Introduce pasal diri korang kat sini

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by thalhah on 2011-01-13, 21:53

selamat dtg ainoreiz87. selamat berforum. weee cheers

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 22:42

NOR IRNA SHARINI wrote:halamak! terlupa nak bgtau sumthing....

start blogging secara serious x sampai setahun lg kot...lupe da bile start blogging ;p

sifu sifu yg da mantap in blogging hope dapat bg tunjuk ajar Smile

thanks Smile

hye irna comei, salam kenal Smile (tak ngorat..tak ngorat..) ;p

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-13, 23:18

Salam...


nama : Iza

Asal : Anak jadi Kedah
Alamat i/c: Perlis.
Bermastautin: Perak.

Pengalaman Blog : Sejak 2009

URL : http://azilas.blogspot.com

Saya pun (mak) budak baru belajar.....

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by N3sCafe_ais™ on 2011-01-13, 23:42

salam... 08

nama:nescafeais
asal;pahang

pengalaman blog :2 bulan.. 04

url:..blog besh.. 07

N3sCafe_ais™

Posts : 4
Points : 10
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Age : 32
Location : pahang

http://nescafeeais.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-13, 23:43

N3sCafe_ais™ wrote:salam... 08

nama:nescafeais
asal;pahang

pengalaman blog :2 bulan.. 04

url:..blog besh.. 07

nescafe ais 1!! salam kenal Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dumyat on 2011-01-14, 01:18

assalamulaikum..salam perkenalan

nama saya muhd nur mustaqim
asal sungai petani kedah
pengalaman berblog..baru2 ja..suka2 ja...

http://menarik-2u.blogspot.com/




dumyat

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 26

http://menarik-2u.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by SayaAnonymous on 2011-01-14, 01:28

Selamat berkenalan semua!!

Nama: SayaAnonymous
Asal: Selatan
penglaman berblog: Blog Identity asal - setahun Blog Anon - 26 hari =)
url blog: http://sayaanonymous.com

_________________

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-14, 09:40

N3sCafe_ais™ wrote:salam... 08

nama:nescafeais
asal;pahang

pengalaman blog :2 bulan.. 04

url:..blog besh.. 07

Salam kenal...
Aku dah kompius ni,
bila ada 2 org nescafe....

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 09:42

iza82 wrote:
Salam kenal...
Aku dah kompius ni,
bila ada 2 org nescafe....

Kehkeh. Yang atas tu kembar aku agaknya..

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by dxiniey on 2011-01-14, 09:48

salam.. sy takde gambar lagi

nama rinie
asal pantai timur, sekarang jadi warga selangor
pengalaman blog x sampai setahun
ni blog sy http://creativmum.blogspot.com/

dxiniey

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Selangor

http://creativmum.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-14, 09:54

Nescafe ais wrote:
iza82 wrote:
Salam kenal...
Aku dah kompius ni,
bila ada 2 org nescafe....

Kehkeh. Yang atas tu kembar aku agaknya..

a'a la kot...

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 09:56

dxiniey wrote:salam.. sy takde gambar lagi

nama rinie
asal pantai timur, sekarang jadi warga selangor
pengalaman blog x sampai setahun
ni blog sy http://creativmum.blogspot.com/

Welkam dxiniey Very Happy

Nanti kalau dah ada gambor, bolehlah diuploadkan yer

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 10:18

testing....


cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 10:18

lor, bro nescafe ais ke admin sini...
sy mesti sokong...hehehe

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 10:22

cikmOt wrote:lor, bro nescafe ais ke admin sini...
sy mesti sokong...hehehe

Kenape, tak percaye ker? Laughing

Tapi founder bukan saye. Saya hanya admin tak bertauliah

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 10:28

Nescafe ais wrote:
cikmOt wrote:lor, bro nescafe ais ke admin sini...
sy mesti sokong...hehehe

Kenape, tak percaye ker? Laughing

Tapi founder bukan saye. Saya hanya admin tak bertauliah

hehehe.percayalah...sebab saya pengunjung tegar blog maribinablog itu....cedok2 ilmu renovate blog sendiri kat sana....hehehe

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nOj on 2011-01-14, 10:38

hai cikmot,
dah sampai dah ko. huhuh

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by norhafsham on 2011-01-14, 10:52

Assalamualaikum
Saya budak baru yang nak aktif berblog semula.
Nama saya Che Ani Jr. ( bukan nama sebenar )
ni link blog saya: http://cheanijr.blogspot.com/

Singgah la ye Smile

norhafsham

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 29
Location : Sungai Buloh

http://cheanijr.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 10:58

norhafsham wrote:Assalamualaikum
Saya budak baru yang nak aktif berblog semula.
Nama saya Che Ani Jr. ( bukan nama sebenar )
ni link blog saya: http://cheanijr.blogspot.com/

Singgah la ye Smile

jemput masuk, jemput masuk...
tetiba aku perasan jadi tuan rumah ni...:p

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by abah_izz on 2011-01-14, 11:04

Assalamualaikum
Ni abah nak cakap sikit....
boleh join kut sini..dari abah_izz ni ( bukan nama sebenar )
ni link blog saya:

http://izzukasyahfamily.blogspot.com/

leh singgah ,takder apa pun..selamat bercuti..sebab aku cuti..

abah_izz

Posts : 9
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Kuala Terengganu

http://izzukasyahfamily.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by abah_izz on 2011-01-14, 11:10

abah_izz wrote:Assalamualaikum
Ni abah nak cakap sikit....
boleh join kut sini..dari abah_izz ni ( bukan nama sebenar )
ni link blog saya:

http://izzukasyahfamily.blogspot.com/

leh singgah ,takder apa pun..selamat bercuti..sebab aku cuti..

oppss lupa lak.. puasa tahun lepas baru start berblog...pasal baru pindah ganu, kejer tak byk cam dok slgr
Asal utara perak.....rumah kat klang..keje kat KT

abah_izz

Posts : 9
Points : 5
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Kuala Terengganu

http://izzukasyahfamily.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 11:12

@ norhafsham @cikmOt @abah_izz

Welkam to forum SB. Jangan segan segan Laughing

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 11:15

eh saya datang sini main terjah jek...tak ikut kehendak topik...sori ye...

Title of the topic: apa pun boleh\
Nama: (cikmot lenggang2 kangkung
Asal: mak terengganu, ayah kelantan, saya pahang dok putrajaya suami penang
penglaman berblog: dah nak masuk tahun ketiga...
url blog: http://h-n-i.blogspot.com

mekasih...ada soalan???

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by norhafsham on 2011-01-14, 11:20

Sama-sama Nescafe ais~
so skunk moderate dkt cini plak ke?

cikmOt >>>bweekkkk!!! \(^.^)V

norhafsham

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 29
Location : Sungai Buloh

http://cheanijr.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 11:21

norhafsham wrote:Sama-sama Nescafe ais~
so skunk moderate dkt cini plak ke?

cikmOt >>>bweekkkk!!! \(^.^)V

yer bro. Lepak sini pulak nampak gayanya. Nak tulis kat blog pun dah malas Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 11:22

norhafsham wrote:Sama-sama Nescafe ais~
so skunk moderate dkt cini plak ke?

cikmOt >>>bweekkkk!!! \(^.^)V

eh kita welkam dia pun tak bleh ek...hahaha... Twisted Evil

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 11:28

cikmOt wrote:
norhafsham wrote:Sama-sama Nescafe ais~
so skunk moderate dkt cini plak ke?

cikmOt >>>bweekkkk!!! \(^.^)V

eh kita welkam dia pun tak bleh ek...hahaha... Twisted Evil

cikmot, ce ajak kak asha ngan cikgeli sekali kemari Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 11:31

Nescafe ais wrote:
norhafsham wrote:Sama-sama Nescafe ais~
so skunk moderate dkt cini plak ke?

cikmOt >>>bweekkkk!!! \(^.^)V

yer bro. Lepak sini pulak nampak gayanya. Nak tulis kat blog pun dah malas Very Happy

bro, janganlah malas tulis blog...bistu gimana saya nak tau tutorial terbaru...
saya budak baru belajar...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nOj on 2011-01-14, 12:35

cikmOt wrote:
Nescafe ais wrote:
norhafsham wrote:Sama-sama Nescafe ais~
so skunk moderate dkt cini plak ke?

cikmOt >>>bweekkkk!!! \(^.^)V

yer bro. Lepak sini pulak nampak gayanya. Nak tulis kat blog pun dah malas Very Happy

bro, janganlah malas tulis blog...bistu gimana saya nak tau tutorial terbaru...
saya budak baru belajar...

suh dia tulis kat sini la plak

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-14, 13:29

Wa'alaikummussalam abah....
Eh, dah lama tak panggil abah (sejak 23 tahun dulu)
Selamat datang....

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nOj on 2011-01-14, 13:37

iza82 wrote:Wa'alaikummussalam abah....
Eh, dah lama tak panggil abah (sejak 23 tahun dulu)
Selamat datang....

sape plak abah tu?

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-14, 13:47

nOj wrote:
iza82 wrote:Wa'alaikummussalam abah....
Eh, dah lama tak panggil abah (sejak 23 tahun dulu)
Selamat datang....

sape plak abah tu?

Abah betul dah meninggal....


iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Eliza Elisa on 2011-01-14, 13:51

salam perkenalan...
Name: Eliza Binti Muslim
Asal: JB
Pengalaman : 3 thn tapi baru nak aktif skang nii.... sblm ni mless... heee
url: http://elizamuslim.blogspot.com

jd follower eakkk Very Happy

Eliza Elisa

Posts : 61
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 30
Location : johor bahru, johor, malaysia

http://elizamuslim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by iza82 on 2011-01-14, 13:54

Eliza Elisa wrote:salam perkenalan...
Name: Eliza Binti Muslim
Asal: JB
Pengalaman : 3 thn tapi baru nak aktif skang nii.... sblm ni mless... heee
url: http://elizamuslim.blogspot.com

jd follower eakkk Very Happy

Selamat datang Eliza

iza82

Posts : 374
Points : 379
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 34
Location : Perak

http://azilas.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Eliza Elisa on 2011-01-14, 14:17

terima kasih kak Iza82

Eliza Elisa

Posts : 61
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 30
Location : johor bahru, johor, malaysia

http://elizamuslim.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by thalhah on 2011-01-14, 14:22

selamat dtg eliza elisa. Smile

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 14:31

Eliza Elisa wrote:salam perkenalan...
Name: Eliza Binti Muslim
Asal: JB
Pengalaman : 3 thn tapi baru nak aktif skang nii.... sblm ni mless... heee
url: http://elizamuslim.blogspot.com

jd follower eakkk Very Happy

selamat datang eliza...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 14:39

cikmOt wrote:
Eliza Elisa wrote:salam perkenalan...
Name: Eliza Binti Muslim
Asal: JB
Pengalaman : 3 thn tapi baru nak aktif skang nii.... sblm ni mless... heee
url: http://elizamuslim.blogspot.com

jd follower eakkk Very Happy

selamat datang eliza...


salam kenal eliza Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nOj on 2011-01-14, 14:48

jemput masuk eliza.
mari meriahkan lagi forum ini

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 14:59

ye ye...moga forum ni akan terkenal dan tersohor dari forum2 yang lain...

eh takde dah ke blogger yang lain

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Fiza on 2011-01-14, 15:41

Salam kenal semua, baru jer daftar :-)

Nama saya Fiza
Asal dari KL...tapi skang tinggal kat Bangi
Pengalaman berblog...baru nak masuk 2 tahun
URL blog ada kat signature bawah nih...jemputlah masuk :-)

Cik Mot, Ieda & noj...aktif berforum nampaknya...ahaks...


Fiza

Posts : 70
Points : 68
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Location : Bangi

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-14, 15:42

cikmOt wrote:ye ye...moga forum ni akan terkenal dan tersohor dari forum2 yang lain...

eh takde dah ke blogger yang lain

ce promote, dorang tak tau kot

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by intankuterpilih on 2011-01-14, 16:21

hai...aku budak baru... budakla sangat...

intankuterpilih

Posts : 114
Points : 115
Reputation : 1
Join date : 2011-01-14
Age : 37
Location : jb

http://intankuterpilih.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nabilah_2908 on 2011-01-14, 18:05

my turn......

nama : zafiranabilah @ nabilah_2908
asal : bandaraya bersejarah - sape yg tak tau..sila angkat tangan... Smile
pengalaman : dah 2 thn 2 bulan menceburkan diri dlm dunia blog
url blog : www.zafiranabilah.com



nabilah_2908

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-07
Age : 31
Location : Malaysia

http://www.zafiranabilah.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 20:29

@Fiza @intankuterpilih @nabilah_2908

Welkam to forum SB Laughing

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by cikmOt on 2011-01-14, 21:10

Fiza wrote:Salam kenal semua, baru jer daftar :-)

Nama saya Fiza
Asal dari KL...tapi skang tinggal kat Bangi
Pengalaman berblog...baru nak masuk 2 tahun
URL blog ada kat signature bawah nih...jemputlah masuk :-)

Cik Mot, Ieda & noj...aktif berforum nampaknya...ahaks...


dah sampai ko yer fiza...ce masuk ce masuk...
kita kena warwarkan pada yang lain ni...

cikmOt

Posts : 821
Points : 825
Reputation : 2
Join date : 2011-01-14
Age : 35
Location : Putrajaya

http://h-n-i.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nadia_natasha01 on 2011-01-14, 21:10

haiiiiiii!!!~ saya nadea
24 thn nie.. hehe asal kuantan
nie blog saya http://nadieya-just4frenz.blogspot.com

nadia_natasha01

Posts : 3
Points : 7
Reputation : 0
Join date : 2011-01-14
Age : 29

http://nadieya-just4frenz.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by atiEy on 2011-01-14, 21:12

nadia_natasha01 wrote:haiiiiiii!!!~ saya nadea
24 thn nie.. hehe asal kuantan
nie blog saya http://nadieya-just4frenz.blogspot.com

hai kak nadea. hehe. selamat datang Smile

atiEy

Posts : 277
Points : 303
Reputation : 4
Join date : 2011-01-13
Age : 26

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-14, 21:13

nadia_natasha01 wrote:haiiiiiii!!!~ saya nadea
24 thn nie.. hehe asal kuantan
nie blog saya http://nadieya-just4frenz.blogspot.com

welkam to forum SB nadia_natasha01 Very Happy

Buatlah macam rumah sendiri.

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Salam Perkenalan dari Cikgu Dahlia

Post by cikgudahlia on 2011-01-14, 21:30

Nak perkenalkan diri la dulu Very Happy


Nama: DaHLia bukan nama sebenar, tapi hampir2 lah Very Happy
Asal: Lahir di Kelantan, tapi sentiasa mengaku orang Kuantan, Pahang

Penglaman berblog: First buka blog ialah blogshop. Tapi mula berblog secara aktif dengan blog personal ialah pada Ogos 2009.

Url blog: www.cikgudahlia.com

Salam Perkenalan buat semua ya... target sekarang nak tukar title Prebet Lapok tu.. 05

:Dwww.cikgudahlia.com

cikgudahlia

Posts : 46
Points : 47
Reputation : 1
Join date : 2011-01-09
Age : 35
Location : In Front of U!

http://www.cikgudahlia.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Sponsored content Today at 14:05


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum