ecah on 2011-01-15, 14:06

tahu forum ni dr kak dahlia..
mmg menariklah..arap dpt byk traffik dr sini..
yg paling penting dpt kenal dgn blogger2 lain dgn lebih close...
hoho..da mcm entry nak kenalkan diri..

ok..nama leh panggil ecah..kenal x.?
x kenal.?huhu, sedeyh..oke2 jom kenal..
blog aku http://blogcaripasal.blogspot.com/
http://mybeautifulkasih.blogspot.com/

rajin2lah singgah yer..

ecah

Posts : 2
Points : 2
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Age : 28
Location : perak

http://blogcaripasal.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by apit senget on 2011-01-15, 14:48

Introducing

Name Muhammad Syafiq a.k.a apit senget .. ahhaa
Asal dari Kebun kelape ...
Aku berblog ney x smpai staon pon ..bru blaja .. ahaha ..
rajin2 la visit n komen blog aku ..

http://fiq-musicislife.blogspot.com/

apit senget

Posts : 52
Points : 55
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Age : 23

http://fiq-musicislife.blogspot.com/]http://fiq-musicislife.blog

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dayah asri on 2011-01-15, 21:29

me as a new blogger right here. sila beri tunjuk ajar deh... Smile Very Happy

dayah asri

Posts : 12
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dayah asri on 2011-01-15, 21:31

dayah asri wrote:me as a new blogger right here. sila beri tunjuk ajar deh... Smile Very Happy
http://dayahasry92.blogspot.com/

dayah asri

Posts : 12
Points : 14
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-15, 21:32

hey dayah..
selamat berkenalan.. Very Happy

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by hafizaiman95 on 2011-01-15, 22:21

Title of the topic: Pengenalan diri
Nama: hafizaiman95 @ fizs.. tapi kwn2 panggil FIZS
Asal: kt Pasir Gudang, Johor
penglaman berblog: kalau ikotkan dah setahun lebih.. tapi bukan blogger aktif.. start 2011 ni la nk mule mengaktifkan diri...
url blog: www.hafizaiman95.com (jgn x visit.. siape x visit, gigit nnty!! kehkeh)

saya tahu forum ni melalui blog Nescafe Ais.. best gak forum ni kan kan kan??

hafizaiman95

Posts : 60
Points : 67
Reputation : 0
Join date : 2011-01-15
Age : 21
Location : Pasir Gudang

http://www.hafizaiman95.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-15, 22:36

hafizaiman95 wrote:Title of the topic: Pengenalan diri
Nama: hafizaiman95 @ fizs.. tapi kwn2 panggil FIZS
Asal: kt Pasir Gudang, Johor
penglaman berblog: kalau ikotkan dah setahun lebih.. tapi bukan blogger aktif.. start 2011 ni la nk mule mengaktifkan diri...
url blog: www.hafizaiman95.com (jgn x visit.. siape x visit, gigit nnty!! kehkeh)

saya tahu forum ni melalui blog Nescafe Ais.. best gak forum ni kan kan kan??

hyee Smile selamat datang Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by MelRomeo on 2011-01-15, 22:47

hahaha lambat sangat dah aku nak reply topic nie. sorry yoh! kebusian melanda sehari dua nei Razz

Title of the topic: Pengenalan Diri Melz
Nama: Melz | MelRomeo
Asal: Kolumpo
Penglaman berblog: dah nak masuk 6 tahun
url blog: http://melromeo.com

_________________
Blog Saya
Project Saya
Twitter Saya

MelRomeo

Posts : 43
Points : 55
Reputation : 0
Join date : 2010-12-30
Location : Johor

http://melromeo.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Achie on 2011-01-15, 23:57

MelRomeo wrote:hahaha lambat sangat dah aku nak reply topic nie. sorry yoh! kebusian melanda sehari dua nei Razz

Title of the topic: Pengenalan Diri Melz
Nama: Melz | MelRomeo
Asal: Kolumpo
Penglaman berblog: dah nak masuk 6 tahun
url blog: http://melromeo.com

hai semua,slm perkenalan dari sy..

nama :achie @ woofers storm (wooferstorm tu ntah dapat dari mna)hehee
Asal :sabah,skg duk KL
Pnglaman : baru je la,okt 2010.hehee sblum ni dah pena dptr blog,tapi dah lupa.hehee
url blog : www.woooferstorm.com affraid

Achie

Posts : 40
Points : 41
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : Puchong

http://www.wooferstorm.com

Back to top Go down

SALAM..

Post by eddyayu_1511 on 2011-01-16, 13:48

Saya blogger baru ..hope dapat info berguna dari site ini..sudi-sudilah singgah ke blog saya dan beri komen.. jangan lupe follow, insyaallah i will follow u back..Smile Laughing

http://dazzlingmummy.blogspot.com/

c u there!

eddyayu_1511

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-16

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nurfaie on 2011-01-16, 14:09

nama : nur faie ( full name , secret la )
asl : kluang , joho ( tp , skang at BP )
pngalaman : da lme jd blogger ny . tp x active cgt larh .
url : http://nurfaie.blogspot.com/

nurfaie

Posts : 40
Points : 42
Reputation : 0
Join date : 2011-01-16
Age : 20
Location : johor

http://www.nurfaie.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-16, 15:51

nurfaie wrote:nama : nur faie ( full name , secret la )
asl : kluang , joho ( tp , skang at BP )
pngalaman : da lme jd blogger ny . tp x active cgt larh .
url : http://nurfaie.blogspot.com/

hye nurfaie Smile selamat berforum Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by zulkbo on 2011-01-16, 15:53

selamat datang dan berforum
buat forumer baru...

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dillataib on 2011-01-16, 18:31

salam.
masih baru dlm dunia blogging.
baru nak mula aktif.dulu main2 je blogging ni.
anyway,selamat berkenalan.
asal dari dungun,terengganu.ade dop lagi org ganu sining??hihi

blog pasal pengalaman hidup di negara kpop.=p
tapi ade je topik post yg melencong ke arah lain.huhu.

tujuan lain blogging nak bagi org gembira baca post.
aku tak ske emo2 ni.
kalo boleh nak gembira sepanjang masa.haha.
btw.mehla singgah kalau ade masa.

www.sunnymiso.blogspot.com

jgn lupa tinggalkn jejak kalo dah singgah ye.
peace n out.!

dillataib

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-16
Age : 27
Location : Dungun

http://www.sunnymiso.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by KakiBongkar on 2011-01-17, 03:57

dillataib wrote:salam.
masih baru dlm dunia blogging.
baru nak mula aktif.dulu main2 je blogging ni.
anyway,selamat berkenalan.
asal dari dungun,terengganu.ade dop lagi org ganu sining??hihi

blog pasal pengalaman hidup di negara kpop.=p
tapi ade je topik post yg melencong ke arah lain.huhu.

tujuan lain blogging nak bagi org gembira baca post.
aku tak ske emo2 ni.
kalo boleh nak gembira sepanjang masa.haha.
btw.mehla singgah kalau ade masa.

www.sunnymiso.blogspot.com

jgn lupa tinggalkn jejak kalo dah singgah ye.
peace n out.!

selamat datang ye

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-17, 08:47

selamat datang semua...
moga forum ni akan bertambah meriah

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Fiza on 2011-01-17, 10:08

dah sampai ko yer fiza...ce masuk ce masuk...
kita kena warwarkan pada yang lain ni...

Yer cik Mot, lama sampai dah. Akan ku war² kan pada yang lain.

Buat forumers yang baru daftar...Selamat Datang & Selamat Berkenalan Smile

Buat macam umah sendiri...ahaks...

Fiza

Posts : 70
Points : 68
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Bangi

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by saia.ledia on 2011-01-17, 10:22

sekali tgk syoknyerberblogging ni mcm warez-bb kan.btw, sgt teruja tgk..yeahh

http://thengexz.blogspot.com

saia.ledia

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by KakiBongkar on 2011-01-17, 11:55

saia.ledia wrote:sekali tgk syoknyerberblogging ni mcm warez-bb kan.btw, sgt teruja tgk..yeahh

http://thengexz.blogspot.com

welcome..welcome...

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by MyMuzz on 2011-01-17, 14:48

Title of the topic: As Salam...slm sejahtera..salam 1 Malaysia..(hua hua hua..membudi bahasakan diri hap..)
Nama: MyMuzz aka AnakIbu aka cuctokkassim(mna yg pling cute la bg korunk..
Asal: tanah tumpah darah segamat johor..
penglaman berblog: baru nak mula..maklumla org susah..xde internet n laptop sendiri..dlu psg niat je..skg br termakbul sikit2..eheheh
url blog: http://cucutokkassim.blogspot.com/

salam perkenalan wat otai lama dan otai baru...aq org baru nak terjah..cuba nak menulis dan berbahasa di alam maya..x punya kisah mahu di cerita tapi mungkin ad sesuatu yang boleh di terima..so sudi-sudi la kita bersahabat gurau senda di alam maya...chow!!

MyMuzz

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17
Age : 34
Location : Ranau Sabah

http://cucutokkassim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-17, 14:55

salam mymuzz...wat la macam rumah sendiri...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by MyMuzz on 2011-01-17, 15:01

cikmot:pening kepala...cam forum je kt sini..byk nk d lihat..x tau nak mula kt mna...uhuhuh

MyMuzz

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17
Age : 34
Location : Ranau Sabah

http://cucutokkassim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-17, 15:04

MyMuzz wrote:cikmot:pening kepala...cam forum je kt sini..byk nk d lihat..x tau nak mula kt mna...uhuhuh

takper, slow2...hehehe...sambil berforum sambil berblog...hehehe

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by MyMuzz on 2011-01-17, 15:14

eheheh...masuk cni je pun dh pening...terus x leh conctrate nk berblog..hehehe

MyMuzz

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17
Age : 34
Location : Ranau Sabah

http://cucutokkassim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-17, 15:15

MyMuzz wrote:eheheh...masuk cni je pun dh pening...terus x leh conctrate nk berblog..hehehe

hehehe...pepun blog diutamakan...lalala

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by MyMuzz on 2011-01-17, 15:17

tau tak pe..ehhehe...

MyMuzz

Posts : 6
Points : 6
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17
Age : 34
Location : Ranau Sabah

http://cucutokkassim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-17, 15:20

MyMuzz wrote:tau tak pe..ehhehe...
hahahaha...rini dah 3 kali update dah...cukuplah tu

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by hanyzham on 2011-01-18, 00:43

annyong....

harap2 dgn flatform nih blh lajmpa ramai otai2 blogger....sbb sya baru lg bblogging nih jd tak tau selok-belok bblogging dan untuk jd blogger y beretika...
jd harap dapat la sunbea (senior) y blh bg tnjuk ajar...
kat lua sana ramai yg blogger yang berlagak jd sunbea....

lupa nk intro tuan tanah.....panggil ja nizam.......n nih url blog saya komen ek???

http://pabilajarijemarimenari.blogspot.com/

hanyzham

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by KakiBongkar on 2011-01-18, 02:05

hanyzham wrote:annyong....

harap2 dgn flatform nih blh lajmpa ramai otai2 blogger....sbb sya baru lg bblogging nih jd tak tau selok-belok bblogging dan untuk jd blogger y beretika...
jd harap dapat la sunbea (senior) y blh bg tnjuk ajar...
kat lua sana ramai yg blogger yang berlagak jd sunbea....

lupa nk intro tuan tanah.....panggil ja nizam.......n nih url blog saya komen ek???

http://pabilajarijemarimenari.blogspot.com/
selamat datang ke kelab..hehe..sama-sama kita berkenalan

KakiBongkar

Posts : 303
Points : 316
Reputation : 3
Join date : 2011-01-15

http://www.kakibongkar.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by tice.su on 2011-01-18, 05:53

slmt berkenalan juge Smile

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Borhan on 2011-01-18, 08:09

Salam 1 Malaysia Dan Selamat Berkenalan untuk semua warga SB
Terima Kasih kepada yang sudi mengajak saya kesini.

Nama dan Avatar dah ada
Negeri Asal Melaka
Keja kat Johor

P/s : Sekiranya terdapat kesilapan dlm Forum ni saya minta maaf ya Maklum aje ....hehehehe

Borhan

Posts : 15
Points : 17
Reputation : 0
Join date : 2011-01-17

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Sponsored content Today at 14:06


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum