Introduce pasal diri korang kat sini

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-07, 15:42

Salam sejahtera kengkawan blogger.

Disebabkan forum ni dah mula menerima kunjungan yang sungguh menggalakkan dan ramai antara rakan-rakan baru majoriti akan berkunjung disini, saya memohon jasa baik rakan-rakan supaya dapat introduce pasal diri korang dengan cara lebih mesra dan sedap untuk dibaca. Jangan salah sangka plak yer. Sebenarnya ianya untuk memudahkan rakan-rakan forumer yang lain untuk kenal dengan lebih rapat lagi pasal korang. Sama jugak macam saya. ok.... Very Happy

Kalau boleh masa korang nak bersuai kenal tu, korang citer la skit pasal latar belakang korang ikut guide macam kat bawah nih:

Title of the topic: (Tak kisah, terpulang pada pemikiran anda)
Nama: (terpulang nak letak nama timangan atau nama sebenar)
Asal: (suka hati la letak kat mana pun, kalau boleh biar betul)
penglaman berblog: (dah berapa lama korang berblog di alam maya nih)
url blog: (letak la coz kengkawan lain nak terjah rumah korang n tinggalkan komen skali)

Pada saya, ini jer yang penting pun yang rakan-rakan forumer nak tau. apa yang korang perlu buat cuma , klik pada butang new topic dan ikut guide yang saya berikan tadi. Jadi bila rakan-rakan forumer tengok, baru rasa syok skit nak berkenal-kenalan dan rasa berkeinginan untuk terjah blog korang tuh. Ok.

Harap mendapat sambutan dari rakan-rakan forumer yer.



Saya pun kena introduce semula ni. Mana aci kalau suruh orang lain buat, tapi saya tak buat kan. hehehehe
Very Happy


Last edited by Nescafe ais on 2011-01-10, 15:08; edited 2 times in total (Reason for editing : Ubah tajuk topic)

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by wolverine89 on 2011-01-07, 20:01

tuan moderator kene mulekan laa..
hehehe..


blog: http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/


Last edited by wolverine89 on 2011-01-08, 23:10; edited 1 time in total

wolverine89

Posts : 142
Points : 192
Reputation : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 27
Location : Masjid tanah- melaka- bangi- ukm.

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by atikah on 2011-01-07, 21:12

btol2! sya setuju ngn wolverine..
tuan moderat0r start dulu...
kihkihkihkih....

Laughing Razz Laughing

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-07, 21:14

Bila nak start ni..Tak start-start pung. Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by pwincess lovey dovey on 2011-01-07, 21:16

hahaha..
mungkin esok baru start kot.. Razz

pwincess lovey dovey

Posts : 100
Points : 159
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Age : 25
Location : jaybee

http://www.pwincessloveydovey.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-07, 21:50

kita tunggu je nihh

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Azah Skaliskala on 2011-01-08, 21:29

boleh siap post berapa entry sambil menunggu study Razz

Azah Skaliskala

Posts : 3
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 29

http://www.artmusiccat.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by aRnN on 2011-01-08, 21:31

idea yg bagus.

aRnN

Posts : 10
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 27
Location : Kota Bharu

http://an-sweetrider.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by tice.su on 2011-01-08, 22:00

Baek! hehehe...

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mastz04 on 2011-01-08, 22:26

baeklah moderator Very Happy

mastz04

Posts : 7
Points : 18
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 27

http://mastz04.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Hiedy on 2011-01-08, 23:41

dah boleh start kenalkan diri ke ni??
tak sabo

Hiedy

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by tice.su on 2011-01-09, 06:35

Hiedy wrote:dah boleh start kenalkan diri ke ni??
tak sabo

boleh jer! ihiks! Razz

_________________
Meh follow & jejak blog tice ek! ihiks ~>Bukan sekadar guru biasa

tice.su

Posts : 324
Points : 419
Reputation : 12
Join date : 2011-01-08
Age : 38
Location : Senawang, Negeri Sembilan

http://www.ticesu.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Puncautama on 2011-01-09, 10:11

tak sabo2 dah ni...hahaha

_________________
[It`s Mine | Punya Aku]
My Blog : http://brekkie2gogo.blogspot.com/
My FB : http://www.facebook.com/puncautama

Jangan Lupa Follow~ Very Happy lol!

Puncautama

Posts : 69
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-07
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

http://brekkie2gogo.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by aRnN on 2011-01-09, 10:17

silakan...silakan

aRnN

Posts : 10
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2011-01-08
Age : 27
Location : Kota Bharu

http://an-sweetrider.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Puncautama on 2011-01-09, 10:19

aRnN wrote:silakan...silakan

jom.. jgn segan2...hehehe Very Happy

_________________
[It`s Mine | Punya Aku]
My Blog : http://brekkie2gogo.blogspot.com/
My FB : http://www.facebook.com/puncautama

Jangan Lupa Follow~ Very Happy lol!

Puncautama

Posts : 69
Points : 71
Reputation : 0
Join date : 2011-01-07
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

http://brekkie2gogo.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-10, 12:36

Aku dah introduce diri aku dah yer....Mintak mahap kengkawan sebab lambat bertindak balas....ada masalah teknikal skit...hehehe

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by umie sapidah on 2011-01-10, 13:43

thanks moderator..hihihi

http://umikgadismelanau.blogspot.com/2011/01/ana-rafali-menang.html

umie sapidah

Posts : 1
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10
Age : 35
Location : Putrajaya

http://umikgadismelanau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by ieda alhabsyi on 2011-01-10, 15:13

salam semua, yuhuuu, saya baru disini gaks, ahaks! Smile

ieda alhabsyi

Posts : 603
Points : 596
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 32
Location : ipoh

http://www.iedaluvsham.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by arcx13 on 2011-01-10, 15:37

sobrimansor wrote:Salam sejahtera kengkawan blogger.

Disebabkan forum ni dah mula menerima kunjungan yang sungguh menggalakkan dan ramai antara rakan-rakan baru majoriti akan berkunjung disini, saya memohon jasa baik rakan-rakan supaya dapat introduce pasal diri korang dengan cara lebih mesra dan sedap untuk dibaca. Jangan salah sangka plak yer. Sebenarnya ianya untuk memudahkan rakan-rakan forumer yang lain untuk kenal dengan lebih rapat lagi pasal korang. Sama jugak macam saya. ok.... Very Happy

Kalau boleh masa korang nak bersuai kenal tu, korang citer la skit pasal latar belakang korang ikut guide macam kat bawah nih:

Title of the topic: (Tak kisah, terpulang pada pemikiran anda)
Nama: (terpulang nak letak nama timangan atau nama sebenar)
Asal: (suka hati la letak kat mana pun, kalau boleh biar betul)
penglaman berblog: (dah berapa lama korang berblog di alam maya nih)
url blog: (letak la coz kengkawan lain nak terjah rumah korang n tinggalkan komen skali)

Pada saya, ini jer yang penting pun yang rakan-rakan forumer nak tau. apa yang korang perlu buat cuma , klik pada butang new topic dan ikut guide yang saya berikan tadi. Jadi bila rakan-rakan forumer tengok, baru rasa syok skit nak berkenal-kenalan dan rasa berkeinginan untuk terjah blog korang tuh. Ok.

Harap mendapat sambutan dari rakan-rakan forumer yer.



Saya pun kena introduce semula ni. Mana aci kalau suruh orang lain buat, tapi saya tak buat kan. hehehehe
Very Happy

Nama saya Panda
Nama timangan saya Panda Timang
Asal saya hutan kat China
Pengalaman Berblog saya 2 tahun.
Blog:

http://www.arcx13.com

arcx13

Posts : 100
Points : 127
Reputation : 6
Join date : 2011-01-08
Location : Wellington City, New Zealand

http://www.arcx13.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by wan on 2011-01-10, 15:39

nama saya wan
baru lagi dalam blogging

[url=akunerd.blogspot.com]akunerd.blogspot.com[/url] 09

wan

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-10, 15:46

arcx13 wrote:
sobrimansor wrote:Salam sejahtera kengkawan blogger.

Disebabkan forum ni dah mula menerima kunjungan yang sungguh menggalakkan dan ramai antara rakan-rakan baru majoriti akan berkunjung disini, saya memohon jasa baik rakan-rakan supaya dapat introduce pasal diri korang dengan cara lebih mesra dan sedap untuk dibaca. Jangan salah sangka plak yer. Sebenarnya ianya untuk memudahkan rakan-rakan forumer yang lain untuk kenal dengan lebih rapat lagi pasal korang. Sama jugak macam saya. ok.... Very Happy

Kalau boleh masa korang nak bersuai kenal tu, korang citer la skit pasal latar belakang korang ikut guide macam kat bawah nih:

Title of the topic: (Tak kisah, terpulang pada pemikiran anda)
Nama: (terpulang nak letak nama timangan atau nama sebenar)
Asal: (suka hati la letak kat mana pun, kalau boleh biar betul)
penglaman berblog: (dah berapa lama korang berblog di alam maya nih)
url blog: (letak la coz kengkawan lain nak terjah rumah korang n tinggalkan komen skali)

Pada saya, ini jer yang penting pun yang rakan-rakan forumer nak tau. apa yang korang perlu buat cuma , klik pada butang new topic dan ikut guide yang saya berikan tadi. Jadi bila rakan-rakan forumer tengok, baru rasa syok skit nak berkenal-kenalan dan rasa berkeinginan untuk terjah blog korang tuh. Ok.

Harap mendapat sambutan dari rakan-rakan forumer yer.



Saya pun kena introduce semula ni. Mana aci kalau suruh orang lain buat, tapi saya tak buat kan. hehehehe
Very Happy

Nama saya Panda
Nama timangan saya Panda Timang
Asal saya hutan kat China
Pengalaman Berblog saya 2 tahun.
Blog:

http://www.arcx13.com

Ni panda yang terbersin macam dalam video tu ker sampai maknyer terkejut tuh.....heheheh

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nazu2308 on 2011-01-10, 15:53

Assalamualaikum;)

Rasa-rasanya before ni dah pernah introduce dah, tapi tak apa lah, introduce kembali. Very Happy

Nama; Syaza Nazura [ boleh panggil nazu ataupun syaza, terpulang kepada diri individu ]
Asal; Lahir Melaka, tinggal di Selangor, belajar di Negeri Sembilan. xD
Pengalaman ber-blogging; Masuk 2011 ni, dah 3 tahun ber-blogging.
URL Blog; http://www.syazanazura.blogspot.com

Mai singgah blog ya! Very Happy Maaf sebab kalau jarang ber-blogging ataupun kurang aktif kat SB sekarang, internet connection kat kolej ni slow sangat, broadband pulak tak membantu, -.- Apa-apa pun, selamat berkenalan semua!

_________________
syazanazura;)

nazu2308

Posts : 25
Points : 40
Reputation : 3
Join date : 2011-01-03
Location : Shah Alam, Selangor

http://www.syazanazura.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nurul lalala on 2011-01-10, 16:15

Assalamualaikum~

Nama(bukan nama sebenar..hee): Nurul Lalala

Asal: Selangor

Pengalaman: setahun lebih

URL: http://luvknewrule.blogspot.com/



pakat singgah and follow ramai2 eh..tq

nurul lalala

Posts : 25
Points : 29
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10
Age : 28
Location : selangor

http://luvknewrule.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by flymummy on 2011-01-10, 16:57

HAI...

comke to my blog
http://mawar-buatsuamiku.blogspot.com

flymummy

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Acul on 2011-01-10, 17:06

Join Sekaki

Title of the topic: Sesi Suai Kenal
Nama: Acul
Asal: Shah Alam Selangor
penglaman berblog: 5 Tahun
url blog: http://aculfolio.com

Acul

Posts : 50
Points : 66
Reputation : 3
Join date : 2011-01-10
Age : 30
Location : Shah Alam, Selangor

http://aculfolio.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by aLyn on 2011-01-10, 17:18

Assalamualaikum Smile
hai semua,

sy aLyn,
berasal dari alor star kedah, sekarang masih study dkt kajang,
hampir 3tahun jadi blogger, yg tak aktif =.='' adoi..

itu juga antara sebab aLyn join group ni.. hopefully nanti dapat tambah kawan2 blogging ni, nak belajar macam2 pasal dunia blog ni dgn korang yg suberB dah ni.. insya'Allah

k, jemput2 ke blog aLyn, jgn lupa tnggalkan URL blog korang dlm blog aLyn.. senang aLyn pergi skodeng.. hehe ^_^''

http://www.razlinakaalyn.blogspot.com [/url] flower

aLyn

Posts : 1
Points : 1
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 25
Location : Kajang, Selangor

http://www.razlinakaalyn.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by edy on 2011-01-10, 17:26

salam semua...
sy edy
asal kedah...
qeja kt kl
mai la jln2 kt tmpt sy

http://edy-edykisahku.blogspot.com/

edy

Posts : 3
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10
Age : 30
Location : alor setar kedah darul aman

http://edy-edykisahku.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by wolverine89 on 2011-01-10, 17:30

aku rase kene introduce balik..

nama: wolverine89
asal: melaka

klo pengalaman forum: 3-4 tahun.. tapi masih byk yg kurang.. sob2..

pengalaman blog ni: hampir 1 bulan.. lg la byk sgt kurg.. sob5xx!!


http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

dijemput la dengan segala hormatnya ye....
lol!

_________________
Jom lawat blog ni-->>http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

lol!


wolverine89

Posts : 142
Points : 192
Reputation : 3
Join date : 2010-12-30
Age : 27
Location : Masjid tanah- melaka- bangi- ukm.

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by atikah on 2011-01-10, 17:34

salam kenal-kenal semua..
saye atikah, kat blog:aq islam...(femes cikit..)
asal johor, skg kt kL study agi..
bidang blog, baru dlam set0n lebih, (taon ni bawu nak xtif...)

fre2, jom la hai-hai kat http://aq-islam.blogspot.com
12 08

atikah

Posts : 91
Points : 178
Reputation : 7
Join date : 2011-01-07
Age : 25
Location : johor

http://super_atoo91@yahoo.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-10, 17:40

nak kene introduce balik juga nih..

nama: jabdul (entah nape dpt nama ni, biasa dlm forum guna mitos) esaitet nok daftar dgn SB dulu..dpt tu automatik huhuhu...tak kira la..

asal: kuantan

klo pengalaman forum: 3-4 tahun.. tapi masih byk yg tak tau..

pengalaman blog ni: genap setahun hari nih (betul) aktif nak tau cerita meh pegi blog kome


http://ucmitosboy.blogspot.com/2010/01/happy-birthday-blog-auc.html

dijemput semua abe adik kakok weh... Very Happy

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Miecyber on 2011-01-10, 19:57

Salam Kasih Sayang Dariku UntukMu

Nama:Miecyber

Asal: Jerantut,Pahang

Pengalaman berblog: Aktif berblog dalam tempoh setahun ini

URL :
http://miecyber.blogspot.com
http://tamannegarapackage.com


Saya seorang budak yang baik dan pemalu


Terimalah salam perkenalan dariku.......

Miecyber

Posts : 54
Points : 72
Reputation : 0
Join date : 2011-01-07

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Princess_MOMOY on 2011-01-10, 20:02

oh macam tu. boleh juga...
tapi momoy masih kurang familiar dengan SB ni
baru berapa minit
kena belek lagi nih
lawan-kawan mohon tunjuk ajar yer =)

Princess_MOMOY

Posts : 2
Points : 9
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Location : Terengganu

http://www.princess-momoy.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-10, 20:10

Princess_MOMOY wrote:oh macam tu. boleh juga...
tapi momoy masih kurang familiar dengan SB ni
baru berapa minit
kena belek lagi nih
lawan-kawan mohon tunjuk ajar yer =)

Salam Princess_MOMOY

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by akuanakpahang on 2011-01-10, 20:16

Salam, apa beza pulak kalau kat sini sebagai contohnya Smile
http://www.syoknyerblogging.4forum.biz/t313-blogger-pahang?highlight=blogger+pahang

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Nescafe ais on 2011-01-10, 20:18

akuanakpahang wrote:Salam, apa beza pulak kalau kat sini sebagai contohnya Smile
http://www.syoknyerblogging.4forum.biz/t313-blogger-pahang?highlight=blogger+pahang

Yang ni untuk umum,perkenalkan diri, yang link atas ni untuk blogger Pahang Very Happy

Nescafe ais
Admin
Admin

Posts : 266
Points : 324
Reputation : 10
Join date : 2010-12-26

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by akuanakpahang on 2011-01-10, 20:26

@ Nescafe ais ok beres TQ Smile

Title of the topic: Coretan suka duka sebuah kehidupan
Nama: akuanakpahang
Asal: Lipis / Jerantut
Penglaman berblog: 2 tahun baru
url blog: http://akuanakpahang.blogspot.com/
selebihnya meh singgah blog kita Very Happy

akuanakpahang

Posts : 232
Points : 303
Reputation : 5
Join date : 2011-01-07
Location : Bandar Jerantut

http://akuanakpahang.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by zulkbo on 2011-01-10, 23:40

NAMA PENA: zulkbo
NAMA BETUL: Zulkifle Bin Othman (zulk-b-o)
PEKERJAAN: Pengurus Syarikat
BLOG : www.zulkbo.com
STATUS: Bujang 3
HOBI: Dah tentu Blogging

_________________
www.zulkbo.com




Manusia yang dihormati ialah orang yang sentiasa menghormati orang lain..

zulkbo

Posts : 502
Points : 556
Reputation : 3
Join date : 2011-01-07
Location : Kuala Lumpur

http://www.zulkbo.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by marul on 2011-01-10, 23:57

Assalamualaikum...dan salam 1 malaysia....

Nama saya : marul ksk..boleh panggil marul,bula atau yg sedap didengar..

title of the topic : emm....sekadar diari kehidupan..

pengalaman : baru je hmpir setahun....

asal : senawang,seremban,negeri sembilan..

url : http://kemuncuphijau.blogspot.com/

sape2 yg da pndang alamat url 2,ape lagi...meh la dtg terjah..duduk2 minum kupi bujang..kaw punya kopi..cap pak belalang..meh2..jgn segan2..jadi follower skali..ari2 dapat minum kupi....hehehehe...

15

marul

Posts : 34
Points : 57
Reputation : 0
Join date : 2011-01-09
Age : 28
Location : seremban

http://kemuncuphijau.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by arifalperaki on 2011-01-11, 22:20

Assalamualaikum

Nama Arif Aizuddin leh pggl arip or arif...

title of the topic...mainly pasal agama, nasihat & ada juga sket bab2 lain

pengalaman da 5 tahun ada blog tapi betul2 aktif masa 2008

asal bagan serai, perak

url http://ruhhuldaie.blogspot.com

meh laa singgah blog nih...Smile

arifalperaki

Posts : 2
Points : 3
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 25
Location : Tronoh, Perak

http://ruhhuldaie.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by thalhah on 2011-01-11, 23:52

selamat berkenalan semua. Wink

_________________
Sy lebih ske dipanggil dengan nama sy thalhah. Sy ni hanya manusia, kita semua sama sahaja. Wink

My Facebook: http://www.facebook.com/thalhah89
My Twitter : https://twitter.com/thalhah_amir
My Blog: http://www.thalhahamir.com/
Syarikat: http://mtasolutions.com.my/

thalhah
Founder
Founder

Posts : 390
Points : 612
Reputation : 27
Join date : 2010-11-17
Age : 27
Location : Malaysia

http://www.thalhah.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Black Winter on 2011-01-12, 00:02

Assalamualaikum...

Title of the topic: Flip-Flop & Jam Masa Yaya
Nama: Black Winter a.k.a Yaya
Asal: Pahang Darul Makmur
Penglaman berblog: Kira-kira 1 tahun. (baru setahun jagung)
url blog: http://jotsofme.blogspot.com/ (macam-macam)
http://heedaya.blogspot.com/ (personal)

Selamat berkenalan Smile

_________________
Jom singgah blog saye --> http://jotsofme.blogspot.com cat
Jom add Facebook saye --> http://www.facebook.com/Heedaya albino
Jom follow Twitter saye --> http://www.twitter.com/Heedaya cherry

Black Winter

Posts : 154
Points : 188
Reputation : 1
Join date : 2010-12-29

http://jotsofme.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mazin on 2011-01-12, 00:30

Assalamualaikum semua...

Nama: mazin

Asal: Selangor

Pengalaman berblog: Baru 3 bulan..

URL : http://inimazin.blogspot.com/
Razz

mazin

Posts : 45
Points : 52
Reputation : 1
Join date : 2011-01-12
Age : 36
Location : petaling jaya

http://inimazin.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Amiey on 2011-01-12, 04:38

Assalamualaikum and salam sejahtera Very Happy

nama : Amiey

Asal : Bentong , Pahang

Pengalaman Blog : start baru sangat 28 / 8 / 2010

Url : http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/
(Blog seperti kanak2 tak padan dengan umur.) lol!

Takpe kn3 14

Amiey

Posts : 4
Points : 4
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : Bentong

http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by jabdul rashid on 2011-01-12, 07:20

wa alaikum salam amiey...selamat datang org bentong wehh..

_________________
Meraban Tapi Berinformasi

blog AUC

jabdul rashid

Posts : 516
Points : 608
Reputation : 4
Join date : 2011-01-06
Location : Kuantan

http://ucmitosboy.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-12, 09:37

Amiey wrote:Assalamualaikum and salam sejahtera Very Happy

nama : Amiey

Asal : Bentong , Pahang

Pengalaman Blog : start baru sangat 28 / 8 / 2010

Url : http://vanilawhitechocolate.blogspot.com/
(Blog seperti kanak2 tak padan dengan umur.) lol!

Takpe kn3 14

memang tak padan ngan umur pun....tapi nice blog ler....jeles aku...ceh

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by nOj on 2011-01-12, 10:06

oh nak kena kenalkan diri ek. ok ok

pengalaman ngan blog dr taun 2002. blogspot, pastu frenster blog. tp tak aktif. mula aktif 2007 pic blog kat fotopages. pastu 2008 pindah blogspot. sampai la skang.

mari mari lihat blog ai yg kerdil tu http://nojj.blogspot.com

camtu kan kenalkan diri?

nOj

Posts : 135
Points : 140
Reputation : 0
Join date : 2011-01-11
Age : 34
Location : PahanG

http://nojj.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by sobrimansor on 2011-01-12, 10:18

nOj wrote:oh nak kena kenalkan diri ek. ok ok

pengalaman ngan blog dr taun 2002. blogspot, pastu frenster blog. tp tak aktif. mula aktif 2007 pic blog kat fotopages. pastu 2008 pindah blogspot. sampai la skang.

mari mari lihat blog ai yg kerdil tu http://nojj.blogspot.com

camtu kan kenalkan diri?

Selamat datang ke forum SB ni. Jangan malu2 yer nak bertanya atau nak share aper2 kat sini.

*uitsss....SUPER EATER? gerun tuh

_________________
Blog SobriMansor.COM | Dari Mata Turun Ke Hati


By BigHandesign

sobrimansor

Posts : 120
Points : 176
Reputation : 2
Join date : 2011-01-04
Age : 36
Location : Putrajaya

http://sobrimansor.com

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by kusha on 2011-01-12, 11:38

Title of the topic: mytempat
Nama: shah
Asal: KL
penglaman berblog: 2000 kot
url blog: mytempat.blogspot.com

kusha

Posts : 31
Points : 31
Reputation : 0
Join date : 2011-01-12
Location : USJ

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by mojakoko on 2011-01-12, 12:04

slamat berkenalan..saya budak baru kat lam belog nie...sila beri tunjur ajar.. ^_^

http://alkesahbelacan.blogspot.com/

mojakoko

Posts : 252
Points : 296
Reputation : 4
Join date : 2011-01-12
Age : 26
Location : penang

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Dim benihana on 2011-01-12, 12:14

kena buat semula ke??
ok ok xpa..
Title of the topic: Salam perkenalan
Nama: Dim
Asal: jalan ipoh, KL
penglaman berblog: maybe dh setahun lebih kot
url blog: http://islandofdim.blogspot.com/

rajin2 la singgah ye

Dim benihana

Posts : 21
Points : 28
Reputation : 0
Join date : 2011-01-10
Age : 31
Location : KL

http://islandofdim.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Introduce pasal diri korang kat sini

Post by Sponsored content Today at 14:06


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum